Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

gezerken uğradım canım bende :)
bizde eşimle 5 yılın sonunda nişanlandık evlendik..5 yıl söz möz bişeyimiz yoktu okullar bitip işimize kavuşmadanda istemedim zaten hiç..annem dışında bilende yoktu ailemden kimse baskıda yapamadı :)
sizlerde kavuşursunuz inşallah sevdiklerinize hayırlısıyla.. :KK31:

gezerken uğradım canım bende :)
bizde eşimle 5 yılın sonunda nişanlandık evlendik..5 yıl söz möz bişeyimiz yoktu okullar bitip işimize kavuşmadanda istemedim zaten hiç..annem dışında bilende yoktu ailemden kimse baskıda yapamadı :)
sizlerde kavuşursunuz inşallah sevdiklerinize hayırlısıyla.. :KK31:
inşallah canım ya :KK19: işte benim herkes biliyo o yüzden soran oluyo ben aslında en azından kendi aramızda bi söz olması taraftarıyım ama şimdilik konuşulmuyo pek bakalım herşeyin bi zamanı vardır :nazar:

tek uzun süreli birlikteliğim! hala evliyim :) tabi bazen keşke evlenmeseydim diyorum. yoksa bazen iyi ki evlenmişim mi diyordum? bence evlenmeyin:) tecrübe konuşuyo...

tek uzun süreli birlikteliğim! hala evliyim :) tabi bazen keşke evlenmeseydim diyorum. yoksa bazen iyi ki evlenmişim mi diyordum? bence evlenmeyin:) tecrübe konuşuyo...
Korkutma bizi yaaaa :KK1: neden pişmansın peki evlilik o kadar kötü bişey mi :KK59:

Vay be, arasam böyle uygun konu bulamazdım kendime, onca zamandır Bir Derdim Var'da lak lak yapıyorum ilk kez geyik bölümüne takılayım dedim, şak diye bu konuyu buldum daha 2. sayfada.

Benim ilişkim de neredeyse 4 senelik, sanırım evlenebilmemiz için bir 3 sene daha var en az, tabi sevgiliciğimin abuk sabuk bahaneleri biterse, daha babasına bile bahsetmedi...

Vay be, arasam böyle uygun konu bulamazdım kendime, onca zamandır Bir Derdim Var'da lak lak yapıyorum ilk kez geyik bölümüne takılayım dedim, şak diye bu konuyu buldum daha 2. sayfada.

Benim ilişkim de neredeyse 4 senelik, sanırım evlenebilmemiz için bir 3 sene daha var en az, tabi sevgiliciğimin abuk sabuk bahaneleri biterse, daha babasına bile bahsetmedi...
Kıyamam ben sana yaa :KK19: aslında bir çok arkadaşımız vardır eminim bizim gibi beklemede olan ama kimse ilgilenmedi nedense.emin ol benimde bi 3 senem kesin var fazlasını bilemiyorum iyi bi iş bulmasını kendisini toparlamasını bekliyorum..sevgilin seni sevmese 4 yıldır birlikte olmazdınız sabret herşeyin bi zamanı vardır :KK16:

askerlik ve is sebeblerinden bekleyenler icin tamamda hersey hazırken hala adım atamamıs olanlar icin en guzel cozum karsına cıkıp ya artık bu isi ciddiyete tasırız yada biter demek gercekten de erkeklere boyle olmak lazım ben bunu anladım biz ne zaman evlencez deyip karsısında uzulmek yerine kendinden emin bir sekilde konusmak lazım..ben aynısını yaptım ya bana surekli cok naziksin cok mıymıysın diyodu bugun nasıl estiyse artık bana sıraladım herseyi hosuna gitti :KK53: sert olmak lazım erkeklere umarım bugun buraya yazdıklarım 1 kac ay sonrada aynı kalır :KK1:..Allah herkesin gonlundeki nasip etsin hepimiz mutlu olalım insallah :KK16:

Son düzenleme:
Ben geldimmm :))

2007 mayisda cikmaya basladik 2008 agustosda nisanlandik 2009haziranda yüzügü kafasina yedi 2009 ekimden beri birlikdeyiz yeniden.

Beraber yasamamiza ragmen evli olmak düsüncesi beni acayip korkutuyo ya...

