- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.361
rica ederim cnmmhı şimdi anladım peki :) tşk.ederim
kızlar evlendıkten snra sevgılınız denıze gırmenızı yasaklasa ne dersınız???
hoşgeldin cnmm olsun geç olsun güç olmasın görmüşsün yavay konuyu yeni görüyorum
hoşgeldin cnmm olsun geç olsun güç olmasın görmüşsün yaee senın durumlar nasılll
maşallah2 yıllık bi ilişki 8 yıllık bi arkadaşlık seneyede inşallah evlilik yolunda bi adım
maşallahay ne güzel seneye bi adım atacaksınız bizim seneyede bişey olmaz gibime geliyooo
hoşgeldinnn tatlım napalım arkadaslarla dertleşiyoruzz ben cilve nasıl yapılır onu öğrenmeye çalışıyorum sen yapıyo musun bakıyımnapıyosunuzzzz bende geldiimmm
seninkide mi böyle diyo sana yaaa of offbu arada cilve yapmak istiyorum ben yaa ama nasıl yapmam lazımm :26:
benimki bana anlatmıştı canımyerine göre değişir demişti. mesela bi buse kondurursun yanağıma, sonra bi bakış atarsın bu da bi cilvedir demişti ama işte bu da durup dururken olmaz dediği gibi zamanı iyi ayarlıcan. ya da mesela erkekler bazen nazlanır, işte o zaman karşındakinden cilve ister. ama ben onu yapmak yerine surat asarım, konuşmam, trip atarım falan halbuki cilveli olsam hem ortam yumuşıcak, hem zaten çocukcağız cilve istediğinden yapıyo nazını ama ben bunu ters anlarım genelde. hiç sevmiyorum bu huyumu. :26:
demekki erkek arkadaşında istekli bayabize kalsa bu yıl bişiler olur ama okullar var arada bu yıl mezun oluyoruz. e bide yaş artık ilerliyor
hoşgeldinnn tatlım napalım arkadaslarla dertleşiyoruzz ben cilve nasıl yapılır onu öğrenmeye çalışıyorum sen yapıyo musun bakıyım
demekki erkek arkadaşında istekli bayabayanların yaşı sorulmazmış ama merak ettim yaşlarınız kaç
mesela neler yapıyosun bi kaç örnek verirsen daha iyi anlarım cilve nasıl yapılır pek bilmiyorumm cilveyle şımarıklık arasında ince bi çizgi vardır diye düşünüyorumm
aynen ya bende öyleyimmm :26: hatta kıskanclık konusundaki tartışmamızı hatırlıyosundur bana demişti benimle tatlı tatlı konuş ne istiyosan güzellikle söyle demişti demekki o anda benden cilve istedi ama bende trip atıyorum napıyımbenimki bana anlatmıştı canımyerine göre değişir demişti. mesela bi buse kondurursun yanağıma, sonra bi bakış atarsın bu da bi cilvedir demişti ama işte bu da durup dururken olmaz dediği gibi zamanı iyi ayarlıcan. ya da mesela erkekler bazen nazlanır, işte o zaman karşındakinden cilve ister. ama ben onu yapmak yerine surat asarım, konuşmam, trip atarım falan halbuki cilveli olsam hem ortam yumuşıcak, hem zaten çocukcağız cilve istediğinden yapıyo nazını ama ben bunu ters anlarım genelde. hiç sevmiyorum bu huyumu. :26:
hoşgeldin canımvay konuyu yeni görüyorum
aynen katılıyorum :13:karsısındaki insanı birey deyilde kendi ayit bir esya gibi görürse deyil denize girmeyi yasaklamak
onun istedigi gibi nefes almadın diye bile sorun çıkarır bu erkekler hiç kimse narı beğenip sorada onu
armuta benzetmeye çalısmasın derim ben
napıyosunuzzzz bende geldiimmm
tşk ederim cnmayy cnm sevgilin senin yuzune baksa yeter dogustan cilvelisin senben yapmam yakıstıramıyom kendime
hoşgeldin canımgeç olsun güç olmasın
aynen katılıyorum :13:
insaniyet senin 13 yıllık aşk masalını merak ediyorum ben
hoşgeldin tatlımiyiyiz sen nasılsın
evlilik için normal yaşlar bence bende 21 sevgilim 24 yaşında büyük ihtimal senın yaşındayken bizimde ciddi bi adım olurr yanı bi iki yıl sonraistekli olmaz mı hiç tek amacımız bu her adımımızı evliliği düşünerek atıyoruz.
23 yaşındayım ben sevgilimde 24