Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla ben normal doğum istiyorum. hem her iki taraf açısından daha sağlıklı, hem de göbişi eritmek daha kolay :KK76: ama istemekle olmuyo, cesaret lazım :18: bi de o an onurun kesinlikle yanımda olması lazım, ağrıdan kıvranırken biraz ona bağrınıp kafamı dağıtmam lazım :KK17: :KK1:

aslında ben de doğuma kocamla:KK69: girmek isterim ama bi yandan da beni öyle görsün istemem ya :KK5:

Son düzenleme:
valla ben normal doğum istiyorum. hem her iki taraf açısından daha sağlıklı, hem de göbişi eritmek daha kolay :KK76: ama istemekle olmuyo, cesaret lazım :18: bi de o an onurun kesinlikle yanımda olması lazım, ağrıdan kıvranırken biraz ona bağrınıp kafamı dağıtmam lazım :KK17: :KK1:
ben yanımda istemem yaaa küfür falan ederim o an acıdan sonradan kötü olmayalımm :KK9: benim yengem salak adam manyak adam hepsi senin yüzünden diye bağırmış hep doğumda :KK1:

ben yanımda istemem yaaa küfür falan ederim o an acıdan sonradan kötü olmayalımm :KK9: benim yengem salak adam manyak adam hepsi senin yüzünden diye bağırmış hep doğumda :KK1:

çok güldüm ya :KK1: bi de o var dimi.valla ben de dayanamayıp sayabilirim. acı çekerken gözüm kimseyi görmez:KK52:

aynen ben de canım. regl ağrılarım sağolsun çocuk doğurmaktan korkuyorum:KK50:
dr. evlenince geçer dedi. benimki de her ağrımda evlenelim artık yeter acı çekme diyo garibim:KK1:
ya bana dr hiç geçmez hepiniz aynısınız alışın bu duruma demişti :KK47: acildeki dr di erkekti. ne anlar hıhh :63: başka dr lara da gittim, pek ilgilenen olmadı açıkçası, kist var mı diye baktılar, bişey çıkmadı. ama herkes böyle değil, arkadaşlarımdan da ailemden de biliyorum yani, çoğu kişiyi yaşıyodur bu ağrıyı ama bizimki sanırım dismenore :18:
sen gidiyosun gene ben hastalıktan kıvransamda gitmiyorum işin sonucunun nereye varacağını bildiğim için:KK1: geçen yıl bası gecesi bayıldım annem gidelim dedi yok ben iyiyim dedim aslında çok halsızdim :KK17:

canım karnem yokken çok gitmiyodum ben, ama şimdi karnesi olmayanlara sigorta yaptılar ya biraz da onun rahatlığı var sanırım, bi de ben ishal, kusma falan aynı anda oluyo, ben de bayılıyorum senin gibi. çekiceğime gideyim diyorum :KK14:

ya bana dr hiç geçmez hepiniz aynısınız alışın bu duruma demişti :KK47: acildeki dr di erkekti. ne anlar hıhh :63: başka dr lara da gittim, pek ilgilenen olmadı açıkçası, kist var mı diye baktılar, bişey çıkmadı. ama herkes böyle değil, arkadaşlarımdan da ailemden de biliyorum yani, çoğu kişiyi yaşıyodur bu ağrıyı ama bizimki sanırım dismenore :18:

canım karnem yokken çok gitmiyodum ben, ama şimdi karnesi olmayanlara sigorta yaptılar ya biraz da onun rahatlığı var sanırım, bi de ben ishal, kusma falan aynı anda oluyo, ben de bayılıyorum senin gibi. çekiceğime gideyim diyorum :KK14:
anladım tatlım evet aslında çekeceğine gideceksin ama işte gelde bana anlat bunu :KK31:

of of kızlar ama olsun onca acıdan sonra minicik savunmasız bize ait bi varlık dünyaya gelecek işin güzel yanı o :KK55:
onu kucağına aldığın an tüm acılar unutulur zaten:KK16:

canım bana dr rahim ağzı darlığından dedi.kızların çoğundaki regl ağrısı sbebi oymuş. evlenince veya çocuk doğurunca geçer dedi. geçer inş ağrılarımız evlenince:KK31:

aslında ben de doğuma kocamla:KK69: girmek isterim ama bi yandan da beni öyle görsün istemem ya :KK5:
benimki ''ben içeri kadar gelcem ama seni ağrı çekerken görünce bayılırım'' diyo :KK47: zaten en ufak bi şeyde, maçları izlerken falan futbolcuların bilekleri burkulup yan döndüğünde falan bayılıyo, dayanamıyo öyle şeyleri görmeye, doğumda da bi kaç ayıltmaya çalışırlar, sonra onu alırlar yanımdan :KK1:

hahah :KK1: kızlar regl ağrısının 10 katı kadarıymış :18:

