- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
ya 2 hafta çok az bi zaman değil mi benim sevgiliminde izni o kadar ama beni çok düşündürüyor nasıl hallolacak onca iş 2 haftada:44:
canım nişan yapıcan yer belliyse 2 günde bütün herşey biter bile.salonda yapıcaksan davetiyeler 2 günde basılıyo.istanbuldaysan git mahmutpaşaya bohçalar hazır en fazla 2 saat onlar kıyafet alma falan 1 gün de.ufak hediyelkleri satın alıcaksan onlar zaten kolay kendin yapıcaksan 1 günde onlara ayır taş çatlasın 5 günde rahat rahat hazırsın
canım nişan yapıcan yer belliyse 2 günde bütün herşey biter bile.salonda yapıcaksan davetiyeler 2 günde basılıyo.istanbuldaysan git mahmutpaşaya bohçalar hazır en fazla 2 saat onlar kıyafet alma falan 1 gün de.ufak hediyelkleri satın alıcaksan onlar zaten kolay kendin yapıcaksan 1 günde onlara ayır taş çatlasın 5 günde rahat rahat hazırsın
ben ankaradayım ama nişan ankarada olmayacak üstelik ilçede olacak ama öyle tatlı anlatmışsınki artık gözümde büyümüyor sankii çok mersii
ben ankaradayım ama nişan ankarada olmayacak üstelik ilçede olacak ama öyle tatlı anlatmışsınki artık gözümde büyümüyor sankii çok mersii
rica ederim canım
zaten nişan var aklında ufak tefek bakmışsındır elbise olsun başka şeyler olsun
bizim nişan yeri belli bohçalara ne koyucam kafamda var davetiye tamam yüzük modeli var aklımızda kıyafet modelide tamam bitti gitti işte
rica ederim canım
zaten nişan var aklında ufak tefek bakmışsındır elbise olsun başka şeyler olsun
bizim nişan yeri belli bohçalara ne koyucam kafamda var davetiye tamam yüzük modeli var aklımızda kıyafet modelide tamam bitti gitti işte
yaa ne güzel ben çok kararsızım bi de tek çocuğum böyle fikir veren kardeşim ablam filan olsa dahi iyi olurdu sevgilimlede ayrı şehirlerdeyiz buluşunca hasret gidermekle geçiyor pek bakamadık davetiye yüzük filan :2: ama umarım hallolur oooof off
yaa ne güzel ben çok kararsızım bi de tek çocuğum böyle fikir veren kardeşim ablam filan olsa dahi iyi olurdu sevgilimlede ayrı şehirlerdeyiz buluşunca hasret gidermekle geçiyor pek bakamadık davetiye yüzük filan :2: ama umarım hallolur oooof off
canım bende tek kızım ve büyüğüm evde o yüzden bende tek başıma yapıyorum bişeyler
benim sevdiceğimde başka yerde.mesela ben öğle aralarımda mağzalara gidiyorum fiyatları araştırıyorum.sevdiceğim çıkamıyo.buluşuncada yada msnde bak bu varmış falan diyorum öle karar veriyoruz bide zevklerimiz aynı ondan sıkıntı çıkmıyo
gözünde büyütme valla burdan destek oluruz birbirimize modelleri ekleyelim aklımızda fikir olsun
herkesin farklı farklı bir hikaysei var...bizde 2 yılı doldurucaz nerdeyse..harika mükemmel bi ilişkimiz var 29yaşındayız ama evlilik adına hiçbirşey yok..çünkü AİLESİ beni istemiyor..çünkü ben evlenip boşanmış olduğum için..
bu işin sonucu nereye varıcak bilmiyorum..NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM..NEREYE KADAR SAVAŞACAĞIMI BİLMİYORUM...
