- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.521
evet cok hosuma gidiyo benımde göbekte pirsing miydi böyle mi yazılıyodu emın değilim ama onuda cok begenıyorummmbenimde oyledir ama dayandım acıya ama yaptır yani guzel gozukuyor
neyse kızlar ben çıkıyorum size ii geceler yarın gelirim sevdim sizleri byyyyy
hımmm gerçi dinle ilgili konusmak yasak ama saçlarımızı açmamız günah en basında zaten olaya o yönden bakarsak ama ben önemli olan insanın yüreğidir diye düşünüyorummay evet yaaaa her şeyi bızım ustumuze atıyorlar valla erkek olmak vardı....
evet canım bağlıdır.bağlıdır ama kendı pek kurallara uymaz uymadıgı ıcın vıcdan yapar,benım uymamı ıster.değişik biri...postişlerim var mesela arada takıyorum gunahmış bababababa:44:
evet cok hosuma gidiyo benımde göbekte pirsing miydi böyle mi yazılıyodu emın değilim ama onuda cok begenıyorummm
arkdslar backları kalın oln warmı
benım bileklerim falan ince ama dizden yukarısı dolgun biraz kalına giriyomuyum bilmiyorum ne oldu cnm :26:arkdslar backları kalın oln warmı
o nerden cıktı kızbenım ınce deildir ama cok kalında deildir hafıf kalın dıyelım
hımmm gerçi dinle ilgili konusmak yasak ama saçlarımızı açmamız günah en basında zaten olaya o yönden bakarsak ama ben önemli olan insanın yüreğidir diye düşünüyorummsevgilinin yaptıgı tuhafmış gerçekten kendisi uymayıp senın uymanı beklemek :26:
maşallah cok cesaretlisin ya keske senın gibi olabilseydimm kaştada güzel duruyo çene de de seviyorumm ama sadece seviyorum kendime yaptıramammevet piercingde severim gobekte ben kasıma yaptırmıstım sonra cıkarttım kapandı gitti
maşallah cok cesaretlisin ya keske senın gibi olabilseydimm kaştada güzel duruyo çene de de seviyorumm ama sadece seviyorum kendime yaptıramamm
yaa ben ınceltmk ıstıyorm:)))kalın bırzda doktr sıpsak hemn ıncltıyoms dusunuom yptrsmmı dye ama ben ıgnedn bıle krkuom
evet yasak oldugunu okumuştum baska topiklerdeaynen canım ılgınc yanıııı....
oruc felan tutamaz mesela ama bnm tutmamı bekler
ay dın konusmak yasak mıydı ki:26:
ne yaptırmayı dusunuyorsun canım anlamadım kısaltarak yazmıssın
bcak ınceltmek ıcın bıberıye kekık ve badem yagını karıstırıp bacagına surup streclıyım spor yapıyosn her gun ıse yarıyor...
aslında gerçekten kafana eseni yapacaksınn şimdi ben korkuyorum mesela ama yaşlandıgımda keşke gençliğimde yaptırsaydım diye düşünebilirimmmburnumada hızma yaptırmıstım aynı gun cıkardımtuhafımdır biraz yaparım sonra cıkartırım maksat yaptırmak olsun denemedim demiyim
evet yasak oldugunu okumuştum baska topiklerdegerçekten acayip ama konuştun mu hiç peki benden bekliyosun ama sen neden yapmıyosun diye :26:
aslında gerçekten kafana eseni yapacaksınn şimdi ben korkuyorum mesela ama yaşlandıgımda keşke gençliğimde yaptırsaydım diye düşünebilirimmm
aslında gerçekten kafana eseni yapacaksınn şimdi ben korkuyorum mesela ama yaşlandıgımda keşke gençliğimde yaptırsaydım diye düşünebilirimmm
bence kalın bacak inceden cok daha seksi ve göze güzel geliyo bilmiyorum benım kendimde en begendıgım yerlerden birisi bacaklarımdır ince olmasını asla istemezdimm ama tabi boyunda önemi var kısa boylu insanlarda kalın bacak biraz daha kötü görüntü bırakabiliyoo ama uzun boya hafif etli bacaklar harika duruyo benceyaa ben ınceltmk ıstıyorm:)))kalın bırzda doktr sıpsak hemn ıncltıyoms dusunuom yptrsmmı dye ama ben ıgnedn bıle krkuom
aynen öyle cnmiki tarafda karısmamalı bence herkesin kendine yaptıkları