Ben yatayım artık fıstıklarımm iyi geceler rüyanızda sevdiklerinizi görün görüşmek üzeree :KK54:

benimki ''ben içeri kadar gelcem ama seni ağrı çekerken görünce bayılırım'' diyo :KK47: zaten en ufak bi şeyde, maçları izlerken falan futbolcuların bilekleri burkulup yan döndüğünde falan bayılıyo, dayanamıyo öyle şeyleri görmeye, doğumda da bi kaç ayıltmaya çalışırlar, sonra onu alırlar yanımdan :KK1:

hahah :KK1: kızlar regl ağrısının 10 katı kadarıymış :18:

canım o zaman sevgilini hiç riske sokma bence:KK1:
10katı mııııı:KK53: ben her regl olduğumda çocuk doğurmycam diye ağlıyorum o da beni ikna etmeye çalışıyor:18: artık bunu duyduktan sonra naparım hiç bilmiyorum:KK52:

canım o zaman sevgilini hiç riske sokma bence:KK1:
10katı mııııı:KK53: ben her regl olduğumda çocuk doğurmycam diye ağlıyorum o da beni ikna etmeye çalışıyor:18: artık bunu duyduktan sonra naparım hiç bilmiyorum:KK52:

tühh keşke söylemeseydim :KK17: olsun canım sezeryan gibi bi alternafimiz daha var unutma :KK34:

tühh keşke söylemeseydim :KK17: olsun canım sezeryan gibi bi alternafimiz daha var unutma :KK34:

doğru aslında canım ama normal doğum en sağlıklısı tabi. annelik hormonlarımız salgılanmaya başlasın da o korkuyu unuturuz bence:KK49:
görüşmek üzere tatlım.iyi kitap okumalar,sonrasında da tatlı uykular :KK54:

bizimde en son 6 yasındayken eniştem götürmüş beni yalvarmışım ben götür diye.Babam bi daha semiramisi getirme demiş.O günden sonra görüşmedik ama ben onu 5 yıl önce numarasını bulup aradım, babamın nasıl bi insan oldugunu merak ediyodum hareketleri nasıl konuşma tarzı beni sevmesi bunlara ihtiyacım vardı. Aradım bir hafta içinde arıcam görüşücez dedi aylarca bekledim ama hiç aramadı. Yolda karşılaşıyoruz ara sıra aynı ilçedeyiz ama yabancı gibi gelip geçiyoruz :KK59:

hımm.. beni 1 kere ben küçükken aramıştı. bi havalı ki sorma.. :KK1: ay sinirden gülüyorum. ''sedef hanım, nasılsınız, ben baban x bey'' demişti. ben şok :KK53: ''neden aramadın bunca yıldır'' demiştim. ''çok işlerim vardı, sen neden aramadın'' demişti :KK53: ''istanbula gelsene benim şu kadar mağazam var, oralara götürürüm seni'' falan demişti. bi de oğlu varmış. onu da çağırıyo yanına ''bak oğlum telefonda ablan var'' diyo, çocuğun da psikolojisini bozucak.:KK19: ben pat diye kapatmıştım. ondan sonra gelsin psikologlar.. 9 yaşındaydım.. sedef hastalığı çıktı parmaklarımda.. ee sayesinde sağlık karnem de yok. devlet hastanelerine gidemiyorum. sağ olsun üvey babam bu konularda yardımını hiç esirgemedi. neyse, ben sadece tek bir şeyi merak ediyorum. ''neden görmüyor?'' bi baba eşinden boşanabilir ama çocuğundan nasıl boşanabiliyor? neden, anlamıyorum..

