Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kıyamam olsun bi topukluyla halledersin japon kız :KK34:

Hehh canım benim sende nasıl hafıza var ya dün 9ay 10gün evinin kadını olursun demişsin unutmamışsın hemen anne olmak istediğimi hoşuma gitti :) Bu arada erkek arkadaşımın babası sen 3 yıl sonra geleceksin (benim ismimi söyleyerek) evleneceğim diyeceksin ben de o zamana emekliye ayrılacağım size en az 20milyar lazım olur demiş acayip mutlu olduuum :KK66: Geleceğe yönelik konuşuyorlarmış da muhabbet buraya gelmiş babası da öyle söylemiş :)

Hehh canım benim sende nasıl hafıza var ya dün 9ay 10gün evinin kadını olursun demişsin unutmamışsın hemen anne olmak istediğimi hoşuma gitti :) Bu arada erkek arkadaşımın babası sen 3 yıl sonra geleceksin (benim ismimi söyleyerek) evleneceğim diyeceksin ben de o zamana emekliye ayrılacağım size en az 20milyar lazım olur demiş acayip mutlu olduuum :KK66: Geleceğe yönelik konuşuyorlarmış da muhabbet buraya gelmiş babası da öyle söylemiş :)
burcum balık ama balık hafızalı değilim unutmam :KK1: vayy ne güzel düğün paranız hazır yani düşünceli insanlarmış :nazar:

burcum balık ama balık hafızalı değilim unutmam :KK1: vayy ne güzel düğün paranız hazır yani düşünceli insanlarmış :nazar:

Ya çok şaşırdım.. Yani onun annesiyle babası aile desteği olmadan evlenmiş o yüzden biz baba parasıyla evlenmedik kendi imkanınla evlen tarzı düşünür zannediyordum :) Aile desteği olursa para biriktirmek için beklemeyiz çabucak evleniveririzz :))

Ya çok şaşırdım.. Yani onun annesiyle babası aile desteği olmadan evlenmiş o yüzden biz baba parasıyla evlenmedik kendi imkanınla evlen tarzı düşünür zannediyordum :) Aile desteği olursa para biriktirmek için beklemeyiz çabucak evleniveririzz :))
evet aileden destek gelirse siz çok beklemezsiniz sevindim senin adına sevgilin askerliğini yaptı mı :KK31:

doğru canım, aynen.onun yanında bunlar hiç bişey tabi. cem garipoğlu'na da 24yıl ceza vermişler.müebbet olmalıydı kesinlikle
evet ya o konuya cok sinir oluyorumm insan öldürmek kesmek çok kolay gerçekten nasıl kıyıyolar anlayamıyorum :26:

kısa dönem yapar ama benimkide kısa dönem yaptı göz açıp kapayıncaya kadar bitti çok şükür :KK76:

Aman sağ sağlim gitsin dönsünde. Ne kadar şanslısı sizin askerlik derdi bitmiş. Bu arada cem in cezası kesinleşmiş mi? Yani temyize gittiyse yargıtayın kararı belli olmuş mu?

Aman sağ sağlim gitsin dönsünde. Ne kadar şanslısı sizin askerlik derdi bitmiş. Bu arada cem in cezası kesinleşmiş mi? Yani temyize gittiyse yargıtayın kararı belli olmuş mu?
ben duymadım ammavelaknden duydum 24 yıl cezayı bilmiyorum yani:26:

kızlar bugün çok eğlendim ya :21: bi eğlence düzenlenmişti oraya gittim platform ayakkabı giydim öldüm azıcık ama güzellik kolay olmuyo işte millet cok rahat giyiyomuş ben zorlanıyorum yaa :KK31:
ben de platform olmayan ayakkabılarda rahatsız oluyorum canım :KK1: eğlenmene sevindim :21: insan bazen çok bunalıyo, iyi geliyo böyle şeyler :KK31:
Kızlarr,bugün apartmanımıza hırsız girdi, ve annemler evde yoktu. kardeşim ve ben vardık. bisikletimizi çalarken gördük, çocuklardan birini yakaladık. polis çağırdık, ve saat 9'dan beri karakoldayız:KK43:. Öyle kötü hayatlar var ki karakollarda, Allah hepimizi belalardan korusun. Psikolojim çok bozuldu:KK5:
canım çok geçmiş olsun. bize de dün teyzemler geldi. ayakkabıları dışardaydı, eve gidicekleri zaman bi açtık kapıyı, kuzenimin ayakkabıları yok :KK53: çalınmış :KK50: çok üzüldük, cana geliceğine mala gelsin yine de şükredelim, devir çok kötü yaa :KK50:
ayy ne güzel canım yaa, evlilik yolunuz böylece daha yakın hem :KK16: benim de sevgilimin ailesi banyoyu yeniliyomuş. sevgilim de ''baba çok açılmayın, evlencem ben yaa napıyosunuz siz'' falan demiş :KK1: babası da ''oğlum zaten sen evlencen diye yeniliyoruz, banyonun hali kötüydü, böyle mi çıkalım insanların karşısına, ondan eve çeki düzen vermeye çalışıyoruz'' demiş. çok mutlu oldum yaa :KK17: bizimkiler de bu yaz parke döşeticekler, seneye söz var yavaş yavaş hazırlıklarımızı yapalım diyolar. :KK31: ailelerimizin de maşallahı var, birbirlerinin tıpkısının aynısı :KK1:

X