Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kesinlikle sen bu kıza bin basarsınn bırak üzülsün yansın kaybettiğine alttaki kızın çatlak bi tipi var bilmiyorumm yanii Allah yaratmış ama en son tercih edeceğim kızlardan olurdu erkek olsam
Bilmiorum yani Allah yaratmış ama sesli güldüm İnsan maymun iştahlı olunca çatlak matlak fark etmior demek kie

Bunun için Ispartalara gitmiş. Ben Kütahya'da 2 yıl okudum benim yanıma bi kez gelmedi Kızlar kızmasın konu saptı sanke. Hemen şimdi facebook undan aldım. Üstünde kie formada benim hediem

hos cocukmus ama o kıza gitmiyor bence senle daha uyumlu ama o kaybetmis canım ya bosver insan nasıl sinir oluyor dimi onun icin ıspartaya gidiyor senin icin gelmedi insana dokunuyor ama varya gun gelir o seni cok arar daha yaptıgı haksızlıklar yuzunden aynı seyleri yasatır Allah ona

İster istemez dokunuor eed tatile gidip geldik ayrıldık ben bunları hakedicek hiç bişy yapmadım hem Allah görüor dediğin gibi

Kızlaaar az önce barıştıkk. Msne girdi. Biraz bekledm. Daha sonra yazdım. Barşmak istediğimi söyledm ama kararlıydı yapamıyoruz falan dedi. Bende hiç yalvarmadım. Hoşçakal lafları ettim. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum tabi bi yandan. Ve pat diye cıktım msnden. Ve ardından gelen bi mesajla tekrar msne girdim ve yapamıcağını söyledi. Öyle böyle derken şuan konuşuyoruz ve barıştık ALLAH'ıma şükürler olsun ki

Son düzenleme:
kızlar bugün çok eğlendim ya bi eğlence düzenlenmişti oraya gittim platform ayakkabı giydim öldüm azıcık ama güzellik kolay olmuyo işte millet cok rahat giyiyomuş ben zorlanıyorum yaa

Kızlarr,bugün apartmanımıza hırsız girdi, ve annemler evde yoktu. kardeşim ve ben vardık. bisikletimizi çalarken gördük, çocuklardan birini yakaladık. polis çağırdık, ve saat 9'dan beri karakoldayız. Öyle kötü hayatlar var ki karakollarda, Allah hepimizi belalardan korusun. Psikolojim çok bozuldu

kızlar bugün çok eğlendim ya bi eğlence düzenlenmişti oraya gittim platform ayakkabı giydim öldüm azıcık ama güzellik kolay olmuyo işte millet cok rahat giyiyomuş ben zorlanıyorum yaa

Topuklu ayakkabı boy açısından bir nimet ama ayaklar için de eziyet yaaow :)

Çocuklardan birini nasıl yakaladınız

Çocuklardan birini nasıl yakaladınız

biri muhammet evde mi diye sordu. yok dedik. bi baktık yukarı cikiyo bu güya duymamis yok dediğimzı tekrar sormaya gelmiş. meğer amacı bizi oyalamakmş. Allah'tan kardesm balkondan gördü bisikleti kaçırdıklarını yoksa yukarı çıkan cocuktan suphelenmezdk. onu görünce bırakmadık çocuğu. polis çağırdık hemen. yakaladlar diğerini de. 12yaşındalar zaten daha

Şikayetçi oldunuz mu? Ay çocuğu nasıl tuttunuz helal ya :)

Şikayetçi oldunuz mu? Ay çocuğu nasıl tuttunuz helal ya :)

yok olmak istemedim çünkü daha çok kucukler. bu korku onlara yetmiştir diye düşündüm.yani oyledir umarım. zaten şikayetçi olsak da 2gün sonra salıyorlar. bi kere daha başımıza geldi de...

kıyamam canmmm ailen ve sen sağsın ya bişey olmadı ya üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…