- 24 Şubat 2012
- 225
- 0
- Konu Sahibi _Semiramis_
yok cnm aldatmak degilde..birbirinden kopmalar oluyor erkekler daha sıkılgan oldukları icin bazı donemler ayrılık kararı albiliyorlar heleki askerlik falanda araya girerse sorunlar artıyor ..hani evlilik gibi degil evlilikde daha yakın oluyor ciftler haliyle herseyi paylasıyor ama ilişkide oyle degil hep bir mesafe bulunuyor buda erkekleri uzaklastırıyor donem donem birde zaman uzadıkca erkekde evlilik korkusu artıyor..beklemek zorundaysanız tabiki yapacak birsey yok maddiyat iş guc ayarlamak lazım ama hersey hazırsa hic beklemeyin derim ben tecrubeyle sabit 7 senedir birlikteyim yasamadıgımız sorun kalmadı
Doğrudur tabi. Maddiyat falan değilde yaşım biraz küçük olduğu için 3-4 sene beklememiz lazım. Benimki sonradan öyle olurmu bilmem ama ben onu aşırı sıkmama rağmen pek sesini çıkarmıyo :) O zaten tam benim istediğim gibi yani pek evden çıkmayan,aşırı kıskanç olmayan,çok bi arkadaşı olmayan (kız arkadaşı hiç olmayan), gözü dışarda olmayan biri. Bunun dışındaki istekleriminde nerdeyse hepsini yapıyo şuan hiç bi sorunumuz yok Allaha şükür. Evlilik konusuna gelince benden daha çok istiyo gün sayıyo diyebilirim. Evlilikten kaçan bi tip değil. Ama tabi sonra işin içine aileler girdiğinde nolur bilemem. Hakkımızda hayırlısını versin rabbim.