Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aman sağ sağlim gitsin dönsünde. Ne kadar şanslısı sizin askerlik derdi bitmiş. Bu arada cem in cezası kesinleşmiş mi? Yani temyize gittiyse yargıtayın kararı belli olmuş mu?
ben de haber başlığında okudum, ayrıntılarını bilmiyorum açıkçası:26:
evet cnm :2: sınavların ne durumda
sınavlar pazartesiden itibaren 3tane daha kalıyor canım.bugün hiç çalışamadım,yarın çalışcam inşallah.sen neler yaptın platformlarınla

ayy ne güzel canım yaa, evlilik yolunuz böylece daha yakın hem benim de sevgilimin ailesi banyoyu yeniliyomuş. sevgilim de ''baba çok açılmayın, evlencem ben yaa napıyosunuz siz'' falan demiş babası da ''oğlum zaten sen evlencen diye yeniliyoruz, banyonun hali kötüydü, böyle mi çıkalım insanların karşısına, ondan eve çeki düzen vermeye çalışıyoruz'' demiş. çok mutlu oldum yaa bizimkiler de bu yaz parke döşeticekler, seneye söz var yavaş yavaş hazırlıklarımızı yapalım diyolar. ailelerimizin de maşallahı var, birbirlerinin tıpkısının aynısı [/QUOTE]

Canım çok sevindim senin adına inşAllah ailelerimiz hep böyle olur. Maşallah :)

asker yolu beklemek nasıl bir duygu bana 5ay bile çok geliyor, 15ay yaptığını düşünemiyorum
ya bu birazda sevgilinin tutumlarına bağlı mesela benımki beni hiç sıkmadı sana güveniyorum ne yapıp yapmayacağını bilirsin beni az cok tanıyosun dedi ama bazıları tam tersi davranıyo evden cıkmasını istemeyenler oluyo mesela benım arkadasımınki öyle yapmıştı..bi de bulundugu durum önemli benimki çok rahat bi yerde yaptı askerliğini eğleniyolardı genelde her aksam arıyodu konuşuyoduk eğer sevgilinın psikolojisi iyi olursa senın içinde asker beklemek okadar güzel olur arada özlem oluyo tabi ama sana iyi davranıyosa fazla sorun olmuyo.Çok onur verici bişey bence bi de son engelimizdi bizim büyük olarak bi iş bulma kalacaktı geriye oyüzden teselli buluyodum

ne güzel ya rahat edebiliyosun benım ayağımın altı su toplamış iki yeri inleye inleye eve geldim bugun

ayyy hiç hatırlatma berbattı valla eve gelince bi müddet zor bastım yere çok oynadım bi de ondan

çok sağol tatlım devir çok kötü gerçekten. hırsızlık normal bişey gibi oldu artık. 12 yaşındaki çocuklar ne hallerdeler

Bu arada benim sevgilimin ailesi de aile apartmanında oturuyor,evleri biraz küçük. hem daha büyük olsun diye hem de aile tanışma evrelerinde sıkıntı olmasın falan diye yeni eve taşınmak istiyormuş babası, kıyamam ya.. bizim ev de çok küçük. geçen en yakın arkadaşlarımdan biri sözlendi. koskaca 3 odaya sığdıramadılar insanları biz de taşınmak istiyoruz ama taşınamazsak naparz bilmiyorum. ben isteme olayı çok kalabalık olsun istemiyorum gerçi ama belli de olmaz yani

ne güzel ya rahat edebiliyosun benım ayağımın altı su toplamış iki yeri inleye inleye eve geldim bugun

canım bi kaç kere sık sık giyince insan alışıyo alışınca emin ol platformlu ayakkabıdan daha rahatı yok diceksin tabii ''topuklular'' için diyorum.. bence en rahatı babet ama benimki babet sevmiyo, onunlayken hep topuklu giyiyorum, o yüzden alıştım

evet babet en rahatı gerçekten benımkı 1.88 boyunda oldugundan bende düz altlı giyemiyorum bulusunca gerçi bende kısa değilim ama 5 cm topuk giyince daha güzel görünüyoruzz

aynı dertten muzdaribiz canım. bizim ev de küçük, o kadar insanı nasıl sığdırcaz bilmiyorum. bi de bizde söz nişan ayrı olucağı için ailelerimize ''sadece siz olun yeter'' diyoruz, ama söz geçiremiyoruz ki.. teyzemler daha şimdiden gelecek olanlara neler ikram edeceklerini planlamışlar. yani teyzemler kendilerini konuktan bile saymıyo zaten 3 teyzem, 2 dayım var. ee bi de onların eşleri var. onlar kesin.. bir sürü kuzenlerim var, onlar da kesin.. daha bi de sevgilimin tarafı var.
inş taşınırsınız, gönlünüzce olur canım