olsun allah kurtarmış yine canım, bence boşanmaları hayırlı olmuş. aslında benim de üvey babamla sorunlarım var. maddiyat ve sağlık konusunda ondan üstününü görmedim, ama maneviyat sıfır. üvey babamın bi oğlu var. üvey abim okumadı, çalışmıyo.. 32 yaşında. ben okuyorum, bu sene staja başladım. bi tripler bi tripler anlatamam, stajdan geliyorum oturduğu odanın kapısını kapıyo, görüp de bi hoşgeldin demiyo. neden onun oğlu okumamış da ben okumuşum diye anneme çektiriyo. 2013 de kpss ye giricem, haberlerde kpss ile ilgili olumsuz bi şey duyduğu gibi bana anlatıyo, çok hayaller kurma diyo. anlamadım valla :KK19: anneciklerimizin kaderiymiş. :KK50: öz babamla ben 2 yaşındayken boşanmışlar. aslında annem öz babamla iyi anlaşıyomuş, sonra bi gün öz babam annemle beni dedemlere getirmiş, 1-2 gün burda kalın, benim de şehir dışında işlerim var gelince sizi alırım demiş ve gitmiş, gidiş o gidiş.. 1 hafta sonra anneme boşandıklarına dair kağıt geliyo. meğer üstündeki mağazayı anneme yapıyorum diye annemden imzasını almış, o imzayı da boşanmak için kullanmış, ve karşı komşumuzla (o da evli ve çocukluydu) istanbula kaçmışlar. 2 yıl kadar dedemlerde yaşadık. köydeydik. dayıma baba diyomuşum. annem okumam falan zor olur diye dayımla şehre çalışmaya gitmek istemiş, ama o zamanlar boşanmaları köy yerleri kaldırmadığı için istememişler. sonra annem üvey babamla tanışıp evlenmiş. o zaman da 4-5 yaşlarındaydım. üvey babamın saçları beyaz,ona da hemen pamuk baba demeye başlamışım =) yani ben aslında annemle babamın boşandığının farkında değilmişim. hatta ben annemle üvey babamın nikah resimlerine baktığımda hep ''anne senin niye gelinliğin yok''derdim. annem de ''durumumuz yoktu kızım'' derdi. tabii sonra açıkladılar gerçeği, o zamanlar yıkılmıştım işte.. ama artık iyiyim. seninle yalnız olmadığımı da anladım. çünkü boşanan çok çift var ama babası görmeyenini pek duymamıştım. benim tek isteğim bi kere karşısına çıkıp ''neden görmediğini'' sormak.. ama biz aynı şehirde değiliz,koskoca istanbulda nerden bulucam. aslında avukatta adresi var, bi ara gitmeyi de düşünmüştüm ama sevgilim ''sen daha buna hazır değilsin'' diyo. 19 yıldır görmediğim insan neticede, söylemesi tabii ki kolay ama yüzyüze çok başka olur. yine de ona hesap sorasım var. çünkü hesap soramayınca içimde kin büyüyo ve bu kinle yaşamak çok zor. sanki onu sorunca rahatlıcakmışım gibi hissediyorum.
biraz uzun oldu canım ama umarım sıkmamışımdır :KK19:

üzüldüm ya evet gerçektende bizim durumumuzda olan insanlar baya az. her bayramda akrabalar semiramis babanla görüşüyo musun diye soruyolar sanki bilmiyolar ama bu hiç değişmiyo kendimi bildim bileli aynı kişiler soruyo bu soruyu nedenini çözemedim :KK19: bazen unutuyorum fazla aklıma gelmiyo ama bazen çok koyuyo bu durum mesela babalar gününden nefret ediyorum babasıyla el ele gezen kız çocuklarını görmek istemiyorum :KK14: Kendime olan özgüvenim sıfır ve ben birazda bu duruma bağlıyorum kendimi ezik gibi hissediyorum. Daha küçükken anneannemler bişe alacakları zaman indirim istiyolardı yapmayınca ama bak babası yok diyolardı okadar üzülüp utanıyodum ki :KK43: Allahım bi kere olsun yüzüme güldüde aşkımı çıkardı karşıma o benim aşkım babam ailem arkadaşım sırdaşım herşeyim. bundan sonra ben asla aramam onu ben görevimi yaptım aradım yolda karşılaşınca bana gelip nasılsın kızım gel bi yerlerde oturalım dese ben kızacak mıydım asla kızmazdım ama o maddiyatı düşündü ondan para isterim beklerim diye düşündü.Parası da herşeyi onun olsun öbür tarafa kaldı hesaplaşmamız..Sıkmak ne demek çok mutlu oldum beni anlayan birisinin olmasına :13:

