Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar evlendıkten snra sevgılınız denıze gırmenızı yasaklasa ne dersınız???

karsısındaki insanı birey deyilde kendi ayit bir esya gibi görürse deyil denize girmeyi yasaklamak
onun istedigi gibi nefes almadın diye bile sorun çıkarır bu erkekler hiç kimse narı beğenip sorada onu
armuta benzetmeye çalısmasın derim ben

mesela neler yapıyosun bi kaç örnek verirsen daha iyi anlarım cilve nasıl yapılır pek bilmiyorumm cilveyle şımarıklık arasında ince bi çizgi vardır diye düşünüyorumm

benim erkek arkadaşım ses tonu olayına biraz önem verir sanırım her erkek için de en genel şey bu canlı bir ses tonu istiyorlar..yani ölü gibi konuşunca,durgun olunca biraz ters tepiyor..

dediğin gibi şımarıklıkla cilve arasında ince bir çizgi var..cilve biraz yetenek,zeka insanın kendisinde olan bişey..zorlamayla da olmuyo sanırım..

simdi sen sorunca düşündüm de yani bu cilve olayı benden kaynaklanmıyo sadece o da öyle :))

bence en önemli şey iletişimin iyi olması,aranızda özel bir dilin olması..bizim böyle bişeyimiz var.alakası olmayan kelimelerle anlatmak istediğimiz konuyu anlatabiliyoruz birbirimize..

benim ki oynamayı çok sever yanyanayken kaçma kovalamaca vs lunapark gibi beni havada evirip çevirir değişik bişey yani.

bunların neresi cilve işte onu anlatamıyorum o anda insanın edasında oluveriyor :)

vay konuyu yeni görüyorum
hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın
aynen katılıyorum :13:
insaniyet senin 13 yıllık aşk masalını merak ediyorum ben

napıyosunuzzzz bende geldiimmm

hoşgeldin tatlım iyiyiz sen nasılsın

ayy cnm sevgilin senin yuzune baksa yeter dogustan cilvelisin sen ben yapmam yakıstıramıyom kendime
tşk ederim cnm bende yapamıyorum işte zaten tam olarak nasıl yapılır onuda bilmiyorummm ben aslında onun ilgisini çekmek istiyorum beni merak etsin msjlar atsın falan istiyorummm

hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın

aynen katılıyorum :13:
insaniyet senin 13 yıllık aşk masalını merak ediyorum ben

hoşgeldin tatlım iyiyiz sen nasılsın

hoşbulduk canım
aynen öyle geç oldu ama olsun iyi oldu artık bol bol takılırım burda

istekli olmaz mı hiç tek amacımız bu her adımımızı evliliği düşünerek atıyoruz.
23 yaşındayım ben sevgilimde 24
evlilik için normal yaşlar bence bende 21 sevgilim 24 yaşında büyük ihtimal senın yaşındayken bizimde ciddi bi adım olurr yanı bi iki yıl sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…