- 28 Şubat 2012
- 337
- 0
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.321
uyuyayım ben meleğim yazmış bende kırıldım tabi ama tmm uyu dedim seni herşeyden cok seviyorum öptüm iyi uykular grş meleğim yazdı bosuna heveslendimmm
merhabalar arkadaşlar iyi geceler dilerimCnm yorgun olduğu için olabilir mi?? Ya az önce dediğim gbi sevdğini bliosun ya fazla durma böyle şeylerin üstüne :)
iki satır şey yazmak çok mu zor ya bilmiyorum eskiden ne güzeldi mesela yazın denize giriyodum yarım saat sesim kesilsin hemen korkuyodu bişey mi oldu diye msj atıyodu şimdi sabahtan aksama denizde yüzsem hiç çıkmasam gene merak etmez :97:Cnm yorgun olduğu için olabilir mi?? Ya az önce dediğim gbi sevdğini bliosun ya fazla durma böyle şeylerin üstüne :)
mrb canım hoş geldinnmerhabalar arkadaşlar iyi geceler dilerim
uyuyayım ben meleğim yazmış bende kırıldım tabi ama tmm uyu dedim seni herşeyden cok seviyorum öptüm iyi uykular grş meleğim yazdı bosuna heveslendimmm
iki satır şey yazmak çok mu zor ya bilmiyorum eskiden ne güzeldi mesela yazın denize giriyodum yarım saat sesim kesilsin hemen korkuyodu bişey mi oldu diye msj atıyodu şimdi sabahtan aksama denizde yüzsem hiç çıkmasam gene merak etmez :97:
merhabalar arkadaşlar iyi geceler dilerim
yüzyüzeyken iyi kuzenım demişti seni barbie bebeği tutar gibi tutuyo demişti ama gene de her zaman buluşamıyoruz ki elimizdeki olanakları en iyi şekilde kullanmak zorundayız çok üzgünüm şuanda belki bazıları için abartıyorumdur ama bu ne ilk ne sonoyy kıyamam tatlım yaa :26: belli ki çok yorgun seninki. sen yüzyüzeyken duygularımız hakkında konuşalım de bak o zaman nasıl dili çözülüyo
bilmiyorum ki yaa ne yapmam lazım tekrar ilgisini çekmek içinnnYa canım bende anlayamıyorum bu tür şeyleri.. heralde zaman geçtikçe ne bileym dha fzla yakınlaşıosn(karı-koca gbi durumu varya) ondan mı fazla durmuyolar eskisi gbi..bilemiorum artk :S ama sıkma canını sen
mrb canım hoş geldinn
iyiyim cnm sen nasılsınn senin durumlar nasıl bakalımmmerhabalar semiramis hoşbuldum, nasılsınız
bilmiyorum ki yaa ne yapmam lazım tekrar ilgisini çekmek içinnn[/QUOT
Merakta bırak mesela:) Şimdilik yanında değildir kıyamazsın ona bide çalışıyo ya yoruluyo felan..bu ay içinde görüşürcektiniz sanırım..geldiğinde tavır yap(şakayla karışık ama) eskisi gbi ilgilenmiosun felan de..yanımda değilsin sana daha ihtiyacm var fln de.. bide yarın mesaj atar ya günaydın meleğim felan diye sende günaydın ama meleğin sana kırgın, ilgi istio felan de :) Şımart kendini,cilve yap biraz :) (( kocakarılar gibi konuştum bi an :)
konuyla ilgili konuşan varmı arkadaşlar?
ah ah benimki gelemez ne yazıkki öyle laflara direk kızar adım kadar eminimmm daha önce yaşamıştıkk kızıyo herşeye alınıyomuşum kırılıyomuşum diyee başka erkekler gibi seviyorum deyipte yürekten sevmemezlik yapmıyomuş veya gözü baska kızlarda değilmişbilmiyorum ki yaa ne yapmam lazım tekrar ilgisini çekmek içinnn[/QUOT
Merakta bırak mesela:) Şimdilik yanında değildir kıyamazsın ona bide çalışıyo ya yoruluyo felan..bu ay içinde görüşürcektiniz sanırım..geldiğinde tavır yap(şakayla karışık ama) eskisi gbi ilgilenmiosun felan de..yanımda değilsin sana daha ihtiyacm var fln de.. bide yarın mesaj atar ya günaydın meleğim felan diye sende günaydın ama meleğin sana kırgın, ilgi istio felan de :) Şımart kendini,cilve yap biraz :) (( kocakarılar gibi konuştum bi an :)sinirden gülüyorum valla
Konuşalım canım :)??
ah ah benimki gelemez ne yazıkki öyle laflara direk kızar adım kadar eminimmm daha önce yaşamıştıkk kızıyo herşeye alınıyomuşum kırılıyomuşum diyee başka erkekler gibi seviyorum deyipte yürekten sevmemezlik yapmıyomuş veya gözü baska kızlarda değilmişsinirden gülüyorum valla
:) Aslında doğru söylüyo bazıları öyle laflar kullanır ki sevgililerine leyla mecnun dersin ama fos çıkar :) işte kişilik meselesi.. O zman n'apıyoruzz?? :))
bizde onlar oldukları gibi kabullenip hemen küsmücez napalım başka çaremiz yok :)
şu cilve meselesini bende hiç beceremem yaaa benimde aklıma o geldi ama dayanamam kiii illa söylerimrengin30 hg tatlım
semiramisçim evet erkekler cilvelerden çok hoşlanırlar ama ben cilve yapmayı beceremiyorum malesefben yerinde olsaydım onun bana yaptığı gibi karşılık verirdim. mesela bana seni seviyorum dediğinde ne hoş der geçerdim ben de seni seviyorum demezdim. belki kaçan kovalanır hesabına dönüşürdü
evet o söylediğinde sonuna kadar haklı gerçekten her söylenen doğru olacak diye bişey yok ama işte biz kadınlar illa duymak istiyoruzz bi de ben cok romantiğim cok duygusalım iki katına çıkıyo bu sefer bu isteğimmm:) Aslında doğru söylüyo bazıları öyle laflar kullanır ki sevgililerine leyla mecnun dersin ama fos çıkar :) işte kişilik meselesi.. O zman n'apıyoruzz?? :))
bizde onlar oldukları gibi kabullenip hemen küsmücez napalım başka çaremiz yok :)