Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Anlar tabiki özlem olacak ordayken arada

bizimde 2 yıl oldu.. üniversite askerlik hepsi tamam sadece iş bulması var..
haziranda benim okulum bitti memlekete döndüm ben kpss ye hazırlanıyorum o da orda kaldı iş arıyor 9 aydır yani 1 sene olacak iş bulamadı..
ben memlekete dönerken eylül gibi sözümüz olur diye konuşmuştuk çünkü ayrılık çok zordu ama evdeki hesap çarşıya uymadı..
gerçi uymadığı da iyi oldu ........

hımm bazı şeylerde hayırda olabilir tabi..Okul askerlik falan bi şekilde bitiyoda bu iş insanı çok oyalıyo

hımm bazı şeylerde hayırda olabilir tabi..Okul askerlik falan bi şekilde bitiyoda bu iş insanı çok oyalıyo

keşke askerlik okul derdi olsaydı da onları bekleseydim en azından o zamandan plan yapardım bi şekilde iş hallolurdu şimdi.. ama beyfendi çok nazlı bekliyo ki masabaşı olsun emri altında elemanlar olsun 2000 tl maaş olsun öle bi teklif yapılsın diğerlerini beğenmiyo...
zaten ben de sallamıyorum artık koyverdim

aynen benimkide öyle yaa nasıl koyvermeyi başardın ben beceremiyorum illa takıyorum kafama bunun bi sırrı var mı rahat olmak istiyorumm.bugün yeni işe başladı 3 kız 2 erkekmişler kıskançlıktan çıldırıcam

yok canm benim ki güzel anlamda koyvermek değil.. şöyyle ki; kendisi umrumda değil, sevgiliyiz ama sözde, ne yaptığını bile merak etmiyorum günlerdir isterse 30 kızla çalışsın..
yani beni canımdan bezdirdi diyebilirim sadece onun aklı var bu hayatta geri kalan insanların düşünceleri önemli değil onun için.. bide ayrı olunca derdimi de anlatamıyorum, mesajla msnden nereye kadar beni ciddiye alacak bu adam? hala iş hallolur ya böyle gidecek değil diyo bunu 9 aydır söylediğinin farkında mısın dedim ve eminim o kadar zaman geçtiğinin o an farkına vardı bişe diyemedi..
ve çıkmaya başladığımız 2. aydan evlilikten bahseden kişi bu şahıs.. yaman bir çelişki var yani herşey kendiliğinden hallolacak zannediyo.. pollyanna ile bi akrabalığı olabilir

anladım canım bende evlilik konusunda rahatsın sanmıştım ayrı şehirlerdesiniz bizim gibi sanırım

anladım canım bende evlilik konusunda rahatsın sanmıştım ayrı şehirlerdesiniz bizim gibi sanırım

evet 6 saatlik yol var aramızda mesafe önemli değildi de işte kafalarda mesafe olmaya başladı toparlanır mıyız bilmiyorum.. 2 senenin hatırına hepten silmim diyorum ama bakalım.. evlilikten de soğudum açıkçası şimdiden böyleysek evlenince daha kötü bir de ailemden uzakta naparım diye korkuyorum..

anlıyorum canım toparlanırsınız ya 2 sene kolay mı şimdi moralin bozuk ona kırgın oldugun ıcın böyle düşünüyosun şuan yanında olsun istemez miydin.nasıl özledim anlarsın az çok beni aramızda 3 saatlik mesafe var çok değil ama benimde onunda maddi sorunları var yeni işe girdi buluşmamız 1 aydan önce zor

biran önce kavuşursunuz inşallah...

beeennnn
kısaca bahsedeyim 6,5 yıllık ilişkimiz var. ben üni 3 te, o üni 2 de. kısmetse o mezun olunca yani 2014 yazında söz, 6 aylık bi askerlik sürecini bitirdikten sonra nişan, iş bulup biraz kendimizi toparladıktan sonra da düğün istiyoruz :123:
şu an beklemedeyiz bakalım

