- 30 Ocak 2012
- 3.475
- 0
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.101
ana bu topic bana hitap ediyor nasıl görmemişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzüldüm canım yaa. ayrılık sebebiniz onu çok sıkman mı? sıkmaktan kasıt ne yani :26:
Ne kadar sürelik ilişkiniz var bilmiyorum ama bi süre sağlıklı düşünene kadar görüşmeyin,konuşmayın. Sonra kavgayla gürültüyle değil de sakin kafayla konuşup halletmeye çalışın bence.
Hele ki sıktığın için ayrıldıysa eğer, o aramadan arama kesinlikle.
Herşey yoluna girer inşallah.
hosgeldin canım:) sizin ilişkiniz ne kadarlık ve de evlilik ne zamana görünüyor?ana bu topic bana hitap ediyor nasıl görmemişim
anladım ama bunlar her ilişkide olabilecek şeyler. çok abartılı olmadığı sürece insan tabiki sevgilisini kıskanır. bence sevgilini kendi haline bırak biraz. seviyorsa ki seviyodur çünkü 2yıl az bi zaman değil, o seni arayacak benceKıskançlıklar işte canım. Karşı cinsle fazla samimi olmasını istememem, bi yere gittiğinde yada bi kız arkadaşıyla telde, msnde konuştğnda bana haber vermesini istemem falan. Ve bazı olayları fazla kafaya takıp üstünden uzun zaman geçtkten sonra bile kafamda bi soru işareti varsa onu dile getirmem. Böyle yani. Aslında isteklerm gayet normal. Tamam kendmde hatalar buluyorum. O hatarlarda gerçekten fazla bazı şeyleri fazla takmam. Uff gerçekten hiç bilmiyorum ne olacak. Bu arada ilişkimiz 2 yıllık. :26:
hosgeldin canım:) sizin ilişkiniz ne kadarlık ve de evlilik ne zamana görünüyor?
hoş buldum tatlım.ağustosta 5.yılımıza giricez inşallah.şuan askerde hayırlısıyla döndükten sonra kısmetse düşünüyoruz ,kesin konuşmayı sevmem umarım düşündüğümüz gibi olur her şey :)
masallah canım. gönlünüzce olur herşey inşallah:)
hepimizin inşallahh.szin durumlar nasıl ?
bende aynı şeyi sordum ama biliorum :26ndan sonrada hayatıma kimse girmedi çok mu seçici miyim gıcık mıyım bilmiorum psikolojim bozuldu heralde91'liyim ben, sen kaç yaşındaydın?
hadi ya,üzüldüm.. ama eğer senden daha iyisini bulacağını düşünerek sebepsiz ayrıldıysa, iyi olmuş bence,hiç üzme kendini. 4.5 yıl boyunca aklı nerdeymiş
bende aynı şeyi sordum ama biliorum :26ndan sonrada hayatıma kimse girmedi çok mu seçici miyim gıcık mıyım bilmiorum psikolojim bozuldu heralde
şuan faceten yazdığını düşündüğüm kızlardan birinin fotografıyla kendi fotografımı koyucam Ona karşı duruşum ne biliyim konuşma davranış şeklimin belki 10 katı daa kötü davranmasıyla birlikte bi de görünüm açısından baktım sizde bakın of bi mantık çervesine otutturamıorum şuann. Keyfi bilir artık
Eki Görüntüle 385150
bende aynı şeyi sordum ama biliorum :26ndan sonrada hayatıma kimse girmedi çok mu seçici miyim gıcık mıyım bilmiorum psikolojim bozuldu heralde
şuan faceten yazdığını düşündüğüm kızlardan birinin fotografıyla kendi fotografımı koyucam Ona karşı duruşum ne biliyim konuşma davranış şeklimin belki 10 katı daa kötü davranmasıyla birlikte bi de görünüm açısından baktım sizde bakın of bi mantık çervesine otutturamıorum şuann. Keyfi bilir artık
Eki Görüntüle 385150
Bencede üzülmeli gerçi 7 8 ay oldu hayırlısı artıkvalla cnm sen cok guzel bir kızsın diger kisi icin birsey demek istemiyorum acıkcası yanlıs olmasın diye..ama seni kaybettigi icin uzulmeli bence
sende hayatına bak cnm ne guzel kızsın ayrılma sebebi neydi tam olarakBencede üzülmeli gerçi 7 8 ay oldu hayırlısı artık
Belli başlı bi neden yoktu aslında sen meleksin ben seytanım bitsin ben seni uzuorum bitsin maddi manevi yanındayım bitsin bitsin seni çok sevdim (senin sevdiğin kadar olmasada) bitsin bu yane bunlar Bende 4.5 - 5 yılın sonunda mı anladın olmayacağını die sordum cevap vermedi. Ayda bi kaç kez arıodu napıosun iyi misin die ayrılmışken vijdanını rahatlatmak istiodu heralde bende ocak ayında numaramı değiştirdim face filanda kullanmıorum. Merakını gidermesine izin vermedim vermicemdesende hayatına bak cnm ne guzel kızsın ayrılma sebebi neydi tam olarak
sağol canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz insan alışıyo zamanla herşeye bende alıştım bu duruma napalım gerçi eskisi gibi açılmıyo pek konusu önceden babası yok falan diyolardı şimdi demiyolarcanlarım benim yaa. bunları şimdi gördüm ve gözyaşlarıyla okudum. küçücük yaşlarınızda neler yaşamışsınız. Ben de 1 aydır babamla saçma sapan bir sebepten dolayı küsüm,bunları görünce çok garip oldum.
