Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben bi kaç model daha begendım ama sırtı baya açık benimki giydirir mi bilmiyorum :KK1:
$farkli-nisanlik-modelleri-3.jpg $tualimforumniankyafetle.jpg mavi olan baharı ne kadar çok yansıtmış kır nişanında falan mükemmel olurr :KK31:

Ben bi kaç model daha begendım ama sırtı baya açık benimki giydirir mi bilmiyorum :KK1:
Eki Görüntüle 382924 Eki Görüntüle 382925 mavi olan baharı ne kadar çok yansıtmış kır nişanında falan mükemmel olurr :KK31:

canmm telefondan yazmak iskence oldugu halde su mavi elbiseyi görünce dayanamadm. cookk guzelmiss acik hava icin.
ben bu aksam arkadasmda kaliyorum. yarin eve gidince bi kac model daha koyacagim:)
ben arada telefondan girer yazdiklarinzi okurum:)
yarin gorusmek uzere, cok opuyorumm

canmm telefondan yazmak iskence oldugu halde su mavi elbiseyi görünce dayanamadm. cookk guzelmiss acik hava icin.
ben bu aksam arkadasmda kaliyorum. yarin eve gidince bi kac model daha koyacagim:)
ben arada telefondan girer yazdiklarinzi okurum:)
yarin gorusmek uzere, cok opuyorumm

evet bende bayıldım çok iç açıcı bi elbise :21: tmm tatlım bekliyorum merakla koyacağın elbiseleri öptüm bende :KK54:

Eki Görüntüle 382924 Eki Görüntüle 382925 mavi olan baharı ne kadar çok yansıtmış kır nişanında falan mükemmel olurr :KK31:

benım favorım herzaman sıyahtır ılk baktgmda dırek sıyaha baktm ama kolay kolay renklı bselerı begenmesemde mavı renk elbısede gayet guzel olucgını dusnuyrum gercekten guzel modeller :)

Son düzenleme:
amanda amaaan cicişler gelmişş bayıldım çok hoşlar ama favorim semiramisin ilk paylaştığı :KK66: benim sevdicek straplez ve dekolte karşıtı benim giyebileceklerim size hitap eder mi bilmiyorum ama pc me kavuşunca bende eklerim:KK34:

amanda amaaan cicişler gelmişş bayıldım çok hoşlar ama favorim semiramisin ilk paylaştığı :KK66: benim sevdicek straplez ve dekolte karşıtı benim giyebileceklerim size hitap eder mi bilmiyorum ama pc me kavuşunca bende eklerim:KK34:

aynı benim sevdieğimde öle :KK1:
gerçi bende pek sevmiyom straplez bana yakıştığını düşnmüyom :44:

bendee bana yakıştığını düşünmüyoruummm:KK1: omuzlar geniş oluncaaa:KK37:

geniş omuz çok güzel duruyo ama ya :KK14:
bende ne dar geniş omuz var o yüzden nişanlık gelinlik hep kayık yaka alıcam :KK52:
ay dayanamadım gelinlik modelmi ekliyim :KK16:
önden olan gibi olucak etek kısmı biraz daha kabarık kollar biraz daha kısa olabilr ya sonbahar ya kış düğünü olucak çünkü :KK16:
arkasıda arkası dönük olan gibi yalnız bele kadar aynı olucak işte böle :KK16::KK16:

Eki Görüntüle 383005
Eki Görüntüle 383006

bende ne dar geniş omuz var o yüzden nişanlık gelinlik hep kayık yaka alıcam :KK52:
önden olan gibi olucak etek kısmı biraz daha kabarık kollar biraz daha kısa olabilr ya sonbahar ya kış düğünü olucak çünkü :KK16:
arkasıda arkası dönük olan gibi yalnız bele kadar aynı olucak işte böle :KK16::KK16:

Eki Görüntüle 383005
Eki Görüntüle 383006

canım benim yaa allah inşallah herşeyi gönlünce yapar harika bi model seçmişsin hem gösterişli hem abartısız,şık tam süper tammm :KK9: seninde seçtiğin gelinlikle olan resmini bekliyorum artıık:KK9:

canım benim yaa allah inşallah herşeyi gönlünce yapar harika bi model seçmişsin hem gösterişli hem abartısız,şık tam süper tammm :KK9: seninde seçtiğin gelinlikle olan resmini bekliyorum artıık:KK9:

inşallah canım hepimiz için çok güzel şeyler olur :KK16:
amin amin bi an önce zaten hazirnda artık çeyiz topiğimi açıcam hayırlısıyla :KK53::KK53:

offff şu ilk 3 modele bittim ben yaa :KK52: kırmızısı da beyazı da siyahı da ayrı bi güzelllll.. arkasındaki taş detayının güzelliğine bakar mısın? dekoltesi ayrı bi hava katmış resmen. normalde straplez ya da çift kol askı sevmeme rağmen bu elbiseye tek kol cuk oturmuş :KK12:

Eki Görüntüle 383005
Eki Görüntüle 383006

çok iyi bi seçim canım,:128: ben en çok kollarına bayıldım, güpürlü kumaşları çok seviyorum :KK12:

Son düzenleme:
offff şu ilk 3 modele bittim ben yaa :KK52: kırmızısı da beyazı da siyahı da ayrı bi güzelllll.. arkasındaki taş detayının güzelliğine bakar mısın? dekoltesi ayrı bi hava katmış resmen. normalde straplez ya da çift kol askı sevmeme rağmen bu elbiseye tek kol cuk oturmuş :KK12:

çok iyi bi seçim canım, ben en çok kollarına bayıldım, güpürlü kumaşları çok seviyorum :KK12:

bende :KK52::KK52::KK52:
valla o kadarda aramadım önüme geliverdi :KK52::KK52::KK52:

merhabaa herkesee hürremi izledim ve geldimmm :21:

hoşgeldin canım.. bugun olan bir şeyi anlatayım annemi aradım napıyorsun dedim örgü örüyorum dedi aa kime dedim senin bebeğine dedi.. ya kızlar annemin o hevesinden sonra bende bir korku başladı.. ya çocuğum olmazsa diye. :KK43: uf bu hayat ne zor ya sevgilimle evlenemezsem ya çocuğum olmazsa böyle korka korka nereye kadar ya :KK43:

X