- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
erkekler daha mantıken bakıyo evliliğe biz daha duygusal baktıgımız ıcın hiçbişeyin önemi yok onlara kavuşalım yeter :123:evet kızlar ya şuan tek yaşıyor zaten. aslında seneye askerlıği en geç yaz gelmeden biticek yaza isteme söz nişan yapsak zaten nişanı evin bahçesinde düşünüyoruz küçük bişey . bidahaki yaza çok rahat evlenebliriz. şuan bir markada müdürlük yapıyor merkeze geçmesi için diplomasını bekliyor aslında hiç engel yok. ben takmıyorum okulumu o niye takıyosa
evet kızlar ya şuan tek yaşıyor zaten. aslında seneye askerlıği en geç yaz gelmeden biticek yaza isteme söz nişan yapsak zaten nişanı evin bahçesinde düşünüyoruz küçük bişey . bidahaki yaza çok rahat evlenebliriz. şuan bir markada müdürlük yapıyor merkeze geçmesi için diplomasını bekliyor aslında hiç engel yok. ben takmıyorum okulumu o niye takıyosa
evet ya çoğu kişi 3 seneden falan bahsediyo nedir bu 3 ün anlamı3 sene sonra hepimiz kısmetse evleniyoruz yani 2015 gelinleriyiz
ne cvp verdi pekierkekler bizden daha farklı dusunuyor biz hemen evlenmeyi dusunuyoruz sanırım onlar korkuyor ..sen bi cıtlat bakalım belkide oda bu durumu kabul eder :26:
ben bu aksam dedim yaz sonu olsun yeter artık diye bekle bekle curudum yahu
ne cvp verdi peki
hımm kötü olmuş yaa haklısın tabi canım inşallah herşey gönlüne göre olurerkek arkadasın en başından beri mi böyle düşünüyo peki nişanlandığınıza göre baştan pek öyle değildi sanırım..
ay ne güzel yaa senin iş çok beklemez canım kavuşacaksın sevdiğine.zaten nişan olunca gerisi çorap söküğü gibi gelirokadar cabuk olsun diyosun yani dedi eskiden istemiyodun dedi..biz onunla 5.5 ay gibi bir sure ayrı kaldık o sırada ben biriyle gorustum o insanla yurumedi sonlandırdık gorusmeyi sonra bu surekli yazdı bana barısalım diye oyle bir kızdırmıski beni eskiden onsuz yapamayan ben istemedim onu ama daha iyi olcak vs diye diye gorusmeye basladık tekrar o sıralarda istemiyordum evlenmeksimdi hemen olsun deyince sasırdı ailemde barıstıgımızı ogrendi babam uzatmayın yeter nisandan sonra 1 ay icerisinde olsun diyor..bende bugun dedim sende ev islerini ayarla hic bakmıyorsun ilgilenmiyorsun diye cıkıstım ben zaten kafamda ayarladım dedi yani bizim nisan olsun ozaman kesinlescek mevzu
doğru olaya bu yönünden bakmamıştımo kismini bende pek cözemedim
Evlilik ve beraber yasamanin arasinda pratikte fark yok, bazen bana beraber yasarken bile bogulucakmisim gibi geliyor evlenince psikolojik olarak bogulup gidiveririm valla
nasil anlatiyim mesela simdi kafam kizsa ayrilmak istesem alirim bavulumu giderim bir daha yüzüne bakmam ama evlenince öyle degil bosansan bile cocugun olmasa bile hep bi yerden karsina cikio bi bakiosun devlet dairesinde bi evrak icin yaziyorsun bosandim diye bi bakiosun eski bi tanidik gelip soruyor evlenmissin bosanmissin diye
eski sevgili öylemi 1sorulur 2 sorulur bidaha kimse adini hatirlamaz
sorma valla orasıda bi muammaişin en kotu tarafı bakım zaten heleki agda olayları bilmem nasıl halledilir bekarken cok takmazsın ama evlenince heran kollamak lazım :26:
sorma valla orasıda bi muammaağda da tüylerin uzaması gerekiyo bide hadi şimdi okadar önemli değil ama evlenincee :18:
doğru olaya bu yönünden bakmamıştımayyy bende düşünüyorum bazen evlenince sabah bi kalkıcaz makyaj sıfır bakım yok her halimle görücek beni napsam acaba her sabah erkenden kalkıp süslensem mi
evet alışmaları lazım zatenonlarda alısır duruma artık baska care yok
okurken sıkıntı geldi valla ama napalım yapıcaz artık 10 numara hatun olmakta zor işmişeger yaptirmadiysan git hemen bacaklarina koltuk altina biyiklarina lazer yaptiryüzünü yikar yikamaz bi rimel ve az biraz allik sür, sakin ola benim gibi evin icin oyshonun hello kittyli micky mauslu pijamalariyla dolasma evin icindede giyimin derli toplu olsun yok pijama giyerim diyorsan oyshonun normal koleksiyonu var ordan biseyler sec hatta sabahlikta al nedense heriflerin cok hosuna gidiyor sabahlik kimona falan, ekmek almaya paran olmasa bile kuaföre gidicek paran olsun bu konuda bencil ol cünkü hic rahatsizlik duymadan yahu biyiklarin cikmis yada saclarinda hep ayni renk diye biliyorlar... ben bugun kuafördeydim yada kuaföre gidicem gibi cümleler kurma sokma gözüne ! evini derli toplu tutmada simdiden pratik yap. Evini temizlemeni yemekler hazirlamani ( ufak tefek seylerden bahsetmiyorum tabi hani böyle can hirac ugrastigini) görmesin.
Bunlari yapabilirsen 10 numara hatun olursun