semiramiscim sakın öyle ezik hissetme kendini. Asıl ezik olan "baba" sıfatını taşıyamayan insanlar. küçük yaşlarınızdan itibaren kaldırmak zorunda kaldığınız büyük yükler sizi diğer insanlardan çok daha güçlü yapar bence.
Bunca üzüntü ve sıkıntıdan sonra herşeyin en iyisini hakediyorsunuz. Rabbim bu eksiklikleri,zorlukları sevgililerinizle,bebişlerinizle bir ömür boyu mutlu yaşayarak tamamlasın inşallah
Belli başlı bi neden yoktu aslında sen meleksin ben seytanım bitsin ben seni uzuorum bitsin maddi manevi yanındayım bitsin bitsin seni çok sevdim (senin sevdiğin kadar olmasada) bitsin bu yane bunlar Bende 4.5 - 5 yılın sonunda mı anladın olmayacağını die sordum cevap vermedi. Ayda bi kaç kez arıodu napıosun iyi misin die ayrılmışken vijdanını rahatlatmak istiodu heralde bende ocak ayında numaramı değiştirdim face filanda kullanmıorum. Merakını gidermesine izin vermedim vermicemde
Yeni biri de zor artık :26: Bu devirde hem yakışıklı hem iyi huylu hem sahipsiz erkek kalmışmıdır pek ümidim yok zaten bende şansta yok
mrb canm bende senin gibi yapıyodum önceden çok sıkıyodum onu tartışıyoduk bu yüzden hep ama biraz daha rahatım artık eminim barışırsınız pişman olur ayrıldıgına yakında barıştığınızda sende rahat ol hesap sorma pek senden gizli bişey yapacağı varsa yapar zaten onu sıkarak anlayamazsınAyrıldık kızlar 3 gün oldu ayrılalı. O ayrıldı. Onu cok sıktığım, bazı şeyleri cok taktığım için. Aslında düzgünce konuşup ayrılmadık. Kavgayla, bağıra çağıra. İlk değil bu ayrılığımız. Bilmiyorum, kafam cok karışık. Aslında fazla sıkmıyorum ben onu o abartıyo, rahatlığa alıştığı için. Ne yapıcam gerçekten bilmiyorum. Öylece bekliyorum. Msnden ileti attm uzunca. Çevrimdışı beni izliyor bunu biliyorum. Onun dışında bi gelişme yok. Aramadım, aramadı.. :26:
barışma giby de bi düşüncem yok ama yeni biride şu an yok bulursam kaçırmam ama seni dinlicem bebeimhep aynı sacma sapan sebepler zaten bende 6 sene boyunca tam 5 kez aynı sebeplerden dolayı terkedildim herseferinde dondum tabi en son ayrılıkda kopardım ipleri ve birini buldum hemen hoslandım da zaten ama onla yurumedi cevremde dedigin gibi yakısıklı iyi huylu bir iki kisi vardı ama hoslanmadanda olmuyor aa tabi ben yine eski erkek arkadasımın uzun ısrarları sonucu onu affettim ve yeniden birlikteyiz terkedilmeye doymadım sanırım 6.sınıda istiyor bunye..sen bnm yaptıgımı yapma cunku barıstıktan sonra hep aynı sorunlar degismiyor maalesef
kesinlikle sen bu kıza bin basarsınn bırak üzülsün yansın kaybettiğine alttaki kızın çatlak bi tipi var bilmiyorumm yanii Allah yaratmış ama en son tercih edeceğim kızlardan olurdu erkek olsambende aynı şeyi sordum ama biliorum :26ndan sonrada hayatıma kimse girmedi çok mu seçici miyim gıcık mıyım bilmiorum psikolojim bozuldu heralde
Eki Görüntüle 385150
barışma giby de bi düşüncem yok ama yeni biride şu an yok bulursam kaçırmam ama seni dinlicem bebeim