- 16 Ocak 2010
- 1.237
- 13
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
inşallah canım yagezerken uğradım canım bende :)
bizde eşimle 5 yılın sonunda nişanlandık evlendik..5 yıl söz möz bişeyimiz yoktu okullar bitip işimize kavuşmadanda istemedim zaten hiç..annem dışında bilende yoktu ailemden kimse baskıda yapamadı :)
sizlerde kavuşursunuz inşallah sevdiklerinize hayırlısıyla..
Korkutma bizi yaaaatek uzun süreli birlikteliğim! hala evliyim :) tabi bazen keşke evlenmeseydim diyorum. yoksa bazen iyi ki evlenmişim mi diyordum? bence evlenmeyin:) tecrübe konuşuyo...
Kıyamam ben sana yaaVay be, arasam böyle uygun konu bulamazdım kendime, onca zamandır Bir Derdim Var'da lak lak yapıyorum ilk kez geyik bölümüne takılayım dedim, şak diye bu konuyu buldum daha 2. sayfada.
Benim ilişkim de neredeyse 4 senelik, sanırım evlenebilmemiz için bir 3 sene daha var en az, tabi sevgiliciğimin abuk sabuk bahaneleri biterse, daha babasına bile bahsetmedi...
hoşgeldin tatlımmmBen geldimmm :))
2007 mayisda cikmaya basladik 2008 agustosda nisanlandik 2009haziranda yüzügü kafasina yedi 2009 ekimden beri birlikdeyiz yeniden.
Beraber yasamamiza ragmen evli olmak düsüncesi beni acayip korkutuyo ya...
Hahabazen diyorum heralde evlenemiycez hayal gibi geliyo vallaha olmadı alcam bi gelinlik salına salına dolascam he
hımm kötü olmuş yaa haklısın tabi canım inşallah herşey gönlüne göre olurbizimki artik inada bindi gibi cünkü bu bir kac defa ortamda ben evlenmek istemiyorum bence nikahlanmak sevismek icin devletten izin almak falan gibi seyler söyledi. simdide evlenirsek sanki millet benim onu zorladigimi düsünücek gibi geliyor gerci millet umurumda degil ama yinede romantik olmasini beklerdim
Birde nisanimda yasadigim rezilligi düsününce bi dügün kaldiramicagima eminim
hoşgeldin sendeebende geldiiim. bizde 2 senelik olucaz yakında. sevgilimin okulu uzadı bu yıl bitiyo işi var ama dahada yükselmeye çalışıyo ev var araba var askerlik yok. ben 1.sınıftayım. sen 2deyken askerlık 3 te isteme 4te evleniriz diyo :26:
hoşgeldin sendeesizin bi askerlik kalmış sayılır ya ev araba iş hepsi varmış askerliğide kısa dönem yapar büyük ihtimalle
3 seneniz var yani sizinde