Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

mrb canımm sizde bizim gibi düşünüyosunuz demek sadece yalnız değilsin tatlım ay anneler ama bazen gerçekten doğru olanı düşünüyolar biliyo musun bizde geçen yıl okadar çok tartışıyoduk ki her ay ayrıldık bitti diyoduk ( tabi bitmiyodu ) nişan kararı almıştık hatta gidip yer bile sordum düşün annesi demiş ki oğlum acele ediyosunuz siz böyleyken yapamazsınız demiş bende ozamanlar kızmıştım senin gibi..Sonra sevgilim askere gitti geldi aramız maşallah mükemmel denecek kadar iyi yani annesine aslında ozamanlar bize acele etmeyin dediği için tşk etmem gerekiyo nişanlanmış olsak belki ozaman atmış olacaktık aileler girdiği için araya daha kötü olacaktı :44:maşallah 5 yıldır birbirinizi bırakmamışsınız bundan sonra da bırakamazsınız gönlünü ferah tut

erkekler bi genital bölgedeki tüyleri çok sorun etmiyorlar normal geliyo ama tabi az oldugu sürece
Benimki pek öyle değil sanki yaa o kategoriye girmiyo ilk buluşmamızda bıyıklarımı aldırdım benimki dikkat etmiş meleğim bıyık falan yoktu almışsın sanırım demişti o zaman anlamıştım ki hem sevmiyo hem dikkat ediyoo

inşallah canım bu yaz bol bol nişanlar sözler duyarız

kızlar benımde 3 yıllık bır ılıskım car bu sene okullar yenı bıttı calısmaya basladık ıste ufukta evlılık fıkrı dahaca yok :) cunku hayatlarımızın daha yenı yenı bır duzene sokabılıorz ve o daha askarlıgınıde yapmadı onumuzdekı 3 4 yıl boyunca da bekarız gıbı gozukuo :)

Eğer gerçekten birbirinizi seviyosanız soğumazsınız..Canım ailelerimiz tanışsın demiş cocuk ne güzell sevinmelisinn bende isteme olmadan önce ailelerimiz tanışsın istiyorum Sende açık açık söyle evlenme teklifini almadım henüz bu ne acele de ozaman anlar

haklısın canım benide sevgilimin ailesi gelin olarak kabul ettiler çok iyi insanlar yok ya bu erkeklerin hepsi aynıymış ben sadece benimki erken oldugunu düşünüyo sanıp üzülüyodum

evet ya bu hayatın zorlukları insanları çok engelliyo Askerden sonra erkeklerin asıl karakterleri ortaya çıkarmış biliyo musun bazıları daha kötü olurken bazıları da iyi yönde değişiyolarmış ben çok korkmuştum ama askerden bi geldi o anlayışsız asla alttan almayan her tartışmada ayrılığı ön plana koyan cocuk gitmiş yerine anlayışlı benimle asla tartışmaya girmeyen ve ayrılığı asla düşünmeyen birisi geldi ve tabi ben çok mutlu oldum.şimdi ben kızıyorum söyleniyorum söyleniyorum bana meleğim uzatmayalım diyo

Biz 2.yıl 2 aydır birlikteyiz..bu yıl onun okulu bitiyor seneye de benim ki bitiyor,o kpss ye hazırlanacak atanacak senye yazın nişan filan düşünüyoruz yazın o zaman 3.5 yıl olmuş olacak.şu aşamalar bir geçseydi özellikle de okul bitip işe girme aşaması inşallah aynı şehirde oluruz

evet tatlım bılıorm erkeklerın karakterının tam olarak eskerden sonra otrdugunu ama benımkısıde ole cok tavız veren bırı deıldı ıil başlarda zaman gectıkce bıraz daha alttan almaya basladı bıraz farklı bı cocuk ben alıstım yanı ona daha kotusu olcagını sanmıorm ama askerde kıymetımı anlayacak bence kendılerı :)

tatlım bu asamalar ınan cok zor oluo erkek bı ıse gıremezse psıkolojısı cok bozuluo ben bu donemden gectım ben atanmıstım o ozelde ıs bakıyordu 2 3 ay burnumdan geldı bunalıma gırdı resmen umarım hemen bır ıs bulurda o zor surecten gecmek zorunda kalmazsınız

süpersin tebrik ediyorum seni çok güçlü bir kızsın... aileni de anlayışlı olması senin özgüvenini sağlamış. aynen devam