canlarım benim yaa. bunları şimdi gördüm ve gözyaşlarıyla okudum.:KK43: küçücük yaşlarınızda neler yaşamışsınız.:KK5: Ben de 1 aydır babamla saçma sapan bir sebepten dolayı küsüm,bunları görünce çok garip oldum.:KK50:
semiramiscim sakın öyle ezik hissetme kendini. Asıl ezik olan "baba" sıfatını taşıyamayan insanlar. küçük yaşlarınızdan itibaren kaldırmak zorunda kaldığınız büyük yükler sizi diğer insanlardan çok daha güçlü yapar bence.:KK34:
Bunca üzüntü ve sıkıntıdan sonra herşeyin en iyisini hakediyorsunuz. Rabbim bu eksiklikleri,zorlukları sevgililerinizle,bebişlerinizle bir ömür boyu mutlu yaşayarak tamamlasın inşallah:KK16:

canlarım benim yaa. bunları şimdi gördüm ve gözyaşlarıyla okudum.:KK43: küçücük yaşlarınızda neler yaşamışsınız.:KK5: Ben de 1 aydır babamla saçma sapan bir sebepten dolayı küsüm,bunları görünce çok garip oldum.:KK50:
semiramiscim sakın öyle ezik hissetme kendini. Asıl ezik olan "baba" sıfatını taşıyamayan insanlar. küçük yaşlarınızdan itibaren kaldırmak zorunda kaldığınız büyük yükler sizi diğer insanlardan çok daha güçlü yapar bence.:KK34:
Bunca üzüntü ve sıkıntıdan sonra herşeyin en iyisini hakediyorsunuz. Rabbim bu eksiklikleri,zorlukları sevgililerinizle,bebişlerinizle bir ömür boyu mutlu yaşayarak tamamlasın inşallah:KK16:

tatlım çok haklısın, onlar utansın, ama onlarda vicdan yok ne yazık ki.. iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederimmm :KK16:
babanla tartışman saçma bi sebepse barışın canım, değerini bil, en azından bu yaşına kadar iyi kötü yanında olmuş :KK31:

tatlım çok haklısın, onlar utansın, ama onlarda vicdan yok ne yazık ki.. iyi dileklerin için çok çok teşekkür ederimmm :KK16:
babanla tartışman saçma bi sebepse barışın canım, değerini bil, en azından bu yaşına kadar iyi kötü yanında olmuş :KK31:

elbet bir gün pişman olacaklar canım. Allah ıslah etsin tüm çocuk yapıp "baba" olamayanları.
annem babamla aramızı bulmaya çalışıyor ama bakalım bugün yarın barışırım belki :KK31:

Ayrıldık kızlar :KK43: 3 gün oldu ayrılalı. O ayrıldı. Onu cok sıktığım, bazı şeyleri cok taktığım için. Aslında düzgünce konuşup ayrılmadık. Kavgayla, bağıra çağıra. İlk değil bu ayrılığımız. Bilmiyorum, kafam cok karışık. Aslında fazla sıkmıyorum ben onu o abartıyo, rahatlığa alıştığı için. Ne yapıcam gerçekten bilmiyorum. Öylece bekliyorum. Msnden ileti attm uzunca. Çevrimdışı beni izliyor bunu biliyorum. Onun dışında bi gelişme yok. Aramadım, aramadı.. :26:

Ayrıldık kızlar :KK43: 3 gün oldu ayrılalı. O ayrıldı. Onu cok sıktığım, bazı şeyleri cok taktığım için. Aslında düzgünce konuşup ayrılmadık. Kavgayla, bağıra çağıra. İlk değil bu ayrılığımız. Bilmiyorum, kafam cok karışık. Aslında fazla sıkmıyorum ben onu o abartıyo, rahatlığa alıştığı için. Ne yapıcam gerçekten bilmiyorum. Öylece bekliyorum. Msnden ileti attm uzunca. Çevrimdışı beni izliyor bunu biliyorum. Onun dışında bi gelişme yok. Aramadım, aramadı.. :26:

üzüldüm canım yaa. ayrılık sebebiniz onu çok sıkman mı? sıkmaktan kasıt ne yani :26:
Ne kadar sürelik ilişkiniz var bilmiyorum ama bi süre sağlıklı düşünene kadar görüşmeyin,konuşmayın. Sonra kavgayla gürültüyle değil de sakin kafayla konuşup halletmeye çalışın bence:KK31:.
Hele ki sıktığın için ayrıldıysa eğer, o aramadan arama kesinlikle.:KK34:
Herşey yoluna girer inşallah.

X