Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hahah çok komik canım yaa, kıyamam valla herkes aldırıyo diye biliyorum ben. bizde kan uyuşmazlığı var yaa.. evlenmemize engel olmaz bu dimi, ay korktum şimdi :18:

hahah çok komik canım yaa, kıyamam valla herkes aldırıyo diye biliyorum ben. bizde kan uyuşmazlığı var yaa.. evlenmemize engel olmaz bu dimi, ay korktum şimdi :18:
yok engel değil sadece hamile kaldıgında bebeğinin kanının senden farklı olma durumu olursa kanını değiştiriyolar diye biliyorum yine araştırmak lazım tabi bizim kan grubumuz aynı a rh -

çok sağol canım tavsiyeler için 1saatlik yol aslında ama korkuyorum düşündükçe. bi keresinde taksimde yürüyen merdivenler var cok yüksek. orada bayılıyodum nerdeyse sevgilim korkuyo o yüzden ben de gelcem diyo

bende panik atak var bi kere gondola binmiştim yattım gondolda korkudan ağlaya ağlaya indim adama salak ne indirmiyosun diye kızdım bi de bütün yaz adım gondolda yatan kıza çıkmıştı rezil olmuştumm annem anlatıyo saçlarım falan dikikmiş indiğimde

yok engel değil sadece hamile kaldıgında bebeğinin kanının senden farklı olma durumu olursa kanını değiştiriyolar diye biliyorum yine araştırmak lazım tabi bizim kan grubumuz aynı a rh -

kan uyuşmazlığı 1 iğneyle hallediliyo canım merak etme. ben iğneden hiç korkmam bu arada kızlar.severim hatta

evet canım onu biliyodum, bi de hamileyken aşısı var galiba onu olmak gerekiyomuş, benimki biyoloji öğretmenine sormuş. ilk çocukta sarılık olma ihtimali varmış,ama geçiciymiş. diğer çocuklarda da her ay aşı olunuyomuş. o öyle demiş. tabii zamanı gelince iyice bi araştırmak lazım. ben a rh -, o 0 rh +

bu korkular bizi mahvedicek yenmemiz lazımmm

ilahii ya aynen canım bende de panik atak var.ama bu yükseklikteki bambaşka bi korkuu

evet biri + diğeri - oldugunda kan uyuşmazlığı görülüyomuş ama artık tıp çok ilerledi takma kafana canım

evet alışmıssındır cnm yahu kızlar biz doğumu nasıl yapıcazz ufacık şeylerden korkuyoruzz :18:

ayy inş canım valla ben de ayda 1 regl ağrısından acildeyim, artık acildekilerle kanka olduk

aynen ben de canım. regl ağrılarım sağolsun çocuk doğurmaktan korkuyorum
dr. evlenince geçer dedi. benimki de her ağrımda evlenelim artık yeter acı çekme diyo garibim

ayy inş canım valla ben de ayda 1 regl ağrısından acildeyim, artık acildekilerle kanka olduk
sen gidiyosun gene ben hastalıktan kıvransamda gitmiyorum işin sonucunun nereye varacağını bildiğim için geçen yıl bası gecesi bayıldım annem gidelim dedi yok ben iyiyim dedim aslında çok halsızdim

evet alışmıssındır cnm yahu kızlar biz doğumu nasıl yapıcazz ufacık şeylerden korkuyoruzz :18:

valla ben normal doğum istiyorum. hem her iki taraf açısından daha sağlıklı, hem de göbişi eritmek daha kolay ama istemekle olmuyo, cesaret lazım :18: bi de o an onurun kesinlikle yanımda olması lazım, ağrıdan kıvranırken biraz ona bağrınıp kafamı dağıtmam lazım

aynen ben de canım. regl ağrılarım sağolsun çocuk doğurmaktan korkuyorum
dr. evlenince geçer dedi. benimki de her ağrımda evlenelim artık yeter acı çekme diyo garibim
bende adet sancısı hiç olmuyo ya maşallah diyim bi bakıyorum olmuşum ama düzensizlik var en son 14 subatta oldum mesela bi daha da olmadım doktora önceden gitmiştim malum kızları aşağıdan muayene edemiyolar evlenince düzene girer dedi banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…