Kıyamam inşallah herşey istediğimiz gibi olur benimkide kısa dönem yaptı askerlik zamanı hiç üzme kendini 6 ay nasıl geçiyo anlamıyosun bile hepimiz beklemedeyiz bakalım kimler bu yaz ilk adımlarını atacaklar

4 senedir bi ilişkimiz var. Aile bilmiyo ablam hariç. En kısa zamanda sölicem amaa. Nişanı üni bittiginde düğünü askerlik bittiğinde diye düşünüyoruz. Tarih tam belli değil ama 2015 olabilir. ( daha baya varmış yaa )

Evet canım söyle bu durumu kabullensinler karakterini anlat yavas yavas ailene burdaki çoğu kişinin tarihi o civarlarda okuduysan 2015 gelinleri diye bi topik açarız baya rağbet olacağa benziyo

Evet canım söyle bu durumu kabullensinler karakterini anlat yavas yavas ailene burdaki çoğu kişinin tarihi o civarlarda okuduysan 2015 gelinleri diye bi topik açarız baya rağbet olacağa benziyo

Valla daimi üyesi olurum ben Çok merak ediyorum evlendikten sonra neler olucak inşallah herkes mutlu olur. Çoğu kişi uzun ilişkiye karşı ama ben öyle düşünmüyorum. Bi insanı tamamiyle tanıman lazım. Mesela ben şuan sevgilimi kendinden daha iyi tanıyorum. Evlendiğimde zorluk çekmicem iyice alıştım ona. Ondan başkasıyla olmanın düşüncesi bile korkutuyo beni :26:

valla tatlım uzun sureli ilişkiler belli bir zaman sonra bozuluyor sorunlar cıkıyor ayrılıklar oluyor benden demesi fazla uzatmamaya calısn

Katılıyorum sana bence sevgililik süresi uzun olabilir ama nişanı sözü çok uzatmamak lazım aileler devreye girince sorunlar çoğalıyo malum evet ya uykusunun geldiğini bile tahmin ediyorum ben msj atıyorum 'benım bebeğimin uykusu coktan gelmiştir ' diye evet nerden biliyosun diyo

valla tatlım uzun sureli ilişkiler belli bir zaman sonra bozuluyor sorunlar cıkıyor ayrılıklar oluyor benden demesi fazla uzatmamaya calısn

Her ilişkide oluyo onlar ama sorun dediğin ne mesela? Aldatma gibimi davranışların değişmesimi sıkılmak mı.. Biraz açarmısın?

kızlar merhaba
bende aranıza geldim.. 1.5 yıllık bi ilişkim var ama isteme söz falan konuları gündemde değil.. sevgilimin ailesiyle tanıştım onun ailesinde herkes ne zaman olucak diye bekliyo ama gelgelim anacığım bi türlü yanaşmıyo.. yok kpss geçsin.. bi bakın yerleşcekmisiniz.. işinizi düzene oturtun.. bir sürü bahane
etrafımdaki herkeste ne zaman ne zaman diye sormmuyomu sinir oluyorumm..

Her ilişkide oluyo onlar ama sorun dediğin ne mesela? Aldatma gibimi davranışların değişmesimi sıkılmak mı.. Biraz açarmısın?

yok cnm aldatmak degilde..birbirinden kopmalar oluyor erkekler daha sıkılgan oldukları icin bazı donemler ayrılık kararı albiliyorlar heleki askerlik falanda araya girerse sorunlar artıyor ..hani evlilik gibi degil evlilikde daha yakın oluyor ciftler haliyle herseyi paylasıyor ama ilişkide oyle degil hep bir mesafe bulunuyor buda erkekleri uzaklastırıyor donem donem birde zaman uzadıkca erkekde evlilik korkusu artıyor..beklemek zorundaysanız tabiki yapacak birsey yok maddiyat iş guc ayarlamak lazım ama hersey hazırsa hic beklemeyin derim ben tecrubeyle sabit 7 senedir birlikteyim yasamadıgımız sorun kalmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…