- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.501
kıyamam anlıyorum gerçekten insana dokunuyo bu durumm olsun ya bi iş kaldıysa sorun olarak bulunur iş inş en yakın zamandahoşblduk arkadaslar bende b sene üniversiteyi yeni btrdim snava hazrlanıyorum benim ilişkimde 10 gn önce 3.yılını doldurdu ama tabi bizimde daha hi bse belli deil en yakın arkadsım bu ay nişanlanıo tabi bda braz dokunuo insana ama işsiz olnca yapcak hiç bseimiz kalmıo
askılı mini gecelikde cok seksi vallahele bir erkek icin
evet mantıklı ama bi gün cesaret edebilirsem öyle bişeye ayağıma dövme istiyorumm ama onu göstermek tuhaf olur cilve olmaz yanihe bide seksi olıyım derseniz dovme yaptırın gogus ustu veya bel cilve yapmak istersenizde dovmeyi gosterirsiniz
evet mantıklı ama bi gün cesaret edebilirsem öyle bişeye ayağıma dövme istiyorumm ama onu göstermek tuhaf olur cilve olmaz yani
anaaamm o zaman çeyizime yazlık bişiler almıyım barüüü
evet mantıklı ama bi gün cesaret edebilirsem öyle bişeye ayağıma dövme istiyorumm ama onu göstermek tuhaf olur cilve olmaz yani
sen boyle uzun geceliklerden al ozaman anneanne gecelikleri varya hani
ayak bilegine yaptır canııımmm topukluyla birlikte oyle hos dururki ceker karsıdaki erkegi
evet bende bileğime istiyorumm ama acır mı ki yaa iğne fobim var benım bi dee :26:sen boyle uzun geceliklerden al ozaman anneanne gecelikleri varya hani
ayak bilegine yaptır canııımmm topukluyla birlikte oyle hos dururki ceker karsıdaki erkegi
yaa tabiii o zman da kocam beni bırakıp gitsin nineyle uyuyorum diye
he bide seksi olıyım derseniz dovme yaptırın gogus ustu veya bel cilve yapmak istersenizde dovmeyi gosterirsiniz
evet bende bileğime istiyorumm ama acır mı ki yaa iğne fobim var benım bi dee :26:
ay ben seksı olcam dıye dovme yaptırsam benımkısı hadi i şeriflerden bahsetmeye başlar cilve milve yalan olur vallaha
ozaman cilve olarak gelmez adamı kacırırhaklı olarak sen en iyisi mini askılı al ceyizine cnm sonra kocasız kalma
ay ben seksı olcam dıye dovme yaptırsam benımkısı hadi i şeriflerden bahsetmeye başlar cilve milve yalan olur vallaha
güldürdün benii yaay ben seksı olcam dıye dovme yaptırsam benımkısı hadi i şeriflerden bahsetmeye başlar cilve milve yalan olur vallaha
anladım cnmm benım canım çok tatlı oldugu için bunu ileri bi tarihe atıyorummyok oyle cok acısı dayanabiliyorsun yani
anladım cnmm benım canım çok tatlı oldugu için bunu ileri bi tarihe atıyorumm
tmm tatlım iyi geceler bende senı sevdimm bekliyorumm muhabbeteneyse kızlar ben çıkıyorum size ii geceler yarın gelirim sevdim sizleri byyyyy
ay evet yaaaa her şeyi bızım ustumuze atıyorlar valla erkek olmak vardı....birazda onlar bize cilve yapsın yaa hep kadınlardan beklenmez ki ama
evet canım bağlıdır.bağlıdır ama kendı pek kurallara uymaz uymadıgı ıcın vıcdan yapar,benım uymamı ıster.değişik biri...postişlerim var mesela arada takıyorum gunahmış bababababa:44:güldürdün benii yadinine bağlı sanırım seninki