- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.061
kendime güvenim geldi birden seneye yemek kursuna gitmeyi düşünüyorum zaten gidersem çok süper oluryok canım o usta aşçılardan çok sevdiği acemi aşçının yemeklerine aç bence
bi kere çok hastaydım doktor damar yolunu açalım dedi bende şaşkın şaşkın sen benim neremi açtıracaksın anlamadım dedim serum takıcaz dedi ben bi kaçıyorum ama annemler dışarda yakaladılariçeri soktular zorla annem teyzem anneannem hemşire yalvardı resmen ağladım ağladım en sonunda hemşire kocaman kız bişe yapmayız dedi kurtuldumm şimdiden evlilik için evraklarda kanda aldırıyosun ya uyuşmazlık falan var mı diye bakıyolar onu düşünüyorum nasıl aldırıcam diyee aldırmasam olmaz mı acabaa :18:
yok engel değil sadece hamile kaldıgında bebeğinin kanının senden farklı olma durumu olursa kanını değiştiriyolar diye biliyorum yine araştırmak lazım tabihahahçok komik canım yaa, kıyamam valla herkes aldırıyo diye biliyorum ben. bizde kan uyuşmazlığı var yaa.. evlenmemize engel olmaz bu dimi, ay korktum şimdi :18:
inşallah tatlım, ama cam kenarında oturma bence, aşağı bakma, bi de sakız çiğne kulaklarına basınç oluyomuş. bana da arkadaşım önermişti bunları. diyo ki ''sadece kalkarken ve inerken korkuyosun, normalde hiçbişey anlamıyosun, zaten binmenle inmen bir oluyo, hepsi bu muydu diyosun'' diyo
bende panik atak var bi kere gondola binmiştim yattım gondolda korkudan ağlaya ağlaya indim adama salak ne indirmiyosun diye kızdım bi de bütün yaz adım gondolda yatan kıza çıkmıştı rezil olmuştummçok sağol canım tavsiyeler için1saatlik yol aslında ama korkuyorum düşündükçe. bi keresinde taksimde yürüyen merdivenler var cok yüksek. orada bayılıyodum nerdeyse sevgilim korkuyo o yüzden ben de gelcem diyo
yok engel değil sadece hamile kaldıgında bebeğinin kanının senden farklı olma durumu olursa kanını değiştiriyolar diye biliyorum yine araştırmak lazım tabibizim kan grubumuz aynı a rh -
yok engel değil sadece hamile kaldıgında bebeğinin kanının senden farklı olma durumu olursa kanını değiştiriyolar diye biliyorum yine araştırmak lazım tabibizim kan grubumuz aynı a rh -
benim lisede bi arkadasım vardı çok hoşuna gidiyomuş iğne olmak seviyorum diyodu o dakan uyuşmazlığı 1 iğneyle hallediliyo canım merak etme. ben iğneden hiç korkmam bu arada kızlar.severim hatta
çok sağol canım tavsiyeler için1saatlik yol aslında ama korkuyorum düşündükçe. bi keresinde taksimde yürüyen merdivenler var cok yüksek. orada bayılıyodum nerdeyse sevgilim korkuyo o yüzden ben de gelcem diyo
bende panik atak var bi kere gondola binmiştim yattım gondolda korkudan ağlaya ağlaya indim adama salak ne indirmiyosun diye kızdım bi de bütün yaz adım gondolda yatan kıza çıkmıştı rezil olmuştummannem anlatıyo saçlarım falan dikikmiş indiğimde
bende panik atak var bi kere gondola binmiştim yattım gondolda korkudan ağlaya ağlaya indim adama salak ne indirmiyosun diye kızdım bi de bütün yaz adım gondolda yatan kıza çıkmıştı rezil olmuştummannem anlatıyo saçlarım falan dikikmiş indiğimde
evet biri + diğeri - oldugunda kan uyuşmazlığı görülüyomuş ama artık tıp çok ilerledi takma kafana canımevet canım onu biliyodum, bi de hamileyken aşısı var galiba onu olmak gerekiyomuş, benimki biyoloji öğretmenine sormuş. ilk çocukta sarılık olma ihtimali varmış,ama geçiciymiş. diğer çocuklarda da her ay aşı olunuyomuş. o öyle demiş. tabii zamanı gelince iyice bi araştırmak lazım. ben a rh -, o 0 rh +
öyle valla ben herşeyden korkuyorum asansörden bilee ben umutsuz vakayım anlayacağınızz :2:ilahii yaaynen canım bende de panik atak var.ama bu yükseklikteki bambaşka bi korkuu
benim lisede bi arkadasım vardı çok hoşuna gidiyomuş iğne olmak seviyorum diyodu o dabende sevebilsem keşkee
evet alışmıssındır cnm yahu kızlar biz doğumu nasıl yapıcazz ufacık şeylerden korkuyoruzz :18:ben doğduğumdan beri sağlık problemlerim nedeniyle hastanelerdeyim.bağımlılık yaptı galiba
evet biri + diğeri - oldugunda kan uyuşmazlığı görülüyomuş ama artık tıp çok ilerledi takma kafana canım
bu korkular bizi mahvedicekyenmemiz lazımmm
evet alışmıssındır cnm yahu kızlar biz doğumu nasıl yapıcazz ufacık şeylerden korkuyoruzz :18:
ayy inş canımvalla ben de ayda 1 regl ağrısından acildeyim, artık acildekilerle kanka olduk
sen gidiyosun gene ben hastalıktan kıvransamda gitmiyorum işin sonucunun nereye varacağını bildiğim içinayy inş canımvalla ben de ayda 1 regl ağrısından acildeyim, artık acildekilerle kanka olduk
evet alışmıssındır cnm yahu kızlar biz doğumu nasıl yapıcazz ufacık şeylerden korkuyoruzz :18:
bende adet sancısı hiç olmuyo ya maşallah diyim bi bakıyorum olmuşum ama düzensizlik var en son 14 subatta oldum mesela bi daha da olmadımaynen ben de canım. regl ağrılarım sağolsun çocuk doğurmaktan korkuyorum
dr. evlenince geçer dedi. benimki de her ağrımda evlenelim artık yeter acı çekme diyo garibim