- 13 Ağustos 2011
- 8.451
- 40
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.421
ay ne kadar kotu yaaaa 5 yıl ver ömründen bide bırakıp gıtsın Allah yardımcın olsun arkadasım ama belkı hayırlısı boyleydı boyle dusun
haklısın cnm bi çok kişiye cvp yazıyorum ya kafam karıştııhoşbuldum canım sağol amin
evet çok onur verici bişey çok şükür ne kadar zor olsada dayanmak zorundayız
askerim bitliste canım uzun dönem evet şafaktan belli olmuyomu
çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı inşallah seni gerçekten seven ve senınde sevebileceğin bi insan çıkar karşınaabelli bir sebep ben çok değişmişim ilgisiz mişim vesaire işte böyle saçma salak bir sebepten
aslında bana göre de o çok değişti öküzün önce gideni oldu hatta ama ben dayandım sabrettim onca yılın hatırına bitti demedim diyemedim dilim varmadı ama onun vardı dili bititrebildi demek ki bu ilişkide benmişim daha çok seven
o kadar evlilik hayalim çöpe gitti nefret ettirdi kendinden bu hareketiyle işte
çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı inşallah seni gerçekten seven ve senınde sevebileceğin bi insan çıkar karşınaa
öyle düşünüyorum zaten ilk defa ve hissederek benim için hayırlısı bu belkide
ne diyim nasip kısmet umarım siz hiç ayrılmazsınız sevdiğinizden ve kırılmazsınız
offf umarım canım ama facede bı arkadasım paylasmıs dıyor kı bı ılıskıde sureklı yoruluyor we uzuluyorsanız sahte bır sevgı ıcındesınız gıbı bır sozdu
bnmde kafam karısık valla soyle sorunsuz ılıskılere ımrenıyorum
maşallah canım Allah kavuştursun mutluluğunuzu daim eylesin..
bizimkinin askerlik hala duruyor üstelik bizim yaşlar 26 halen ortada bişey yok burda arkadaşlar 21,24ten bahsediyorlar evlilik için..
herşeyin hayırlısı..
canımmm bak şafağın bir bir azalıyo, o azaldıkça umudun artar. geldiğinde de zaten evlilik öncesi aşamalar çorap söküğü gibi gelir.
mutluluklar dilerim
benimki daha okuyo, üni 2 de, ben üni 3 teyim. ahh bi okullar bitseydi.. şu an en büyük engelimiz o. :106: sonra benimki askerliğini 6 ay yapıcak, o gözümde hiç büyümüyo zaten.
haklısın cnm bi çok kişiye cvp yazıyorum ya kafam karıştııen büyük engelinizi atlatıyosunuzz bundan sonrası gelir artık yeterki destek ol ona her zaman askerlik psikolojisi ağırdırr
offf umarım canım ama facede bı arkadasım paylasmıs dıyor kı bı ılıskıde sureklı yoruluyor we uzuluyorsanız sahte bır sevgı ıcındesınız gıbı bır sozdu
ay aklıma bizim askerlik zamanımız geldii her aksam arayacak diye gözümü telefondan ayırmazdım kalbim güp güp atardıı telefon çaldığında özledim valla o günleri bile
bende daha 20yim benimki 25 evlilik isteniyo beraberlik uzun süre olunca içinden geçiyo ama ben istemiyorum yaa zamanı var daha bismillahhh
evet canım daha dündü sankii başladıgım şimdi 300leri yicez allah izin verirse..
