Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet kızlar ya şuan tek yaşıyor zaten. aslında seneye askerlıği en geç yaz gelmeden biticek yaza isteme söz nişan yapsak zaten nişanı evin bahçesinde düşünüyoruz küçük bişey . bidahaki yaza çok rahat evlenebliriz. şuan bir markada müdürlük yapıyor merkeze geçmesi için diplomasını bekliyor aslında hiç engel yok. ben takmıyorum okulumu o niye takıyosa :KK19:
erkekler daha mantıken bakıyo evliliğe biz daha duygusal baktıgımız ıcın hiçbişeyin önemi yok onlara kavuşalım yeter :123:

evet kızlar ya şuan tek yaşıyor zaten. aslında seneye askerlıği en geç yaz gelmeden biticek yaza isteme söz nişan yapsak zaten nişanı evin bahçesinde düşünüyoruz küçük bişey . bidahaki yaza çok rahat evlenebliriz. şuan bir markada müdürlük yapıyor merkeze geçmesi için diplomasını bekliyor aslında hiç engel yok. ben takmıyorum okulumu o niye takıyosa :KK19:

erkekler bizden daha farklı dusunuyor biz hemen evlenmeyi dusunuyoruz sanırım onlar korkuyor ..sen bi cıtlat bakalım belkide oda bu durumu kabul eder :26:

evet ya çoğu kişi 3 seneden falan bahsediyo nedir bu 3 ün anlamı :KK1: 3 sene sonra hepimiz kısmetse evleniyoruz yani 2015 gelinleriyiz :KK12:

ben bu aksam dedim yaz sonu olsun yeter artık diye bekle bekle curudum yahu :KK1:

Son düzenleme:
erkekler bizden daha farklı dusunuyor biz hemen evlenmeyi dusunuyoruz sanırım onlar korkuyor ..sen bi cıtlat bakalım belkide oda bu durumu kabul eder :26:

ben bu aksam dedim yaz sonu olsun yeter artık diye bekle bekle curudum yahu :KK1:
ne cvp verdi peki :KK1:

ne cvp verdi peki :KK1:

okadar cabuk olsun diyosun yani dedi eskiden istemiyodun dedi..biz onunla 5.5 ay gibi bir sure ayrı kaldık o sırada ben biriyle gorustum o insanla yurumedi sonlandırdık gorusmeyi sonra bu surekli yazdı bana barısalım diye oyle bir kızdırmıski beni eskiden onsuz yapamayan ben istemedim onu ama daha iyi olcak vs diye diye gorusmeye basladık tekrar o sıralarda istemiyordum evlenmek :KK1: simdi hemen olsun deyince sasırdı ailemde barıstıgımızı ogrendi babam uzatmayın yeter nisandan sonra 1 ay icerisinde olsun diyor..bende bugun dedim sende ev islerini ayarla hic bakmıyorsun ilgilenmiyorsun diye cıkıstım ben zaten kafamda ayarladım dedi yani bizim nisan olsun ozaman kesinlescek mevzu :KK53:

Son düzenleme:
hımm kötü olmuş yaa haklısın tabi canım inşallah herşey gönlüne göre olur :KK31: erkek arkadasın en başından beri mi böyle düşünüyo peki nişanlandığınıza göre baştan pek öyle değildi sanırım..

o kismini bende pek cözemedim :KK1:

Evlilik ve beraber yasamanin arasinda pratikte fark yok, bazen bana beraber yasarken bile bogulucakmisim gibi geliyor evlenince psikolojik olarak bogulup gidiveririm valla

nasil anlatiyim mesela simdi kafam kizsa ayrilmak istesem alirim bavulumu giderim bir daha yüzüne bakmam ama evlenince öyle degil bosansan bile cocugun olmasa bile hep bi yerden karsina cikio bi bakiosun devlet dairesinde bi evrak icin yaziyorsun bosandim diye bi bakiosun eski bi tanidik gelip soruyor evlenmissin bosanmissin diye

eski sevgili öylemi 1sorulur 2 sorulur bidaha kimse adini hatirlamaz :KK9:

okadar cabuk olsun diyosun yani dedi eskiden istemiyodun dedi..biz onunla 5.5 ay gibi bir sure ayrı kaldık o sırada ben biriyle gorustum o insanla yurumedi sonlandırdık gorusmeyi sonra bu surekli yazdı bana barısalım diye oyle bir kızdırmıski beni eskiden onsuz yapamayan ben istemedim onu ama daha iyi olcak vs diye diye gorusmeye basladık tekrar o sıralarda istemiyordum evlenmek :KK1: simdi hemen olsun deyince sasırdı ailemde barıstıgımızı ogrendi babam uzatmayın yeter nisandan sonra 1 ay icerisinde olsun diyor..bende bugun dedim sende ev islerini ayarla hic bakmıyorsun ilgilenmiyorsun diye cıkıstım ben zaten kafamda ayarladım dedi yani bizim nisan olsun ozaman kesinlescek mevzu :KK53:
ay ne güzel yaa senin iş çok beklemez canım kavuşacaksın sevdiğine.zaten nişan olunca gerisi çorap söküğü gibi gelir :KK34:

o kismini bende pek cözemedim :KK1:

Evlilik ve beraber yasamanin arasinda pratikte fark yok, bazen bana beraber yasarken bile bogulucakmisim gibi geliyor evlenince psikolojik olarak bogulup gidiveririm valla

nasil anlatiyim mesela simdi kafam kizsa ayrilmak istesem alirim bavulumu giderim bir daha yüzüne bakmam ama evlenince öyle degil bosansan bile cocugun olmasa bile hep bi yerden karsina cikio bi bakiosun devlet dairesinde bi evrak icin yaziyorsun bosandim diye bi bakiosun eski bi tanidik gelip soruyor evlenmissin bosanmissin diye

eski sevgili öylemi 1sorulur 2 sorulur bidaha kimse adini hatirlamaz :KK9:
doğru olaya bu yönünden bakmamıştım :KK1: ayyy bende düşünüyorum bazen evlenince sabah bi kalkıcaz makyaj sıfır bakım yok her halimle görücek beni napsam acaba her sabah erkenden kalkıp süslensem mi :KK53:

işin en kotu tarafı bakım zaten heleki agda olayları bilmem nasıl halledilir bekarken cok takmazsın ama evlenince heran kollamak lazım :26:

işin en kotu tarafı bakım zaten heleki agda olayları bilmem nasıl halledilir bekarken cok takmazsın ama evlenince heran kollamak lazım :26:
sorma valla orasıda bi muamma :KK31: ağda da tüylerin uzaması gerekiyo bide hadi şimdi okadar önemli değil ama evlenincee :18:

doğru olaya bu yönünden bakmamıştım :KK1: ayyy bende düşünüyorum bazen evlenince sabah bi kalkıcaz makyaj sıfır bakım yok her halimle görücek beni napsam acaba her sabah erkenden kalkıp süslensem mi :KK53:

eger yaptirmadiysan git hemen bacaklarina koltuk altina biyiklarina lazer yaptir :KK52: yüzünü yikar yikamaz bi rimel ve az biraz allik sür, sakin ola benim gibi evin icin oyshonun hello kittyli micky mauslu pijamalariyla dolasma :KK53: evin icindede giyimin derli toplu olsun yok pijama giyerim diyorsan oyshonun normal koleksiyonu var ordan biseyler sec hatta sabahlikta al nedense heriflerin cok hosuna gidiyor sabahlik kimona falan, ekmek almaya paran olmasa bile kuaföre gidicek paran olsun bu konuda bencil ol cünkü hic rahatsizlik duymadan yahu biyiklarin cikmis yada saclarinda hep ayni renk diye biliyorlar... ben bugun kuafördeydim yada kuaföre gidicem gibi cümleler kurma sokma gözüne ! evini derli toplu tutmada simdiden pratik yap. Evini temizlemeni yemekler hazirlamani ( ufak tefek seylerden bahsetmiyorum tabi hani böyle can hirac ugrastigini) görmesin.

Bunlari yapabilirsen 10 numara hatun olursun :KK1:

eger yaptirmadiysan git hemen bacaklarina koltuk altina biyiklarina lazer yaptir :KK52: yüzünü yikar yikamaz bi rimel ve az biraz allik sür, sakin ola benim gibi evin icin oyshonun hello kittyli micky mauslu pijamalariyla dolasma :KK53: evin icindede giyimin derli toplu olsun yok pijama giyerim diyorsan oyshonun normal koleksiyonu var ordan biseyler sec hatta sabahlikta al nedense heriflerin cok hosuna gidiyor sabahlik kimona falan, ekmek almaya paran olmasa bile kuaföre gidicek paran olsun bu konuda bencil ol cünkü hic rahatsizlik duymadan yahu biyiklarin cikmis yada saclarinda hep ayni renk diye biliyorlar... ben bugun kuafördeydim yada kuaföre gidicem gibi cümleler kurma sokma gözüne ! evini derli toplu tutmada simdiden pratik yap. Evini temizlemeni yemekler hazirlamani ( ufak tefek seylerden bahsetmiyorum tabi hani böyle can hirac ugrastigini) görmesin.

