- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
aynen :13:evet ya ortak yanlarımız çok fazlaa ben bu topiği açmadan önce sadece biz böyleymişiz gibi geliyodu nedense üzülüyodum sözlenmedik evlenmemize daha var vs diye
kızlar her gun telefonda gorusuyor musunuz?
Her gün konuşamasakta her an msjlaşırız işteyken mesela yemeğe çıktığını çay içtiğini yemeğini yediğini yemekten işe gittiğini yazar bende aynı şekildekızlar her gun telefonda gorusuyor musunuz?
kızlar her gun telefonda gorusuyor musunuz?
benim de teyzemin torunları ikiz. çoooookkk zor bakması, bizimkilerin bi de aynı giyinme takıntısı var, aynı kıyafeti bulmak zor oluyor, ama öyle tatlılar kievet ya benim de teyzelerim ve halamın çocukları ikiz. Hem baba hem anne tarafından var yani. Ama ben ikiz istemiyorum(gerçi isteğe göre değil ama ) çok zor olmaz mı bakması :26:
o kesin canımgüzel olur ama ya kız olursa ikiside bi süslerim bi süslerim miniklerimi
bızımkı tel ozurlusu de bende cok sevıyorum aksı gıbı telefonlaşmayı
hele mesaj olayını hiç sevmez sadece arar arada bır
bizimkiler bi de sırık olacaklar babalarıyla benım ortam olurlarsa ben 1.73 babaları 1.88benim de teyzemin torunları ikiz. çoooookkk zor bakması, bizimkilerin bi de aynı giyinme takıntısı var, aynı kıyafeti bulmak zor oluyor, ama öyle tatlılar ki
o kesin canımvalla gelsin rengarenk tokalar, rengarenk ojeler, kokoş elbiseler, ayakkabişler
yüzyüze görüşüyosanız sorun yok canım. haa görüşemeseniz de yüreğinizde hissettiğiniz sürece bunların hiç bi önemi yok. ne konuşanlar görüyorum ben telde konuşurken gözleri başkalarında
benim de teyzemin torunları ikiz. çoooookkk zor bakması, bizimkilerin bi de aynı giyinme takıntısı var, aynı kıyafeti bulmak zor oluyor, ama öyle tatlılar ki
o kesin canımvalla gelsin rengarenk tokalar, rengarenk ojeler, kokoş elbiseler, ayakkabişler
bu yorumun altına imzamı atıyorumyüzyüze görüşüyosanız sorun yok canım. haa görüşemeseniz de yüreğinizde hissettiğiniz sürece bunların hiç bi önemi yok. ne konuşanlar görüyorum ben telde konuşurken gözleri başkalarında
bızımkı tel ozurlusu de bende cok sevıyorum aksı gıbı telefonlaşmayı
hele mesaj olayını hiç sevmez sadece arar arada bır
bizimkiler bi de sırık olacaklar babalarıyla benım ortam olurlarsa ben 1.73 babaları 1.88
ay ne tatlı yaa çok güzel bi fikir ama hem kalıcı hem anlamlı bebeğinize giydirdiğin günleri görürsün inşallahöyleler evet, dünyaya gelsinler de hayırlısıyla, bakarız her türlü
dışarıda bebek kıyafetleri görünce deli oluyorum zatenözellikle kız kıyafetleri çoook tatlı. hatta sevgilimle birbirimize hediye olarak bebek kıyafetleri alıyoruz bazen
bende topukluya bayılıyorum yaa giyince onun boyuna yakın oluyorum ancamaşallah canımuzun boylu olması iyi bence mesela ben topuklu ayakkabı giymeyi çok seviyorum, benimki de 1.83 ben 1.67 yim. o yönden sorun olmuyo.
öyleler evet, dünyaya gelsinler de hayırlısıyla, bakarız her türlü
dışarıda bebek kıyafetleri görünce deli oluyorum zatenözellikle kız kıyafetleri çoook tatlı. hatta sevgilimle birbirimize hediye olarak bebek kıyafetleri alıyoruz bazen
ay ne tatlı yaa çok güzel bi fikir ama hem kalıcı hem anlamlı bebeğinize giydirdiğin günleri görürsün inşallah
Canım benım benimde annemle babam ben 1 bucuk yaşındayken ayrılmışlar benim kıyafetlerimi de vermemişler annem yeni almış sonradanaynen canım ya bu kadar olur :13: ben bi kere geçmişimle ilgili bişeye takılmıştım, aslında kısaca anlatmak gerekirse, sizden saklıcak halim yok ya.. şöyle söliim. annemle babam ben 2 yaşındayken ayrılmışlar, benim bebeklik giysilerimi de annem o zamana kadar hep saklıyomuş, ilerde kızım olursa ilk doğduğunda onlardan birini giydiririm diye.. ama boşanınca babam benim giysilerimin hepsini atmış. o yüzden bebeklik giysilerimden hiçbiri yok. benim de hep olmıcak bi hayalimdi bu yıllarca.. sevgilim de bana bebiş giysisi almış, ''ben bunu sana aldım, bu senin, hem daha bebişimizin olmasına da daha çok var, yine hem anısı olmuş olucak, hem de senin olmuş olucak'' demişti. allah inş o kıyafeti giydirdiğim günleri de gösterir.
aynen canım ya bu kadar olur :13: ben bi kere geçmişimle ilgili bişeye takılmıştım, aslında kısaca anlatmak gerekirse, sizden saklıcak halim yok ya.. şöyle söliim. annemle babam ben 2 yaşındayken ayrılmışlar, benim bebeklik giysilerimi de annem o zamana kadar hep saklıyomuş, ilerde kızım olursa ilk doğduğunda onlardan birini giydiririm diye.. ama boşanınca babam benim giysilerimin hepsini atmış. o yüzden bebeklik giysilerimden hiçbiri yok. benim de hep olmıcak bi hayalimdi bu yıllarca.. sevgilim de bana bebiş giysisi almış, ''ben bunu sana aldım, bu senin, hem daha bebişimizin olmasına da daha çok var, yine hem anısı olmuş olucak, hem de senin olmuş olucak'' demişti. allah inş o kıyafeti giydirdiğim günleri de gösterir.
öpüyorum tatlım sanada tatlı rüyalar Allah yardımcın olsuninşallah canım hepimizz
Kızlar sohbetinize doyum olmuyor. Yarın sabahın köründe sınavım var malesefçıkayım artık..
Öpüyorum hepinizi, aşklı, ballı rüyalar hepinize