- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.301
benimki okadar değil ya önceden oynuyodu arkadaslarıyla ama artık oynamıyo gibi bişey benimki maç hastası onun dışında yokkızlar sizin de sevgilileriniz oyun manyağı mı?
ayy şu silkroad beni öldürücek
benimki okadar değil ya önceden oynuyodu arkadaslarıyla ama artık oynamıyo gibi bişey benimki maç hastası onun dışında yokoyun oynarken hiç ilgilenmezler saatlerce biliyorum az çok :97:
cok güldüm oyunuma bak ben okuldayken falan baya düşkünmüş gerçektennyok canım ilgilenmemekten değil de onun sınavları daha bitmedi. bi de yüzsüz yüzsüz silkroad oynuyorum diyobazen gece alarm kurup uyanıp çarına bakıyo. sonra gene uyuyo, bağımlılık oldu onda. bi de oyundan biri ''ben şimdi işe gidiyorum çarımın yerine nişanlım geçicek'' yazmış. vay efendim, benimki de okuldayken ben onun oyununa girip oynasaymışım, ne güzel olurmuş da.. olmıcak hayaller kuruyo garibim oyun benim pc imde de kurulu. ben silmiştim, o onu başka yere de kopyalamış
cok güldüm oyunuma bak ben okuldayken falan baya düşkünmüş gerçektennbi kere gir mahvet oyununu puanını falan düşür bak bi daha istiyo mu oyununu oynamanı
anladım cnm sürpriz yapacakmış cocuk ne güzel bırak oynasıno benim de aklıma gelmişti, yapıcaktımama oyunda leveller var ve belirli levele gelince level geri gitmiyo, yani ancak yapsam yapsam ileri götüremem, ki onda da oyuna girip bişey modu var. o zaman oyunda oynamasan da oyun donuyo gibi oluyo, ama oyun yine de ilerliyo. sadece yavaş ilerlemiş oluyo. bi de bilmem kaç levele gelince satcakmış, o parayla bana süprizi varmış. istemiyorum süpriz müpriz diyorum, cıx oynıcam diyo bi kere bunun için tartışmıştık. o gün küs kalmıştık. küsken o gün boyunca hiç oynamamış, ama ben oynamasını istemediğimden değil, küsüz ya üzgün olduğu için oynamamış. ev arkadaşı diyo, silkroad bile oynamadı diyo. sanki hani yemek bile yemedi üzüntüden der gibi, bu kavram onlar için
anladım cnm sürpriz yapacakmış cocuk ne güzel bırak oynasınyani oynamaması için küsmen lazım ona demekki ama bu da zor
o dırdırdan benimkide çok şikayetçi yaa aama napıyım kızınca çenemi tutamıyorum hırsımı alana kadar konuşuyorummzaten küsken oynamaması beni etkilemiyo ki, oynasın ama az oynasın yanii, bi de o oyuna girdiğinde ben de kk ya giriyorum, konulara dalıyorum. ''iyi ki kk var, sayesinde dırdırsız oyun oynuyorum''diyo
o dırdırdan benimkide çok şikayetçi yaa aama napıyım kızınca çenemi tutamıyorum hırsımı alana kadar konuşuyorummya seninkide msjlaşırken falan kısa kısa cvplar veriyo mu ben ona diyorum mesela çok tatlısın falan yazdıgı tek şey 'kıyamam' oluyoo bende istiyorumki o da bana desin sende çok tatlısın cok özledim falan ama demiyo söyleyincede kızıyo tartışıyoruz illa söylemesine gerek mi varmış ben bilmiyo muymuşum beni özlediğini falan
o dırdırdan benimkide çok şikayetçi yaa aama napıyım kızınca çenemi tutamıyorum hırsımı alana kadar konuşuyorummya seninkide msjlaşırken falan kısa kısa cvplar veriyo mu ben ona diyorum mesela çok tatlısın falan yazdıgı tek şey 'kıyamam' oluyoo bende istiyorumki o da bana desin sende çok tatlısın cok özledim falan ama demiyo söyleyincede kızıyo tartışıyoruz illa söylemesine gerek mi varmış ben bilmiyo muymuşum beni özlediğini falan
ya bizde yemek yediğimizi falan yazıyoruz dışarı cıkacaksa yazıyo işe giderken çıkarken yazıyo ama bunlarla bitmiyo kiyok canım ama o biraz da mesaj yazmayı sevmemesinden kaynaklanıyo olabilir mi? mesela biz çok sık mesajlaşırız. yediğimiz yemeği bile söleriz. o zamanlar kısa oluyo mesela ''yemeğe geçiyorum aşkım'' yazar. 10 dk sonra ''yedim hayatım'' yazar. amma illa söylememe gerek var mı zaten biliyosun demiş ya, evet gerek var. özellikle uzun ilişkilerde.. çünkü ilk yıl her mesaj attığında yüreğin pır pır eder. ama zamanla bu heyecan azalır, bitmez ama azalır. ki bu çok doğal. ama bu hep böyle giderse ilişki monotonluğa gidebilir, o yüzden böyle şeylere gerek olduğunu düşünüyorum. uzun ilişki yürütmek zor azizim.karşılıklı görevler, ince noktalar.. biliyoruz hissediyoruz ama her şeyden önce biz kadınız ve duymak istiyoruz, şımarmak istiyoruz. bu kadar basit
