Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

herkesin farklı farklı bir hikaysei var...bizde 2 yılı doldurucaz nerdeyse..harika mükemmel bi ilişkimiz var 29yaşındayız ama evlilik adına hiçbirşey yok..çünkü AİLESİ beni istemiyor..çünkü ben evlenip boşanmış olduğum için..
bu işin sonucu nereye varıcak bilmiyorum..NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM..NEREYE KADAR SAVAŞACAĞIMI BİLMİYORUM...

canım bu şekilde söleyen bi ailede mutlaka geçmişinde vardır bi tanıdığı evlenip boşanmış birisiyle evlenen ve zamanında bisürü şeyler sölemiştir.şimdi kendi çocuğu böle bi durumla karşılaşınca sölediklerini yutmak istemezler tek ksebep budur inan
hiç kafana takma sevdiğin yanındaysa kulak ardı et sölelenlere.onların söledikleriyle mutsuz olucana onların sölediklerine inadına mutlu olmaya bak

canım benim çok teşekkür ederim desteğin için,öyle yapmaya çalışıyorum,sevdamdan vazgeçmiyorum..
ama ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum..1,5ay önce ayrıldım bu yüzden ama 3gün ayrı kalabildik..
bıktım artık çevremdeki herkesin sormasından:NE ZAMAN EVLENİCEKSİNİZ?
umarım bu zorlu savaşı zaferle sonuçlandırabiliriz..sabırla bekliyorum...

eğer siz birbirinizi seviyorsanız aklı başında insanlar olarak aldığınız kararları uygulamak için kimsenin iznine ihtiyacınız yok aileyle muhakkak bulunacak orta nokta vardır allah yardımcınız olsun

Ben geldim fıstıklarımmm ne eklemek istiyosanız burdanda ekleyebilirsiniz burası hepimizin topiğii

Ben geldim fıstıklarımmm ne eklemek istiyosanız burdanda ekleyebilirsiniz burası hepimizin topiğii

hoşgeldin canım
beğendiğimiz sözlük nişanlık modelleri davetiyeler yaptığımz araştırmalar fiyatları falan canım resimlerle onları ekleyelim ne dersin

üzüldüm ya bazı insanlar neden bu kadar geri kafalı anlayamıyorum ne var yani her insan hata yapabilir bundan sonraki hayatımızda bizim başımıza gelmeyeceğinin veya onların kızlarının başına gelmeyeceğine dair garanti var mı sevgilin bunu sorun etmiyosa ailesinin hiç bişey demeye hakkı yok

hoşgeldin canım
beğendiğimiz sözlük nişanlık modelleri davetiyeler yaptığımz araştırmalar fiyatları falan canım resimlerle onları ekleyelim ne dersin

hoşbuldukk evet güzel fikir ben nişan elbiseleri paylaşma konusunda öneride bulunmuştum hatta paylaşmıştım ama bi kaç kişi dışında katılım olmamıştı bana uyar valla

hoşbuldukk evet güzel fikir ben nişan elbiseleri paylaşma konusunda öneride bulunmuştum hatta paylaşmıştım ama bi kaç kişi dışında katılım olmamıştı bana uyar valla

o zman bi kaç model ekliyim ben benim düşündüklerim bunlar kızlar
bu modelin zümrüt yeşili belin iki tarafında taş olabilir

bu modelin ortadaki yırtmacı biraz dha kapalı tabi.bide ilk modeldeki gibi olucak omuzları

birde bu elbise ama bunu kırmızıda düşünüyorum yeşilde
Damla Yılmaz - Yare Söyleme & Kesik Çayır - YouTube

resmini videodan kaydetmiştim ama yüklemiyo o yüzden şarkıda dinleyin biraz 00.28 de net elbise çıkıyo
aklımdakiler bunlar bakalım

yeşil olanın rengine bayıldımmm

Daha önce eklemiştim beğendiğim modellerden ekleyeyım bende bi kaç tane
en baştaki beyaz olan çok hoşuma gitti mavi olanda çok güzel hepsi çok güzel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…