Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kıyamam anlıyorum gerçekten insana dokunuyo bu durumm olsun ya bi iş kaldıysa sorun olarak bulunur iş inş en yakın zamanda

he bide seksi olıyım derseniz dovme yaptırın gogus ustu veya bel cilve yapmak istersenizde dovmeyi gosterirsiniz

Son düzenleme:
he bide seksi olıyım derseniz dovme yaptırın gogus ustu veya bel cilve yapmak istersenizde dovmeyi gosterirsiniz
evet mantıklı ama bi gün cesaret edebilirsem öyle bişeye ayağıma dövme istiyorumm ama onu göstermek tuhaf olur cilve olmaz yani

evet mantıklı ama bi gün cesaret edebilirsem öyle bişeye ayağıma dövme istiyorumm ama onu göstermek tuhaf olur cilve olmaz yani

aman bende eskiden bileğime sevgilimin ismini yaptırmayı düşünüyodum kii düşünün artık nasıl sevdiysem şimdi diyorum iyiki yaptırmamışım
ilerde çocuğumun ismini yaptırırım belki

anaaamm o zaman çeyizime yazlık bişiler almıyım barüüü

sen boyle uzun geceliklerden al ozaman anneanne gecelikleri varya hani

ayak bilegine yaptır canııımmm topukluyla birlikte oyle hos dururki ceker karsıdaki erkegi

sen boyle uzun geceliklerden al ozaman anneanne gecelikleri varya hani

ayak bilegine yaptır canııımmm topukluyla birlikte oyle hos dururki ceker karsıdaki erkegi
evet bende bileğime istiyorumm ama acır mı ki yaa iğne fobim var benım bi dee :26:

birazda onlar bize cilve yapsın yaa hep kadınlardan beklenmez ki ama
ay evet yaaaa her şeyi bızım ustumuze atıyorlar valla erkek olmak vardı....
güldürdün benii ya dinine bağlı sanırım seninki
evet canım bağlıdır.bağlıdır ama kendı pek kurallara uymaz uymadıgı ıcın vıcdan yapar,benım uymamı ıster.değişik biri...postişlerim var mesela arada takıyorum gunahmış bababababa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…