Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iyi geceler kızlar başlık dikkatimi çekti tam benlik :KK1:
bizimde Allah izin verirse inşallah 1 ay sonra 5 sene oluyor :KK16:
ve ben sevdigimi askere yolladım asker yolu bekliyorum

şafak 316 En Büyük TÜRKİYE

kıyamam ben sanaa çok üzüldüm özel değilse neden bitti ilişkinizz :26:

keşke emek verdiğim kişide senin kadar duyarlı olsaydı da o da üzülseydi canım:KK31:
özel değil söyleyebilirim son bir yıldır sorunları bitmeyen ite kaka giden bir ilişkiydi ama umutlarım vardı silip attı bir kerede ve gitti:KK19:

Son düzenleme:
ya ben en azından kendi aramızda bi yüzük olsun istiyorumm belki insanları bi yüzük bağlamaz sadece ama gene de birbirimize ait oldugumuzun bi göstergesi olsun onun yüzüğünü taşıyayım istiyorummm :KK31:

şimdi bişi söyleyeceğim ama kimse alınmasın.
bu son zamanlarda liseli kızlarda hatta son durumda ortaokula giden kızlarda bile bi ilişki olduğunda hemen yüzük takma durumu var.
bunu çok basite indirgediler sevgilin oldu hadi yüzük tak ayrıldın yüzüğü at...
günümüzde çok yaşanır bi durum ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor. tabi ki sözüm meclisten dışarı sonuçta hepiniz aklı başında insanlarsınız. sadece bu saçma olayı dile getirmek istedim.
ilişkiniz belli bi zaman almış fakat aileler biliyorsa aranızda bi yüzük takmanız daha hoş olur illa resmi anlamda sözlenmeniz gerekmez bu sizin ciddiyetinizin simgesi olur.
erkek arkadaşınla tatlı dille konuşmalısın bu konuyu çok istediğini belirt belki bişiler olur :KK34:

başlık uzun ilişkileri olup evlilik yolunda henüz adıım atmamış olanlaar daaaa
benim 5 yıllık ilişkim bir çırpıda bitti bir ay önce o kadar hayal kurarken ben ne yapayım peki:KK5:

hayırlısı buymuş demek daha doğru olur sanırım atractive :KK31:
yazık olmuş onca emeğe

iyi geceler hosgeldın cnmm Allah kavuştursunn asker beklemek cok onur verici bişeydir bilirim uzun dönem mi yapıyo nerde askerinn :KK31:

ya ben en azından kendi aramızda bi yüzük olsun istiyorumm belki insanları bi yüzük bağlamaz sadece ama gene de birbirimize ait oldugumuzun bi göstergesi olsun onun yüzüğünü taşıyayım istiyorummm :KK31:

evet semiramis bencede çok iyi düşünüyosun öyle bir bağ mutlu etmeye yetiyor kısmende olsa bencede

fıstığım bunu bizim yapabileceğimizi pek sanmıyorummm umudunu kırmak istemem amaa az cok tanıdım senii benim gibisinnn şuan kızsan ona gene başlarsın söylenmeyee :KK1:
ayy o kesin yaa :KK60: ama bi kere denicem tutucam kendimi, gaza geldim :KK52:
ben oyle dusunmusum valla:KK1: ozaman senn yasın var evlenmeye daha bekle sen :KK9:
ohoo daha çok var canım bizim evlenmemize :KK6: ama söze 1,5 yıl var o da bişey :KK76:
benim 5 yıllık ilişkim bir çırpıda bitti bir ay önce o kadar hayal kurarken ben ne yapayım peki:KK5:
kıyamam :KK50: barışma umudu yok mu? eğer önemsiz bişeyse onca yılın çöpe atılmasına çok üzülürüm :KK25:

