Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

okuyorum bebişim gözümden kaçan oluyodur kusuruma bakma çok hızlı cvplar verıyoruz yaa :KK54: ne güzel şanslısın o zaman gerçi ben evimin işini kendim yapayım kocama kendim yemek hazırlayayım isterim ellerimle yedirir içiririm valla :KK1:

Ya benim de içimden geçmiyor değil kocama ellerimle yemek hazırlayım filann.. O yüzden anneme bebeğim olduktan sonra yardımcı evime taşınsın demeyi düşünüyorum :KK70: Bebeğe kadar evimin kadını olayım bari :p

Bizim evimizde yardımcımız var ben erkek arkadaşıma dedim ben böyle gördüm böyle devam eder ev işi yapmam dedim ilk başta atarlandı evin kadını sen olcan sen yapacan filan.. Sonuç: Ev işi yapmayacağım :)

Benim yazdıklarımı da okuyun ama :KK43:

eve yardımcı almak benim de aklımda ama bizimki beğenmez kesin başka kadının yaptığını. gider tekrar temizler her yeri:KK37:

alıştırma şimdiden canım naz yap evlenene kadar.sonrası Allah kerim:KK1:

aynen canım evin tek kızı değilim gerci ama hamarat annem hiçbişeycik yaptırmaz sağolsun. herkes öyle anneden böyle kız nasıl olur diyodur eminim:KK37:

bende üni.de ilk 2sene arkadaslarla aynı evde kaldık. arayıp bana yemek öğretiyordu her nöbetimde:KK1:
aynen benım annemde çok hamarat ben ot gibi yaşıyorum yiyorum içiyorum yatıyorum ne zamana kadar sürecek bu saltanat bakalım. sinan özenin uyusunda büyüsün diye bi şarkısı varya onu bizim gibiler için yazmış kim yazdıysa :KK53:

Ya benim de içimden geçmiyor değil kocama ellerimle yemek hazırlayım filann.. O yüzden anneme bebeğim olduktan sonra yardımcı evime taşınsın demeyi düşünüyorum :KK70: Bebeğe kadar evimin kadını olayım bari :p
evet bu güzel fikir bebek olunca zor olur gerçi sen hemen bebek yapacaksın olsun 9 ay 10 gün evinin kadını olursun:KK1:

eve yardımcı almak benim de aklımda ama bizimki beğenmez kesin başka kadının yaptığını. gider tekrar temizler her yeri:KK37:
benim babam gerçi baba demek istemiyorum ama neyse eve gelince parmağını gezdiriyomuş heryerde toz var mı diye varsa anneme kızıyomuşş :KK31:

bana önceden çok karasın diyolardı son zamanlarda çok beyazsın ya kansızlık mı var sende bi doktora git diyen oluyo kuzenim yazın ya semiramis yaklaşma bana çok beyazsın ben esmer kalıyorum yanında diyodu :KK1: ben en açık kullanıyorum fondötenden porselen kullanıyorum tam iyi geliyo :KK31:
canım ben test yaptırdım, sen de yaptır ne olur ne olmaz diye.. ben de hiç kansızlık ya da vitamin eksikliği çıkmadı, maşallahım varmış :KK1: hiç de sağlıklı beslenmem ama :KK37: yalnız benim ellerim ve ayaklarım yaz kış çok üşür, onun sebebini hiç bilmiyorum :KK50:
Bizim evimizde yardımcımız var ben erkek arkadaşıma dedim ben böyle gördüm böyle devam eder ev işi yapmam dedim ilk başta atarlandı evin kadını sen olcan sen yapacan filan.. Sonuç: Ev işi yapmayacağım :)

Benim yazdıklarımı da okuyun ama :KK43:
tatlım baştan söylemen iyi olmuş :KK1: ona göre hiç umutlanmasın :KK52:
ev isleri yuzunden evlenmekde tereddutteyim :KK53:
ortak yaptıktan sonra onlarla her şey güzel :KK16:

benim de yükseklik fobim var, ama bu sevgilimde de olduğu için onun çözümünü yardımcı kadında bulucaz sanırım :KK1:
ayy valla nasıl uçağa bincem bilmiyorum :18:
bana sağ olsun annem yemek temizlik yaptırmamazlık yapmadı :KK37: ''bil de yapma'' dediği için az çok öğrendim :KK76: ama temizliği yemek yapmaya tercih ederim, tabii bulaşık yıkama dışında :KK1: temizlik eğlenceli :KK8:

ben ilk uçak deneyimimi 2 hafta sonra yaşayacağım canım.kuzenimin yanına gidiyorum izmir'e 3-4günlüğüne. ama nasıl bineceğim hakkında hiç bir fikrim yok:KK50: sevgilim bırakacak galiba:KK9:
bu arada ben yemek yapmayı daha çok seviyorum, kafamdan yemekler uyduruyorum.güzel oluyor. yada bana öyle geliyor olabilir:KK52:

aynen benım annemde çok hamarat ben ot gibi yaşıyorum yiyorum içiyorum yatıyorum ne zamana kadar sürecek bu saltanat bakalım. sinan özenin uyusunda büyüsün diye bi şarkısı varya onu bizim gibiler için yazmış kim yazdıysa :KK53:

saltanatımız sevgililerimizin anneleriyle birbirimize gidip gelmeye başladığımızda bitecek bence:KK1: mecbur ikramlar vs olacak malum

canım ben test yaptırdım, sen de yaptır ne olur ne olmaz diye.. ben de hiç kansızlık ya da vitamin eksikliği çıkmadı, maşallahım varmış :KK1: hiç de sağlıklı beslenmem ama :KK37: yalnız benim ellerim ve ayaklarım yaz kış çok üşür, onun sebebini hiç bilmiyorum :KK50:

tatlım baştan söylemen iyi olmuş :KK1: ona göre hiç umutlanmasın :KK52:

ortak yaptıktan sonra onlarla her şey güzel :KK16:
benim iğne fobim var ki korkarım yaptıramam test falan :18: ama kansızlık belirtileri yok bende göz içine bakılır ya oralarım falan kırmızı :KK31:

ben ilk uçak deneyimimi 2 hafta sonra yaşayacağım canım.kuzenimin yanına gidiyorum izmir'e 3-4günlüğüne. ama nasıl bineceğim hakkında hiç bir fikrim yok:KK50: sevgilim bırakacak galiba:KK9:
bu arada ben yemek yapmayı daha çok seviyorum, kafamdan yemekler uyduruyorum.güzel oluyor. yada bana öyle geliyor olabilir:KK52:

saltanatımız sevgililerimizin anneleriyle birbirimize gidip gelmeye başladığımızda bitecek bence:KK1: mecbur ikramlar vs olacak malum
evet ya bi de benimki annesinin yaptığı yemekleri begenmiyomuş bazen annesi inşallah beceriksiz bi kadınla evlenirsin görürüm ben seni çok ararsın bu yemekleri demiş anlayacağınız çooook hamarat olmalıyımmm :KK52:

hadi yaa. ama şimdi titizlik var titizlik var yani. öyle eşine kızacak boyutta olmamalı hiç bi zaman.
evet cnm ne kadar aşağılayıcı bi durum ben bazen toz alıyorum ama aldıgım anda tozlar havada uçuşup gene konuyolar siliyorum siliyorum gene de azda olsa kalıyo :KK1:

eminim güzeldir canım :KK56: ben sulu yemekten hariç hamur işiyle uğraşmayı daha çok seviyorum :KK39:
valla ben de kısmetse atanırsam doğuya falan, 1-2 gün süren otobüs yolculuğuna dayanamam, mecbur uçak.. ama rahmetli kemal sunal aklıma geliyo :KK14:

evet ya bi de benimki annesinin yaptığı yemekleri begenmiyomuş bazen annesi inşallah beceriksiz bi kadınla evlenirsin görürüm ben seni çok ararsın bu yemekleri demiş anlayacağınız çooook hamarat olmalıyımmm :KK52:

ilk defa annesinin yemeklerini beğenmeyen bi erkek görüyorum :KK53: çok şanslısın bence canım:KK1:

benim iğne fobim var ki korkarım yaptıramam test falan :18: ama kansızlık belirtileri yok bende göz içine bakılır ya oralarım falan kırmızı :KK31:

o zaman sorun yoktur canım :KK34: ahh iğne fobisiii :18: bende de vardı ama her ay dayanılmaz regl ağrılarım sağolsun fobi falan dinlemiyo :KK52:

ilk defa annesinin yemeklerini beğenmeyen bi erkek görüyorum :KK53: çok şanslısın bence canım:KK1:
şanslı mıyım şanssız mıyım bilmiyorum :KK1: düşünsene kendi annesinin yaptıgı bazı yemekleri begenmediği oluyosa ben zaten kör cahil eminim daha kötü olur benım yaptıklarım benimkileri hiç begenmeyecek :KK52:

eminim güzeldir canım :KK56: ben sulu yemekten hariç hamur işiyle uğraşmayı daha çok seviyorum :KK39:
valla ben de kısmetse atanırsam doğuya falan, 1-2 gün süren otobüs yolculuğuna dayanamam, mecbur uçak.. ama rahmetli kemal sunal aklıma geliyo :KK14:

dimi ya :KK43: Allah korusun aklına kötü şeyler getirme canım.uçak sayesinde fobimizi yeneriz belki de:KK31:

o zaman sorun yoktur canım :KK34: ahh iğne fobisiii :18: bende de vardı ama her ay dayanılmaz regl ağrılarım sağolsun fobi falan dinlemiyo :KK52:
bi kere çok hastaydım doktor damar yolunu açalım dedi bende şaşkın şaşkın sen benim neremi açtıracaksın anlamadım dedim serum takıcaz dedi ben bi kaçıyorum ama annemler dışarda yakaladılar :KK52: içeri soktular zorla annem teyzem anneannem hemşire yalvardı resmen ağladım ağladım en sonunda hemşire kocaman kız bişe yapmayız dedi kurtuldumm :21: şimdiden evlilik için evraklarda kanda aldırıyosun ya uyuşmazlık falan var mı diye bakıyolar onu düşünüyorum nasıl aldırıcam diyee aldırmasam olmaz mı acabaa :18:

dimi ya :KK43: Allah korusun aklına kötü şeyler getirme canım.uçak sayesinde fobimizi yeneriz belki de:KK31:

inşallah tatlım, ama cam kenarında oturma bence, aşağı bakma, bi de sakız çiğne kulaklarına basınç oluyomuş. bana da arkadaşım önermişti bunları. diyo ki ''sadece kalkarken ve inerken korkuyosun, normalde hiçbişey anlamıyosun, zaten binmenle inmen bir oluyo, hepsi bu muydu diyosun'' diyo :KK31:

şanslı mıyım şanssız mıyım bilmiyorum :KK1: düşünsene kendi annesinin yaptıgı bazı yemekleri begenmediği oluyosa ben zaten kör cahil eminim daha kötü olur benım yaptıklarım benimkileri hiç begenmeyecek :KK52:

yok canım o usta aşçılardan çok sevdiği acemi aşçının yemeklerine aç bence :KK39: :KK1:

X