canım bende tek kızım ve büyüğüm evde o yüzden bende tek başıma yapıyorum bişeyler
benim sevdiceğimde başka yerde.mesela ben öğle aralarımda mağzalara gidiyorum fiyatları araştırıyorum.sevdiceğim çıkamıyo.buluşuncada yada msnde bak bu varmış falan diyorum öle karar veriyoruz bide zevklerimiz aynı ondan sıkıntı çıkmıyo
gözünde büyütme valla burdan destek oluruz birbirimize modelleri ekleyelim aklımızda fikir olsun
ayy iyi ki varsınız canım yaa vallahi çok rahatladımkesinlikle ekleyelimm
canım bu şekilde söleyen bi ailede mutlaka geçmişinde vardır bi tanıdığı evlenip boşanmış birisiyle evlenen ve zamanında bisürü şeyler sölemiştir.şimdi kendi çocuğu böle bi durumla karşılaşınca sölediklerini yutmak istemezler tek ksebep budur inan
hiç kafana takma sevdiğin yanındaysa kulak ardı et sölelenlere.onların söledikleriyle mutsuz olucana onların sölediklerine inadına mutlu olmaya bak
herkesin farklı farklı bir hikaysei var...bizde 2 yılı doldurucaz nerdeyse..harika mükemmel bi ilişkimiz var 29yaşındayız ama evlilik adına hiçbirşey yok..çünkü AİLESİ beni istemiyor..çünkü ben evlenip boşanmış olduğum için..
bu işin sonucu nereye varıcak bilmiyorum..NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM..NEREYE KADAR SAVAŞACAĞIMI BİLMİYORUM...
ayy iyi ki varsınız canım yaa vallahi çok rahatladımkesinlikle ekleyelimm
ekleyelim valla canım semiramiste tama derse yada yeni topic açalım konu dağılmasın diye siz bilirsiniz
canım benim çok teşekkür ederim desteğin için,öyle yapmaya çalışıyorum,sevdamdan vazgeçmiyorum..
ama ne zamana kadar böyle sürecek bilmiyorum..1,5ay önce ayrıldım bu yüzden ama 3gün ayrı kalabildik..
bıktım artık çevremdeki herkesin sormasından:NE ZAMAN EVLENİCEKSİNİZ?
umarım bu zorlu savaşı zaferle sonuçlandırabiliriz..sabırla bekliyorum...
canım o herkese soruluyo onu takma kafana bizede 4 senedir ne zaman evleniceksiniz diye soruyolarben kulaklarımı tıkadım kimseyi düşünme hayat senin aşk senin önemli olan sizin mutluluğunuz kimsenin dolduruşunada gelmeyin aşkınızdanda vazgeçmeyin
ekleyelim valla canım semiramiste tama derse yada yeni topic açalım konu dağılmasın diye siz bilirsiniz
harika oluurr semiramiiiiiiiiiissss
Ben geldim fıstıklarımmmne eklemek istiyosanız burdanda ekleyebilirsiniz burası hepimizin topiğii
hoşgeldin canım
beğendiğimiz sözlük nişanlık modelleri davetiyeler yaptığımz araştırmalar fiyatları falan canım resimlerle onları ekleyelim ne dersin
hoşbuldukkevet güzel fikir ben nişan elbiseleri paylaşma konusunda öneride bulunmuştum hatta paylaşmıştım ama bi kaç kişi dışında katılım olmamıştı bana uyar valla
o zman bi kaç model ekliyim ben benim düşündüklerim bunlar kızlar
bu modelin zümrüt yeşili belin iki tarafında taş olabilir
Eki Görüntüle 382880
bu modelin ortadaki yırtmacı biraz dha kapalı tabi.bide ilk modeldeki gibi olucak omuzları
Eki Görüntüle 382881
birde bu elbise ama bunu kırmızıda düşünüyorum yeşilde
Damla Yılmaz - Yare Söyleme & Kesik Çayır - YouTube
resmini videodan kaydetmiştim ama yüklemiyo o yüzden şarkıda dinleyin biraz 00.28 de net elbise çıkıyo
aklımdakiler bunlar bakalım
yeşil olanın rengine bayıldımmm
Daha önce eklemiştim beğendiğim modellerden ekleyeyım bende bi kaç tane
Eki Görüntüle 382895 Eki Görüntüle 382896 Eki Görüntüle 382897 en baştaki beyaz olan çok hoşuma gitti mavi olanda çok güzel hepsi çok güzel yaa