Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım 2 yaşından beri görüşmüyoruz. 21 yaşındayım, 1 kere bile görmedim. sesini duymadım. yoldan geçen bi yabancıdan farkı yok benim için.. bi gün uzun uzun konuşur, dertleşiriz. ben de çıkayım artık yarın sınavım 9 da, hepinize tatlı rüyalar kızlar

buna cevap yazmadan gidemedimm..
Çok hoşsunuz canım yaa, maşallah size
sağol canım tatlı rüyalar, sınavında başarılar

iyi geceler fıstıklarım bende çıkıyorum görüşmek üzeree

OO ben 4 gündür giremiyorum neler neler konuşmuşsunuz be :) Ben burdayken 10. sayfadaydık şimdi 69 olmuş. Meğer ne çokmuşuz. Konuyu açan arkadaşa tekrardan tşklerrr

günaydın kızlar:)
nasılsınız bakalım? ben güne gülerek mutlu bi şekilde uyandım. sevgilimle balayı için ıtalya'ya gidiyorduk. ne kadar güzeldi anlatamam... gerçek hayatta ise sinava gidiyorum

canım sınavında başarılar... Allah zihin açıklığı versinn..
ayy bi gün o günlerde gelicek tatlımm yaaa. anlamına baktınmı ne demekmiş

günaydın kızlar
sevgililerinizle ortalama ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz kızlar? :26:

bizde farklı illerdeyiz 1 ayı geçirmemeye çalışıyoruz

aynen ilk başlarda uzak şehirdeyiz diye hep aklıma girmeye çalıştılar uzaktan ilişkimi yürür diye şimdi herkes imrenekerek bakıyo 5 yıl nasıl geçti diyolar aşkla geçti diyorum

kızlar aklıma geldi bebeklerinizin isimlerini konustunuz mu hiç

2 ayda hazırdı canım

belki ikizlerimiz olur kızlar, ben de öyle bi ihtimal var, benim dedem ikiz, onun da amcaları :13:

bizimde ikiz olma ihtimali yüksek kendisi ikiz amcasıın çocukları ikiz darısı başımıza

kızlar her gun telefonda gorusuyor musunuz?

işe giderken gelirken konuşuyoruz onun dışında msj ve çok yorgun olmazsa msn

inşallah canım hepimizz
Kızlar sohbetinize doyum olmuyor. Yarın sabahın köründe sınavım var malesef çıkayım artık..
Öpüyorum hepinizi, aşklı, ballı rüyalar hepinize

canım inşallah sınavın iyi geçer iyi geçsin okul bitsinki bi an önce sevdiceğine kavuşasın

aynen canım, yüksek lisans düşünmediğim için, çanla da geçsem yeter
seni kpss topiğinde görüyodum, nasıl gidiyo çalışmalar

zaten düşünsen bile yüksek için ort dikkate alınmıcak diye biliyorum artık
çalışıyorum valla birazda bana bağlı erken evlenmemiz eğer atanırsam kasımda dğün var

Günaydın kızlar. Benim de sınavım vardı bugun 10gun devam edecek. Bebek isimleri konuşulmuş biz de kız ismi olarak Melike ve Eylül, erkek isimleri olarak Umut Bulut ve Barış düşünüyoruz :)

zaten düşünsen bile yüksek için ort dikkate alınmıcak diye biliyorum artık
çalışıyorum valla birazda bana bağlı erken evlenmemiz eğer atanırsam kasımda dğün var
aa canım bilmiyodum valla, belki ilerde düşünebilirim, ama şimdilik kalsın 2013 de kpss ye gircem, ona odaklanmalıyım
inşallah atanırsın zaten seni güdüleyecek çok güzel bi hedefin var

Günaydın kızlar. Benim de sınavım vardı bugun 10gun devam edecek. Bebek isimleri konuşulmuş biz de kız ismi olarak Melike ve Eylül, erkek isimleri olarak Umut Bulut ve Barış düşünüyoruz :)
benim sınavlarım da haftaya salı bitiyo, şafak 6
ne güzel isimler öyle, inş sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleri de görücez

ne güzel isimler öyle, inş sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleri de görücez
[/QUOTE]

İnşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir.. Melike hükümdar kadın demek o yuzden hoşumuza gidiyor, Eylül benim göbek adım o yuzden :) Umut ve Bulut da uyumlu hani Umutla gökyüzüne bakarsın hayaller kurarsın Bulutlarda şekiller oluşur onlara bakarsın :) Barış da adı üstüde :) Bir de Özlem ismi var onu unuttum o da özlem duyulan bi kaybımın adını koymak yerine Özlem ismini tercih ediyorum.. Benim çok çocuk doğurmam lazım hehh:) Melike,Eylül,Özlem,Umut,Bulut,Barış :)

Son düzenleme:

İnşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir.. Melike hükümdar kadın demek o yuzden hoşumuza gidiyor, Eylül benim göbek adım o yuzden :) Umut ve Bulut da uyumlu hani Umutla gökyüzüne bakarsın hayaller kurarsın Bulutlarda şekiller oluşur onlara bakarsın :) Barış da adı üstüde :) Bir de Özlem ismi var onu unuttum o da özlem duyulan bi kaybımın adını koymak yerine Özlem ismini tercih ediyorum.. Benim çok çocuk doğurmam lazım hehh:) Melike,Eylül,Özlem,Umut,Bulut,Barış :)[/QUOTE]

vaayyyy ne kadar anlamlı kısmet canım, hepsini kullanmak istiyosan 2şer isim de koyabilirsin, ben tek isimden yanayım ama herkesin kendi tercihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…