Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aslında ben de doğuma kocamla girmek isterim ama bi yandan da beni öyle görsün istemem ya

Son düzenleme:
ben yanımda istemem yaaa küfür falan ederim o an acıdan sonradan kötü olmayalımm benim yengem salak adam manyak adam hepsi senin yüzünden diye bağırmış hep doğumda

ben yanımda istemem yaaa küfür falan ederim o an acıdan sonradan kötü olmayalımm benim yengem salak adam manyak adam hepsi senin yüzünden diye bağırmış hep doğumda

çok güldüm ya bi de o var dimi.valla ben de dayanamayıp sayabilirim. acı çekerken gözüm kimseyi görmez

aynen ben de canım. regl ağrılarım sağolsun çocuk doğurmaktan korkuyorum
dr. evlenince geçer dedi. benimki de her ağrımda evlenelim artık yeter acı çekme diyo garibim
ya bana dr hiç geçmez hepiniz aynısınız alışın bu duruma demişti acildeki dr di erkekti. ne anlar hıhh başka dr lara da gittim, pek ilgilenen olmadı açıkçası, kist var mı diye baktılar, bişey çıkmadı. ama herkes böyle değil, arkadaşlarımdan da ailemden de biliyorum yani, çoğu kişiyi yaşıyodur bu ağrıyı ama bizimki sanırım dismenore :18:
sen gidiyosun gene ben hastalıktan kıvransamda gitmiyorum işin sonucunun nereye varacağını bildiğim için geçen yıl bası gecesi bayıldım annem gidelim dedi yok ben iyiyim dedim aslında çok halsızdim

canım karnem yokken çok gitmiyodum ben, ama şimdi karnesi olmayanlara sigorta yaptılar ya biraz da onun rahatlığı var sanırım, bi de ben ishal, kusma falan aynı anda oluyo, ben de bayılıyorum senin gibi. çekiceğime gideyim diyorum

anladım tatlım evet aslında çekeceğine gideceksin ama işte gelde bana anlat bunu

of of kızlar ama olsun onca acıdan sonra minicik savunmasız bize ait bi varlık dünyaya gelecek işin güzel yanı o
onu kucağına aldığın an tüm acılar unutulur zaten

canım bana dr rahim ağzı darlığından dedi.kızların çoğundaki regl ağrısı sbebi oymuş. evlenince veya çocuk doğurunca geçer dedi. geçer inş ağrılarımız evlenince

aslında ben de doğuma kocamla girmek isterim ama bi yandan da beni öyle görsün istemem ya
benimki ''ben içeri kadar gelcem ama seni ağrı çekerken görünce bayılırım'' diyo zaten en ufak bi şeyde, maçları izlerken falan futbolcuların bilekleri burkulup yan döndüğünde falan bayılıyo, dayanamıyo öyle şeyleri görmeye, doğumda da bi kaç ayıltmaya çalışırlar, sonra onu alırlar yanımdan

hahah kızlar regl ağrısının 10 katı kadarıymış :18:

Ben yatayım artık fıstıklarımm iyi geceler rüyanızda sevdiklerinizi görün görüşmek üzeree

canım o zaman sevgilini hiç riske sokma bence
10katı mııııı ben her regl olduğumda çocuk doğurmycam diye ağlıyorum o da beni ikna etmeye çalışıyor:18: artık bunu duyduktan sonra naparım hiç bilmiyorum

tühh keşke söylemeseydim olsun canım sezeryan gibi bi alternafimiz daha var unutma

tühh keşke söylemeseydim olsun canım sezeryan gibi bi alternafimiz daha var unutma

doğru aslında canım ama normal doğum en sağlıklısı tabi. annelik hormonlarımız salgılanmaya başlasın da o korkuyu unuturuz bence
görüşmek üzere tatlım.iyi kitap okumalar,sonrasında da tatlı uykular

canlarım benim yaa. bunları şimdi gördüm ve gözyaşlarıyla okudum. küçücük yaşlarınızda neler yaşamışsınız. Ben de 1 aydır babamla saçma sapan bir sebepten dolayı küsüm,bunları görünce çok garip oldum.
semiramiscim sakın öyle ezik hissetme kendini. Asıl ezik olan "baba" sıfatını taşıyamayan insanlar. küçük yaşlarınızdan itibaren kaldırmak zorunda kaldığınız büyük yükler sizi diğer insanlardan çok daha güçlü yapar bence.
Bunca üzüntü ve sıkıntıdan sonra herşeyin en iyisini hakediyorsunuz. Rabbim bu eksiklikleri,zorlukları sevgililerinizle,bebişlerinizle bir ömür boyu mutlu yaşayarak tamamlasın inşallah

tatlım çok haklısın, onlar utansın, ama onlarda vicdan yok ne yazık ki.. iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederimmm
babanla tartışman saçma bi sebepse barışın canım, değerini bil, en azından bu yaşına kadar iyi kötü yanında olmuş

elbet bir gün pişman olacaklar canım. Allah ıslah etsin tüm çocuk yapıp "baba" olamayanları.
annem babamla aramızı bulmaya çalışıyor ama bakalım bugün yarın barışırım belki

Ayrıldık kızlar 3 gün oldu ayrılalı. O ayrıldı. Onu cok sıktığım, bazı şeyleri cok taktığım için. Aslında düzgünce konuşup ayrılmadık. Kavgayla, bağıra çağıra. İlk değil bu ayrılığımız. Bilmiyorum, kafam cok karışık. Aslında fazla sıkmıyorum ben onu o abartıyo, rahatlığa alıştığı için. Ne yapıcam gerçekten bilmiyorum. Öylece bekliyorum. Msnden ileti attm uzunca. Çevrimdışı beni izliyor bunu biliyorum. Onun dışında bi gelişme yok. Aramadım, aramadı.. :26:

üzüldüm canım yaa. ayrılık sebebiniz onu çok sıkman mı? sıkmaktan kasıt ne yani :26:
Ne kadar sürelik ilişkiniz var bilmiyorum ama bi süre sağlıklı düşünene kadar görüşmeyin,konuşmayın. Sonra kavgayla gürültüyle değil de sakin kafayla konuşup halletmeye çalışın bence.
Hele ki sıktığın için ayrıldıysa eğer, o aramadan arama kesinlikle.
Herşey yoluna girer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…