okumak ve askerlik en büyük engel zatensizde üniyi bitirinde 6 ay askerlik hiç bişey değil ya 2 mevsim ayrı kalıcaksınız sadece çok güzel.. Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin hepsine
olsun canım önemli değill.. evet en büyük engelimizi aşıyoruzz yıllar sonra şükür.. yanındayımm hep canım çok sık görüşemiyoruz ama çok şükür sesini duydurana
amin canım, sen mutluluğu hak eden bi kızsın. dilerim her şey gönlünce olurumarım herşeyin hayırlısını versin ALLAH amin
amin canım, sen mutluluğu hak eden bi kızsın. dilerim her şey gönlünce olur
ay aklıma bizim askerlik zamanımız geldii her aksam arayacak diye gözümü telefondan ayırmazdım kalbim güp güp atardıı telefon çaldığında özledim valla o günleri bile
bende özlermiyim acaba şimdi bitsin diye dualar ediyorum.. bide biz normaldede ayrı şehirlerde yaşıyoduk zor gelmez diyodum kendi kendime ama bu gerçekten farklıymış yaa amaaan zaman geçiyo işte canları sağ olsun iyi olsunlarda askerlikmi bitmicek Allah ın izniylee
bizde ayrı şehirlerdeyiz neolursa olsun gerçekten insana zor geliyo ama benımki kısa dönem yaptı okuduğu için o yüzdende çabuk geçti
bende özlermiyim acaba şimdi bitsin diye dualar ediyorum.. bide biz normaldede ayrı şehirlerde yaşıyoduk zor gelmez diyodum kendi kendime ama bu gerçekten farklıymış yaa amaaan zaman geçiyo işte canları sağ olsun iyi olsunlarda askerlikmi bitmicek Allah ın izniylee
sorunsuz ilişki yoktur bence canım. yani ufak da olsa pürüzler arada bir yoklar insanı. ki bence bunlar olmalı. olmalı ki bunları çözebilcek kadar güçlensin aşk. zoru görsün ki köklensin. ne kadar çok hataların sonucundaki acıyı hissederse yüreklerimiz, o kadar az hata yapmaya çalışırız.offf umarım canım ama facede bı arkadasım paylasmıs dıyor kı bı ılıskıde sureklı yoruluyor we uzuluyorsanız sahte bır sevgı ıcındesınız gıbı bır sozdu
evet canım daha dündü sankii başladıgım şimdi 300leri yicez allah izin verirse..
okumak ve askerlik en büyük engel zatensizde üniyi bitirinde 6 ay askerlik hiç bişey değil ya 2 mevsim ayrı kalıcaksınız sadece çok güzel.. Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin hepsine
ALLAH sağ salim gelmesini nasip etsinde gerisi boş hepsi geçer
bizde ayrı şehirlerdeyiz neolursa olsun gerçekten insana zor geliyo ama benımki kısa dönem yaptı okuduğu için o yüzdende çabuk geçtigeçicek tabiki canım evet sağlıklı olsunda önemli olan o
hoşgeldinn cnm bnm özlettin kendini valla gözlerim arıyo sizi hep topiği ne zaman açsammiyi geceler kızlar ben geldimm
arkadaşım uyudu,ben de fırsattan istifade girdim, bi bakayım kaderdaşlar napıyor diye
Bu arada kısa msj yazma ve cilve olayından bahsetmişsiniz, ben de cevap vereyim dedim. Normalde kısa mesaj atma durumu olmuyor bizde ama kavga ettiysek tartıştıysak durum değişiyor. Önceden uzuun uzun açıklamalar yazardı mesaja 5-6sms'lik. Şimdi sorunları telefonla veya yüz yüze konuşarak halletmek istiyor hep.
Ben de tartışma anında cilve yapamayanlardanım, dün bu sebepten çok basit bişey baya büyüdü.Telefonla da konuşamayacağımız bi andı gece olduğu için.
Ben bana mesajla açıklama yapmasını beklerken beyefendi tek 1 msj bile atmadı
Sonra bugün sınavdan bir çıktım karşımdabeklediğim tüm açıklamaları yüz yüze anlattı.Sonuç olarak düzeldi aramız hemen
semiramiscim ve diğer aynı dertten muzdarip arkadaşların da sıkıntısının kaynağı bu bence,erkekler duygu ve düşüncelerini mesajla açıklamayı sevmiyor. Yüzyüzeyken eminim çok daha farklısınızdır. Çünkü duyguları ifade etmeye bir bakış bile yeter
amin canım çok sağol güzel dileklerin için
sen beni hatırladın heralde
iyi geceler cnm tekrar bekliyorum topiğime
aynen canımm hakkımızda hayırlısı hepimizin
hmm seninkide kısa dönemmiş ne güzelbunun kısasıda uzunuda aynıda işte uzunuda çok uzun ya
neyse kızlar ben çıkıyorum şimdiii iyi geceler hepinize