atla tabiki cnm dertleşelim birlikte burası hepimiz için varBende sinir oluyorum kısa cevaplara, gördüm hemen atladım k.bkma:) Bizimkide öyledir, uyuhs oluyodum ama sonra takmamaya başladım...Dediğin gibi sürekli duymak başka oluyo
atla tabiki cnm dertleşelim birlikte burası hepimiz için varbeni merak etsin istiyorum mesela ama hiç etmiyo eminim msj atmasam bi işten çıktığını ve eve geldiğini yazar sonra gece uyuyana kadar atmaz uyurken ben yatıyorum meleğim der
atla tabiki cnm dertleşelim birlikte burası hepimiz için varbeni merak etsin istiyorum mesela ama hiç etmiyo eminim msj atmasam bi işten çıktığını ve eve geldiğini yazar sonra gece uyuyana kadar atmaz uyurken ben yatıyorum meleğim der
aynen valla sahiplenseler suç sahiplenmeseler suçheh canım haber veriyo ya, görevlerini yapıyo ya, ondan içi rahat seninkinin.bence böyle olduğunda hiç sinirini bozma. ara telde konuşun. sesini duyunca daha farklı olur ya da msnden cam açın, onda hem ses var hem görüntü. birbirinizi görünce eriyip bitersiniz zaten mesajda mimikleri belli edemiyosun, ses tonu denen bişey de yok. yazılanı her türlü yorumlayabilirsin. aslında ben yatıyorum meleğim derken kimbilir nasıl da gülüyodur yüzü, ya da kim bilir nasıl içten kıyamam diyodur.
haa bi de canım sana sonsuz güvendiği için merak etmiyodur ya.. bi kere ben de şöyle bişey yaşamıştım. özel ders veriyodum ve ders verdiğim evden her akşam genelde 8 de çıkıyodum. bi akşam ders verdiğim tanıdığımın annesi geldi, birlikte yemek yedik, illa salmadı beni falan. saat oldu 10. ben telefonuma bi baktım,ne mesaj atmış ne aramış.ben de atmadım sonra ders verdiğim yerdekiler beni eve bıraktılar. benimkine mesaj attım geldim diye, tamam dedi ayy insan bi sorar bi merak eder. o oldu, ondan sonra ağzının payını verdim. erkek dediğin azcık sahiplenicek koruycak kolluycak ama azcık, fazlasını da istemem biz kızlara yaranılmaz
aynen valla sahiplenseler suç sahiplenmeseler suçevet bana güveniyo biliyorum ama banane beni merak etsin
msndende pek konusamıyoruzki kızlar ya çalıştığı için erkenden yatıyo bi de benım cam donuyo devamlı adam akıllı göremiyo beniiaz önce msj attım bana olan duygularından bahsetsene diye seni çok seviyorum yeterli mi yazmış bnde yetmez bunu her aksam söylüyosun zaten ne kadar seviyosun neyimi seviyosun sende nasıl duygular uyandırıyorum dedim ailemle konusuyorum hem konsup hem msjlaşamıyorum yazmış bende tmm ozaman müsait olunca yaz dedim bakalım bekliyorum :97:
msndende pek konusamıyoruzki kızlar ya çalıştığı için erkenden yatıyo bi de benım cam donuyo devamlı adam akıllı göremiyo beniiaz önce msj attım bana olan duygularından bahsetsene diye seni çok seviyorum yeterli mi yazmış bnde yetmez bunu her aksam söylüyosun zaten ne kadar seviyosun neyimi seviyosun sende nasıl duygular uyandırıyorum dedim ailemle konusuyorum hem konsup hem msjlaşamıyorum yazmış bende tmm ozaman müsait olunca yaz dedim bakalım bekliyorum :97:
uyuyayım ben meleğim yazmış bende kırıldım tabi ama tmm uyu dedim seni herşeyden cok seviyorum öptüm iyi uykular grş meleğim yazdı bosuna heveslendimmmaman canım çalışsın da boşver, evlenince bol bol duygularını anlatır sana. bak benimki okuyo ama şu an okulunu askerliğini bitirseydi de konuşamadığımız durumlara gelseydik keşke diye sevinirdim. çünkü benimki iş bulunca hiç beklemicez, o günlere gelelim başka bişey istemiyorum
hadi bakalım, bu gece anlamlı bi iyi geceler gelicek tatlımgerçi hepsi anlamlıdır, söylenene değil söyleyene bakıcan
kızlar sahiplendiklerinde de biz sıkılıyoruz:) (kdni adıma diorum) bn çok sıkılıp tartışıyodum ama sonradan özlüyo insan..işte o ayarı onların tutturmaları gerekiyo :)