Bende varımmm. Ama tabi benim daha önümde çok uzun yıllar var. Çünkü henüz daha 17 yaşındayım, okuyorum... 2 yıllıkta bi ilişkim var. Elbette evliliği düşünüyoruz ve cok istiyoruz. Onun tüm sülalesi beni biliyor ve içlerine cok kez girdim, tanıştık, konuştuk. Benim ailemde sevgilimi biliyor tanışıp, konuştular. O şuan üniversite okuyor. Bende Allah'ın izniyle 1 sene sonra üniwersiteye gidicem, kazanırsam. Ve ikimizinde üniversitesi bittiğinde evlenmeyi düşünüyoruz, Allah'ın izniyle. Yani yaklaşık 7 yıl sonra falan

Son düzenleme:
ohhooo ben en iyisi arkamı donup gideyim hemen daha bi sene dolmamışken uzun süreli ilişki kategorisine girmiyo galiba

kızlar kolay degılkı evlenmek yani ben cok korkuyorum hiç bu kadar istekli olamadım..Sırrınızı bana açıklar mısınız?

yanı ben sonsuza kadar beraber çift olarak ama bekar olmaktan şikayet etmem gibi geliyor

hatta eğer birgün evlenmek isterse benı gerçekten kandırması gerek.. yoksa cok zor sanki

romantik ruhlu ince düşünceli sevgilimin yerine bi odun alabilme ihtimali bile ayyy ıcım şişirmeye yetti bile!!

Son düzenleme:

inşallah bırakmayız canım..umarım sende çok mutlu olursun sevdiceğinle..ilişkilerimiz birbine çok benziyor yaa .. Allah'a şükür askerlik filan bitti..atlattık o stresi ve bizde askerlikten sonra aramız çok iyi olmaya başladı...bari bana net bir neden söylese şundan dolayı erken dese,mantıklı birşeyse elbette tamm derim ama..sonuç var neden yok ...

3 seneyi aşkın zamandır bir aradayız. okullarımız daha yeni bitti ve ikimiz de yeni çalışmaya başladık. henüz askerliğini yapmadı. bir sene sonra askere gidecek. geldkikten sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. daha doğrusu o düşünüyor :d nedense bu evlilik konusunda biz rollerid eğiştirmiş gibiyiz. o istiyor ben kaçıyorum daha doğrusu kaçmak değil de... bend aha gerçekçi bakıyorum açıkçası. maddi olarak birikim yapmamız, hazırlanmamoz gerek ama ona kalsa parmaımıza birer teneke geçirip kiraya çıksak tamamdır. ailesiyle de tanışıyoruz o da benmkilerle. herşey yolunda ama tek eksiğimiz maddiyat. daha askerli.ği var. askerden gelnce daha ii bi işe grmk istiyo şu andaki maaşı yeterli değil. benm de öyle.bakalm ya...

aynı benimki gibi düşünüyosun yoksa burcun kova mı

tatlım al karşına sakin sakin konuş gerçi bilmiyorum belki konuşmussundur ama asla tartışma de ki ' geleceğimiz hakkında ne düşünüyosun planların neler düşüncelerini bilmek istiyorum' de eminim söyleyecektir.Bazı erkekler yani çoğu erkek maddi anlamda zorluk yaşıyolarsa belli etmiyo söylemiyo belki o yönden bi sıkıntısı vardır erkekler bu tarz şeyleri gurur yaparlar

Canım insan deliler gibi sevince evlenmek, onunla uyuyup uyanmak, istediği her dakika kokusunu duymak için can atıyo evet kolay değil tabiki ama napıyım gelde kalbime söz geçir işte

İnşallah gönlüne göre bi üniversite kazanırsın.. yaşın daha küçük zaten yeterki birbirinize sahip çıkın 7 yıl biter gider

inş tatlım geçer o aşamalarda merak etme bi iş kalmış sizinde bizim gibi..Bugün benimki bi işe girdi ama onun için yeterli değil 2 yıl orda çalışırsa müdürlüğe kadar yükselebilecekmiş bakalım hepimiz için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…