- 28 Şubat 2012
- 337
- 0
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.341
şu cilve meselesini bende hiç beceremem yaaa benimde aklıma o geldi ama dayanamam kiii illa söylerim
hımmm ne yapılabilir mesela biraz örnek verir misin cnm :44:Kaçan kovalanır doğru ama onu ben beceremiyorum amaD şu cilve olayında da bi iki yap belki hoşuna gider, farklı şeyler dene mesela :)
şu cilve meselesini bende hiç beceremem yaaa benimde aklıma o geldi ama dayanamam kiii illa söylerim
ee anlat cnm ilişkin ne kadarlık herhangi bi tarih var mı ilk adım içinnhoşbuldum sedefonur tşk.ediyorum sizde hoşgeldiniz
ee anlat cnm ilişkin ne kadarlık herhangi bi tarih var mı ilk adım içinn
ne güzel tabi sevmek en önemlisi gerisi her türlü gelir zatenşuan için herhangi belli bi tarih olmasada birbirimizi çok seviyoruz biraz özel sıkıntılar var onları atlatınca inş. bitmesini umuyoruz herşeyi geride bırakıp mutlu olarak
hımmm ne yapılabilir mesela biraz örnek verir misin cnm :44:
tmm sağol cnm iyi gecelerBilemiorum ki işte seninkinin kişiliği nasılsa ona göre davranıcan..mesela benimkinin bazı saatleri vardır..Şımarırım, cilve yaparım(çocuk gbi davranırım) hoşuna çok gider:) Ona çok çok farklı davranırım, özel olduğunu hissettiririm..İşte onu kendi sevgiline göre ayarlşcaksın..umarım işe yarar canım :) Bnm çıkmam gerek hepinize iyi geceler canlar :)
ne güzel tabi sevmek en önemlisi gerisi her türlü gelir zaten
bizimde 2 senelik bi birlikteliğimiz var 4 bucuk yıldır falan tanışıyoruz ufak tefek sorunlar dışında sorunumuz yok Allahım büyük dertler vermesinevet... bizimki biraz farklı ama ikimizde çok sevdiğimizden, 6 senelik mükemmel bir aşkı sevgiyi hala duydugumuzdan, Allah'ın izniyle kavuşacağız inş. bunu umuyoruz bazı fedakarlık, özverilerden sonra. çünkü bende o da o güzelliğe sahibiz, ruh ikiziyiz.. sizinki ne durumda ...
mesela neler yapıyosun bi kaç örnek verirsen daha iyi anlarım cilve nasıl yapılır pek bilmiyorumm cilveyle şımarıklık arasında ince bi çizgi vardır diye düşünüyorummwalla benimki de bu işve cilve meselesine bayılıyor ama saatini tutturmak lazım :).bide bence her erkek cilveden hoşlanır ama her türlüsünden deil..yani karşı tarafın zevkini iyi tutturmak lazım..mesela benim erkek arkadaşıma yaptığım bi cilveden sizin erkek arkadaşınız hoşlanmayabilir..o yuzden bu konuda şunu şunu yap diyemem ben yaa..abartıp cilve yapayım derken maymuna dönmemek lazım ama..
bizimde 2 senelik bi birlikteliğimiz var 4 bucuk yıldır falan tanışıyoruz ufak tefek sorunlar dışında sorunumuz yok Allahım büyük dertler vermesin
bu arada profilinizde evli olarak yazmışsınız ama inşallah fake hesap değilsinizdirhoşbuldum sedefonur tşk.ediyorum sizde hoşgeldiniz
ah ah benimki gelemez ne yazıkki öyle laflara direk kızar adım kadar eminimmm daha önce yaşamıştıkk kızıyo herşeye alınıyomuşum kırılıyomuşum diyee başka erkekler gibi seviyorum deyipte yürekten sevmemezlik yapmıyomuş veya gözü baska kızlarda değilmişsinirden gülüyorum valla
hahaha bu lafları bi yerden hatırlıyorum sankihepsi aynı yaa
bu arada profilinizde evli olarak yazmışsınız ama inşallah fake hesap değilsinizdir
seninkide mi böyle diyo sana yaaa of offhahaha bu lafları bi yerden hatırlıyorum sankihepsi aynı yaa bu arada cilve yapmak istiyorum ben yaa ama nasıl yapmam lazımm :26:
anladım cnm fake gerçek olmayan hesap demektirhm yanlıslkla olabılr duzeltm oluyosa, fake hesap nedır
anladım cnm fake gerçek olmayan hesap demektir
Bilemiorum ki işte seninkinin kişiliği nasılsa ona göre davranıcan..mesela benimkinin bazı saatleri vardır..Şımarırım, cilve yaparım(çocuk gbi davranırım) hoşuna çok gider:) Ona çok çok farklı davranırım, özel olduğunu hissettiririm..İşte onu kendi sevgiline göre ayarlşcaksın..umarım işe yarar canım :) Bnm çıkmam gerek hepinize iyi geceler canlar :)