çok güzel özetlemişsin canım,askerlik yeri ve rahat olup olmaması çok önemli.biz de hayırlısıyla atlatırız o evreyi inşallah
ayyy hiç hatırlatma berbattı valla eve gelince bi müddet zor bastım yere çok oynadım bi de ondan

ben topuklu ayakkabıdan nefret ediyorum yaa bi keresinde yüksek topuk bot giymiştim. sabahtan akşama kadar ayağımdalardı,sevgilim kuzenime bırakacaktı beni. caddeye kadar 15 yürümemiz gerekiyordu,gecenin bi vakti ve o kadar ıssız bi yer ki ne taksi var ne otobüs. ama ayaklarım bildiğin kopacak gibi acıyordu. dayanamadım çıkartıp öyle yürüdüm,ağladım bi yandan da. sevgilim kucağına almayı bile teklif etti. o derece şimdi gülüyorum ama çok kötüydü gerçekten. artık uzun süre ayakta duracağım günler asla giymiyorum

bende bugun ağlayacaktım valla zor tuttum kendimi o ayakkabılarla bulusmaya gittiğimi zaten hayal edemiyorummmm

hahah canım alışık olmadığın için öyle olmuştur. ama topukludan topukluya da fark var işte, ben de mesela platform olmayınca çok rahatsız oluyorum, onları ancak araba varken giyiyorum.

hepimiz için inşallah canım. valla biz asla şu an oturduğumuz eve asla sığmayız ona eminim. sözde de bi yer kiralanıp oraya çağrılmaz ki insanlar. taşınamazsak gizli gizli sözlencez artık aile arasında
şimdi arkadaşımın isteme merasimini hatırladım da, çok zor yaa. çok telaşlıı 3oda dolusu insana kahve yapıp götürdü, ikramlar zaten var. koşuşturmalar, ayak altında çoluk çocuk:18: çok zor çoook.. ama sonucu için değer tabii

oyy kıyamam bunlar tatlı yorgunluklar tabii ki
bi de kızlar ben bir şeyi bilmiyorum, bizi isterlerken biz de anne babalarımızın yanında mı durucaz, yoksa biz ayrı bi odaya geçip olanları mı gözetlicez

bende bugun ağlayacaktım valla zor tuttum kendimi o ayakkabılarla bulusmaya gittiğimi zaten hayal edemiyorummmm
canım valla yaşamış görmüş biri olarak gitme derim. sonuç ortada
hahah canım alışık olmadığın için öyle olmuştur. ama topukludan topukluya da fark var işte, ben de mesela platform olmayınca çok rahatsız oluyorum, onları ancak araba varken giyiyorum.

evet canım hiç alışık değilim gerçekten,belimden de ameliyatlı olduğum için sakıncalı aslında.sonrasında çok bel ağrısı çekiyorum. sevgilimle aramda da 11cm falan fark var. çok sırıtmıyor, o yüzden düz tabana devam anca özel günlerde falan şık durduğu için giyerim

aman canım hiç sırf şık görünmek için sağlığını feda etme.. en önemlisi o. zaten sen nasıl rahat oluyosan öyle şık ve mutlu hissediyosundur

oyy kıyamam bunlar tatlı yorgunluklar tabii ki
bi de kızlar ben bir şeyi bilmiyorum, bizi isterlerken biz de anne babalarımızın yanında mı durucaz, yoksa biz ayrı bi odaya geçip olanları mı gözetlicez

canım o yöreye,adete göre değişiyor. arkadaşımın sözünde kadın erkek ayrıydı. isteme esnasında sadece sesi duyabildik. bizde birlikte otururlar,kız da odada bi köşede durur.çok biliyormuş gibi konustum ama kuzenimin istemesinde öyleydi yani ben utanır kaçarım odadan bi yandan da o atmosferi görmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…