- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
- Konu Sahibi _Semiramis_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi kaç model daha begendım ama sırtı baya açık benimki giydirir mi bilmiyorum
Eki Görüntüle 382924 Eki Görüntüle 382925 mavi olan baharı ne kadar çok yansıtmış kır nişanında falan mükemmel olurr
canmm telefondan yazmak iskence oldugu halde su mavi elbiseyi görünce dayanamadm. cookk guzelmiss acik hava icin.
ben bu aksam arkadasmda kaliyorum. yarin eve gidince bi kac model daha koyacagim:)
ben arada telefondan girer yazdiklarinzi okurum:)
yarin gorusmek uzere, cok opuyorumm
Ben bi kaç model daha begendım ama sırtı baya açık benimki giydirir mi bilmiyorum
Eki Görüntüle 382924 Eki Görüntüle 382925 mavi olan baharı ne kadar çok yansıtmış kır nişanında falan mükemmel olurr
amanda amaaan cicişler gelmişş bayıldım çok hoşlar ama favorim semiramisin ilk paylaştığı benim sevdicek straplez ve dekolte karşıtı benim giyebileceklerim size hitap eder mi bilmiyorum ama pc me kavuşunca bende eklerim
aynı benim sevdieğimde öle
gerçi bende pek sevmiyom straplez bana yakıştığını düşnmüyom :44:
bendee bana yakıştığını düşünmüyoruummm omuzlar geniş oluncaaa
geniş omuz çok güzel duruyo ama ya
bende ne dar geniş omuz var o yüzden nişanlık gelinlik hep kayık yaka alıcam
ay dayanamadım gelinlik modelmi ekliyim
önden olan gibi olucak etek kısmı biraz daha kabarık kollar biraz daha kısa olabilr ya sonbahar ya kış düğünü olucak çünkü
arkasıda arkası dönük olan gibi yalnız bele kadar aynı olucak işte böle
Eki Görüntüle 383005
Eki Görüntüle 383006
canım benim yaa allah inşallah herşeyi gönlünce yapar harika bi model seçmişsin hem gösterişli hem abartısız,şık tam süper tammm seninde seçtiğin gelinlikle olan resmini bekliyorum artıık
offff şu ilk 3 modele bittim ben yaa kırmızısı da beyazı da siyahı da ayrı bi güzelllll.. arkasındaki taş detayının güzelliğine bakar mısın? dekoltesi ayrı bi hava katmış resmen. normalde straplez ya da çift kol askı sevmeme rağmen bu elbiseye tek kol cuk oturmuşBen bi kaç model daha begendım ama sırtı baya açık benimki giydirir mi bilmiyorum
geniş omuz çok güzel duruyo ama ya
bende ne dar geniş omuz var o yüzden nişanlık gelinlik hep kayık yaka alıcam
ay dayanamadım gelinlik modelmi ekliyim
önden olan gibi olucak etek kısmı biraz daha kabarık kollar biraz daha kısa olabilr ya sonbahar ya kış düğünü olucak çünkü
arkasıda arkası dönük olan gibi yalnız bele kadar aynı olucak işte böle
Eki Görüntüle 383005
Eki Görüntüle 383006
offff şu ilk 3 modele bittim ben yaa kırmızısı da beyazı da siyahı da ayrı bi güzelllll.. arkasındaki taş detayının güzelliğine bakar mısın? dekoltesi ayrı bi hava katmış resmen. normalde straplez ya da çift kol askı sevmeme rağmen bu elbiseye tek kol cuk oturmuş
çok iyi bi seçim canım, ben en çok kollarına bayıldım, güpürlü kumaşları çok seviyorum
inşallah canım hepimiz için çok güzel şeyler olur
amin amin bi an önce zaten hazirnda artık çeyiz topiğimi açıcam hayırlısıyla
inşallah canım hepimiz için çok güzel şeyler olur
amin amin bi an önce zaten hazirnda artık çeyiz topiğimi açıcam hayırlısıyla
çeyizlerimizide beraber hallederiz inşallah beklicem topiğini tatlım
bende
valla o kadarda aramadım önüme geliverdi
merhabaa herkesee hürremi izledim ve geldimmm