Bunlari yapabilirsen 10 numara hatun olursun :KK1:
okurken sıkıntı geldi valla ama napalım yapıcaz artık 10 numara hatun olmakta zor işmiş :KK9: :KK52:

merhaba kızlarr .. benimde 5 yıllık bir ilişkim var.. söz,nişan düşünüyoruz ama sadece düşünyoruz..daha icraat yok .. askerlik filan bitti ama benim 2 yıllım var okulumu bitirmeme.. sanki sözlensek hemen evleneceğiz...neymiş efendim annesi daha zamanı var demiş... nasıl sinir oluyorum anlatamam...!

erkekler bi genital bölgedeki tüyleri çok sorun etmiyorlar normal geliyo ama tabi az oldugu sürece

daha 2 yilin varsa son senende nisan yap 6 ay sonrada dügün yap yoksa millet delirtir insani 2 yilda dügün nezaman dügün nezaman diye

hem ceyizdi hazirlikti derken derslerini boslarsin

5,5 yıldı birlikteliğimiz. Askerliği bitti. Atandı. Benim okul bitti. Ama hala ciddi adım yok. Geçtiğimiz eylülde olsun istiyorduk ikimizde ama anacığı gerekli bir mazeret sunmadan ret etmiş. Belki bir umut, bu yaz başlangıç yaparız :)

benim de 1 buçuk yıllık ilişkim var. ikimizin de işi gücü var askerliğini yaptı ama erkek arkadaşım şuanda para biriktirip borç ödediği için kesin bir tarihimiz yok maalesef. ben hep yaz gelini olmayı hayal etmiştim. bu yaz evlenmek geçiyordu aklımdan ama onun hiç de böyle bir niyeti olmadığını anladım. artık kabullendim durumu bekliyorum ama sürekli gelinlik modelleri, düğün mekanı vs. bakmaktan kendimi tutamıyorum. kendisi ama hiç oralı değil. en son ailelerimiz tanışsın falan dedi ama istemeye gelelim demedi. evlenme teklifi bile etmeden hem de. ben de boşver ne zaman istemeye gelirseniz o zaman tanışsınlar dedim acelesi yok. babam bilmiyor daha durumu çünkü.

ayrıca daha kötü bir durum var 2 gün önce çok iyiyken birden ufak bir tartışma yüzünden aramız bozuldu. normalde hep alttan alan ben olurum bu sefer almadım. 2 gündür hiç konuşmuyoruz dn ilk defa ayrılık kelimesini telaffuz etti. bilmiyorum kafam çok karışık. böyle süreç uzadıkçaevlilik planları ertelendikçe sanırım ilişkiler çıkmaza giriyor. evlendikten sonra tartışsan kavga etsen bile gece aynı yatağa girince barışıyorsun. ama bu durumda aranızda mesafe var ilişki pamuk ipliğine bağlı. 1 hafta konuşmasak soğuruz gibime geliyor.

kızlar benim de 5 yılı geçkin süredir ilişkim var. sevgilimin annesi, akrabaları herkes beni ailede gelin olarak kabul etmiş durumda. hatta iki yıl önce aileme tanışalım teklifinde bulundular ama babam istemedi:KK1: kızım daha çok küçük diyip süresiz olarak veto etti.:KK1:
şu anda çooook rahatım ne yalan söyliyim, evleneyim diye can atmıyorum, ailem görüştüğümü biliyor, sevgilimi ve ailesini de çok seviyorum. ama sevgilim sanki vetoyu yemeyi gururuna yediremediği için "bence evlilik için çok erken" havalarına giriyo:KK33:

ailemden başka kimseye verecek hesabım olmadığı için, onlar da izin verdikleri için böyle bir baskı hissetmiyorum. tabi görüşmeme izin vermelerinde ailemin bana olan güveninin etkisi var.:KK50:

X