Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kıskaçlıgı çok güzel analiz etmisin ben ölcülü kıskaçlıga evet ama güvensizlige hayır diyorum

tşk ederim cnm bende yapamıyorum işte zaten tam olarak nasıl yapılır onuda bilmiyorummm ben aslında onun ilgisini çekmek istiyorum beni merak etsin msjlar atsın falan istiyorummm

ilgisini cekmek istiyorsun ilgisiz davran bak ozaman nasıl merak ediyor seni boyle umursamaz rahat tavırlar olsun kıskanclık yapma cok arama arada bir isim var kapatmam lazım de bazen mesgule at teli erkekler boyle zamanlarda uzerine duser

evlilik için normal yaşlar bence bende 21 sevgilim 24 yaşında büyük ihtimal senın yaşındayken bizimde ciddi bi adım olurr yanı bi iki yıl sonra

ilişkinin temeli sağlam olsun da 5 yıl sonra da olsun ama yeter ki olsun
vala biz birbirimizi geç bulduk onca yıl arkadaştık
şimdi bi an önce evlenelim istiyoruz

bizde öyleydik önceden ben minik kızdım onun gözünde hatta küçük bi kız vardı bana sen ona benzıyosun derdi resmini koyayım bak avatarıma bunu koymuştum benzetiyo diye cok hosuna gitmişti ama artık hiç böyle şeyler yapmıyo demiyo

evlilik için normal yaşlar bence bende 21 sevgilim 24 yaşında büyük ihtimal senın yaşındayken bizimde ciddi bi adım olurr yanı bi iki yıl sonra

canım biz seninle yaşıtız :13: sanırım 24-25 gibi evlenicez. hani 2015 diye düşünmüştük ya o günler bi gelse, evlenince daha rahat cilve yapılır diye düşünüyorum. çünkü görünce daha farklı oluyo..

evet mantıklı ama bu seferde soğuma ihtimali var ah ah yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakall

ilişkinin temeli sağlam olsun da 5 yıl sonra da olsun ama yeter ki olsun
vala biz birbirimizi geç bulduk onca yıl arkadaştık
şimdi bi an önce evlenelim istiyoruz
haklısın cnm bende bi an önce evlenelim istiyorum dikkatini çekerim ' ben ' onun acelesi yok

başlık uzun ilişkileri olup evlilik yolunda henüz adıım atmamış olanlaar daaaa
benim 5 yıllık ilişkim bir çırpıda bitti bir ay önce o kadar hayal kurarken ben ne yapayım peki

zamanı gelince o da ister hem daha yaşın bana göre küçük acele etme derim biraz daha zaman geçsin
bi senede insan nasıl olgunlaşıyor
ya ben en azından kendi aramızda bi yüzük olsun istiyorumm belki insanları bi yüzük bağlamaz sadece ama gene de birbirimize ait oldugumuzun bi göstergesi olsun onun yüzüğünü taşıyayım istiyorummm

başlık uzun ilişkileri olup evlilik yolunda henüz adıım atmamış olanlaar daaaa
benim 5 yıllık ilişkim bir çırpıda bitti bir ay önce o kadar hayal kurarken ben ne yapayım peki
kıyamam ben sanaa çok üzüldüm özel değilse neden bitti ilişkinizz :26:

evet 2015 gelini olucaz biz büyük ihtimalle sedefcim evlenince güzel olurr yaa işten gelmesine yakın bi süslenicem bi süslenicemmm ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…