keşke emek verdiğim kişide senin kadar duyarlı olsaydı da o da üzülseydi canım:KK31:
özel değil söyleyebilirim son bir yıldır sorunları bitmeyen ite kaka giden bir ilişkiydi ama umutlarım vardı silip attı bir kerede ve gitti:KK19:
hımmm yani elle tutulur bi neden yok muydu aranızda onca yıldan sonra nasıl bu kadar kalpsiz olabilir ki bi insan :KK5:

bizde öyleydik önceden ben minik kızdım onun gözünde hatta küçük bi kız vardı bana sen ona benzıyosun derdi resmini koyayım bak Eki Görüntüle 387451 avatarıma bunu koymuştum benzetiyo diye cok hosuna gitmişti ama artık hiç böyle şeyler yapmıyo demiyo :KK5:

ayy canım üzülme ya düzelir evlenince..en baştaki gibi olmasını beklemek çok da gerçekçi bir beklenti deil..biz de en baştaki gbi davranmıyoruz ki..gözümüz açılıyor pençelerimizi çıkartıyoruz yerlerinden:))

yani hamur gibi bişey bu ilişkiler bi yoğrulur bi mayalanır sonra yine yoğrulur sonra yine mayalanır sonra fırında pişer mis gibi ekmek olur:))

önemli olan güven ve sevgi..o azalmıyorsa artıyorsa eski havanıza hatta daha fazlasına kavuşursunuz evlenince..mutluluk sabretmekten geçiyor..ilişkiyi yıpratmamak dişi kuşun sabrına bağlı diye düşünüyorum

iyi geceler hosgeldın cnmm Allah kavuştursunn asker beklemek cok onur verici bişeydir bilirim uzun dönem mi yapıyo nerde askerinn :KK31:

hoşbuldum canım sağol amin :KK16:
evet çok onur verici bişey çok şükür ne kadar zor olsada dayanmak zorundayız
askerim bitliste canım uzun dönem evet şafaktan belli olmuyomu :KK31:

hımmm yani elle tutulur bi neden yok muydu aranızda onca yıldan sonra nasıl bu kadar kalpsiz olabilir ki bi insan :KK5:

belli bir sebep ben çok değişmişim ilgisiz mişim vesaire işte böyle saçma salak bir sebepten
aslında bana göre de o çok değişti öküzün önce gideni oldu hatta ama ben dayandım sabrettim onca yılın hatırına bitti demedim diyemedim dilim varmadı ama onun vardı dili bititrebildi demek ki bu ilişkide benmişim daha çok seven:KK50:
o kadar evlilik hayalim çöpe gitti nefret ettirdi kendinden bu hareketiyle işte

ay ne kadar kotu yaaaa 5 yıl ver ömründen bide bırakıp gıtsın Allah yardımcın olsun arkadasım ama belkı hayırlısı boyleydı boyle dusun:KK5:

şimdi bişi söyleyeceğim ama kimse alınmasın.
bu son zamanlarda liseli kızlarda hatta son durumda ortaokula giden kızlarda bile bi ilişki olduğunda hemen yüzük takma durumu var.
bunu çok basite indirgediler sevgilin oldu hadi yüzük tak ayrıldın yüzüğü at...
günümüzde çok yaşanır bi durum ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor. tabi ki sözüm meclisten dışarı sonuçta hepiniz aklı başında insanlarsınız. sadece bu saçma olayı dile getirmek istedim.
ilişkiniz belli bi zaman almış fakat aileler biliyorsa aranızda bi yüzük takmanız daha hoş olur illa resmi anlamda sözlenmeniz gerekmez bu sizin ciddiyetinizin simgesi olur.
erkek arkadaşınla tatlı dille konuşmalısın bu konuyu çok istediğini belirt belki bişiler olur :KK34:
evet bu konuda sevgilimde böyle düşünüyo artık ilkokul cocukları bile takıyo demişti bi kere :KK31: evet ailelerimiz biliyo ve onaylıyolar hatta telefonda konusuyoruz ailelerimizle evet ciddiyetimizin bi simgesi olsun istiyorum bende 'erkek arkadasım' değilde ' sözlüm' demek istiyorummm :KK59: bu konuda okadar çoooooooook konuştum kii hepsi tartışmayla sonlandı nerdeyse o yüzden kendi kendime evlilikle veya yüzükle ilgili konusmama kararı almıştımm o yüzden pek konusmak istemiyorum biliyo nekadar istediğimi onun açması lazım bence konuyu :KK5:

evet bu konuda sevgilimde böyle düşünüyo artık ilkokul cocukları bile takıyo demişti bi kere :KK31: evet ailelerimiz biliyo ve onaylıyolar hatta telefonda konusuyoruz ailelerimizle evet ciddiyetimizin bi simgesi olsun istiyorum bende 'erkek arkadasım' değilde ' sözlüm' demek istiyorummm :KK59: bu konuda okadar çoooooooook konuştum kii hepsi tartışmayla sonlandı nerdeyse o yüzden kendi kendime evlilikle veya yüzükle ilgili konusmama kararı almıştımm o yüzden pek konusmak istemiyorum biliyo nekadar istediğimi onun açması lazım bence konuyu :KK5:

o zaman evet tatlım onun bu konuyu açmasını bekle aranız daha da kötü olmasın durduk yere belki o doğru bi zamanı bekliyordur aceleye getirmek istemiyordur...

kıyamam :KK50: barışma umudu yok mu? eğer önemsiz bişeyse onca yılın çöpe atılmasına çok üzülürüm :KK25:

onca emek çöpe atıldı bile çoktan siz siz olun kızlar umudunuzu kırmak istemem ama çok bağlanmayın karşınızdakine her zaman bununla evlenmeyebilirim diye düşünün
ben beş yıl hep onunla evlilik hayal ettim ve sonunda inşa ettiğim bütün hayallerim bir çırpıda enkaz oldu yıkıldm darmadağınım yazık emeklerime diyorum elimde kalansa koskoca bir hiççç belkide hayatım bpyunca bir daha birleştiremicem parçalarımı ondan geriye kalan:KK43::KK14:

maşallah canım Allah kavuştursun mutluluğunuzu daim eylesin..

bizimkinin askerlik hala duruyor üstelik bizim yaşlar 26 halen ortada bişey yok burda arkadaşlar 21,24ten bahsediyorlar evlilik için..

herşeyin hayırlısı..

ayy canım üzülme ya düzelir evlenince..en baştaki gibi olmasını beklemek çok da gerçekçi bir beklenti deil..biz de en baştaki gbi davranmıyoruz ki..gözümüz açılıyor pençelerimizi çıkartıyoruz yerlerinden:))

yani hamur gibi bişey bu ilişkiler bi yoğrulur bi mayalanır sonra yine yoğrulur sonra yine mayalanır sonra fırında pişer mis gibi ekmek olur:))

önemli olan güven ve sevgi..o azalmıyorsa artıyorsa eski havanıza hatta daha fazlasına kavuşursunuz evlenince..mutluluk sabretmekten geçiyor..ilişkiyi yıpratmamak dişi kuşun sabrına bağlı diye düşünüyorum
evet doğru yazmıssın cnm biz bayanlara cok iş düşüyo gerçektenn :KK31: bizim arada özlemde varya her zaman görüşemiyoruz falan bu yüzdende hırçınlaşma oluyo aradaa :KK59:

hoşbuldum canım sağol amin :KK16:
evet çok onur verici bişey çok şükür ne kadar zor olsada dayanmak zorundayız
askerim bitliste canım uzun dönem evet şafaktan belli olmuyomu :KK31:

canımmm bak şafağın bir bir azalıyo, o azaldıkça umudun artar. geldiğinde de zaten evlilik öncesi aşamalar çorap söküğü gibi gelir.
mutluluklar dilerim :KK16:
benimki daha okuyo, üni 2 de, ben üni 3 teyim. ahh bi okullar bitseydi.. şu an en büyük engelimiz o. :106: sonra benimki askerliğini 6 ay yapıcak, o gözümde hiç büyümüyo zaten.

X