İnşallah canım ama erkeklere çok ne zaman evlenicez diye sorunca biraz ters tepebiliyo :KK1: Ben bi ara benimkinin üstüne baya gittim bana kızdı o zaman acele etme falan diye ben bi süre açmadım konusunu bana dedi ki ben senden başkasıyla evlenmem benım tek evleneceğim kız sensin dedi :KK19: önemli olan birbirini bırakmamak kızlar sevdiklerinize sahip çıkın onlarda size tabiki gerisi zaten gelir anlamayız bile :KK31:

bazen diyorum heralde evlenemiycez hayal gibi geliyo vallaha olmadı alcam bi gelinlik salına salına dolascam he :KK53:

Ben geldimmm :))

2007 mayisda cikmaya basladik 2008 agustosda nisanlandik 2009haziranda yüzügü kafasina yedi 2009 ekimden beri birlikdeyiz yeniden.

Beraber yasamamiza ragmen evli olmak düsüncesi beni acayip korkutuyo ya...
hoşgeldin tatlımmm :KK16:
Ne güzelde anlatmışsın yüzüğü kafasına yedi falan :KK1: ay ne güzell birlikte yaşıyosunuz ah ah keşke benimde böyle bi ihtimalim olabilseydii :KK31:
Neden korkuyosun evlilikten canım az çok biliyosundur beraber yaşamakla evlenmek arasında bi imza farkı var diye düşünüyorum ama yanılıyo muym :nazar:

bizimki artik inada bindi gibi cünkü bu bir kac defa ortamda ben evlenmek istemiyorum bence nikahlanmak sevismek icin devletten izin almak falan gibi seyler söyledi. simdide evlenirsek sanki millet benim onu zorladigimi düsünücek gibi geliyor gerci millet umurumda degil ama yinede romantik olmasini beklerdim:KK50:

Birde nisanimda yasadigim rezilligi düsününce bi dügün kaldiramicagima eminim

bizimki artik inada bindi gibi cünkü bu bir kac defa ortamda ben evlenmek istemiyorum bence nikahlanmak sevismek icin devletten izin almak falan gibi seyler söyledi. simdide evlenirsek sanki millet benim onu zorladigimi düsünücek gibi geliyor gerci millet umurumda degil ama yinede romantik olmasini beklerdim:KK50:

Birde nisanimda yasadigim rezilligi düsününce bi dügün kaldiramicagima eminim
hımm kötü olmuş yaa haklısın tabi canım inşallah herşey gönlüne göre olur :KK31: erkek arkadasın en başından beri mi böyle düşünüyo peki nişanlandığınıza göre baştan pek öyle değildi sanırım..

bende geldiiim. bizde 2 senelik olucaz yakında. sevgilimin okulu uzadı bu yıl bitiyo işi var ama dahada yükselmeye çalışıyo ev var araba var askerlik yok. ben 1.sınıftayım. sen 2deyken askerlık 3 te isteme 4te evleniriz diyo :26:

bende geldiiim. bizde 2 senelik olucaz yakında. sevgilimin okulu uzadı bu yıl bitiyo işi var ama dahada yükselmeye çalışıyo ev var araba var askerlik yok. ben 1.sınıftayım. sen 2deyken askerlık 3 te isteme 4te evleniriz diyo :26:
hoşgeldin sendee :KK16: sizin bi askerlik kalmış sayılır ya ev araba iş hepsi varmış askerliğide kısa dönem yapar büyük ihtimalle :nazar:

hoşgeldin sendee :KK16: sizin bi askerlik kalmış sayılır ya ev araba iş hepsi varmış askerliğide kısa dönem yapar büyük ihtimalle :nazar:

3 seneniz var yani sizinde :KK31:

evet kızlar ya şuan tek yaşıyor zaten. aslında seneye askerlıği en geç yaz gelmeden biticek yaza isteme söz nişan yapsak zaten nişanı evin bahçesinde düşünüyoruz küçük bişey . bidahaki yaza çok rahat evlenebliriz. şuan bir markada müdürlük yapıyor merkeze geçmesi için diplomasını bekliyor aslında hiç engel yok. ben takmıyorum okulumu o niye takıyosa :KK19:

evet ya çoğu kişi 3 seneden falan bahsediyo nedir bu 3 ün anlamı :KK1: 3 sene sonra hepimiz kısmetse evleniyoruz yani 2015 gelinleriyiz :KK12:

X