- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
canım 2 yaşından beri görüşmüyoruz. 21 yaşındayım, 1 kere bile görmedim. sesini duymadım. yoldan geçen bi yabancıdan farkı yok benim için.. bi gün uzun uzun konuşur, dertleşiriz. ben de çıkayım artık yarın sınavım 9 da, hepinize tatlı rüyalar kızlarCanım benım benimde annemle babam ben 1 bucuk yaşındayken ayrılmışlar benim kıyafetlerimi de vermemişler annem yeni almış sonradan6 yaşından beri babamla görüşmüyoruz siz görüşüyo musunuz ?
sağol canım
buna cevap yazmadan gidemedimm..
Çok hoşsunuz canım yaa, maşallah size
iyi geceler fıstıklarım bende çıkıyorum görüşmek üzereecanım 2 yaşından beri görüşmüyoruz. 21 yaşındayım, 1 kere bile görmedim. sesini duymadım. yoldan geçen bi yabancıdan farkı yok benim için.. bi gün uzun uzun konuşur, dertleşiriz. ben de çıkayım artık yarın sınavım 9 da, hepinize tatlı rüyalar kızlar
sağol canımtatlı rüyalar, sınavında başarılar
günaydın kızlar:)
nasılsınız bakalım? ben güne gülerek mutlu bi şekilde uyandım. sevgilimle balayı için ıtalya'ya gidiyorduk. ne kadar güzeldi anlatamam... gerçek hayatta ise sinava gidiyorum
sevgililerinizle ortalama ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz kızlar? :26:
ayy kızlar ne güzellll, çekirdek aileyken geniş aile olmuşuz :119:
benim de şu vizelerim bi bitsin buraya daha sık uğrıcam
ilk defa yalnız olmadığımı hissettirdi bu topik bana, çünkü etrafımda hiç böyle uzun ilişkisi olan yok ve beni anlamıyolar
semiramis teşekkürler arkadaşım bu topiği açtığın için
kızlar aklıma geldi bebeklerinizin isimlerini konustunuz mu hiç
belki ikizlerimiz olur kızlar, ben de öyle bi ihtimal var, benim dedem ikiz, onun da amcaları :13:
kızlar her gun telefonda gorusuyor musunuz?
inşallah canım hepimizz
Kızlar sohbetinize doyum olmuyor. Yarın sabahın köründe sınavım var malesefçıkayım artık..
Öpüyorum hepinizi, aşklı, ballı rüyalar hepinize
günaydın kızlaaarrrr
sınavım çok kötü geçti
iyi kötü bitsin de
ortalama tutsunda biter canım
aynen canım, yüksek lisans düşünmediğim için, çanla da geçsem yeter
seni kpss topiğinde görüyodum, nasıl gidiyo çalışmalar
aa canım bilmiyodum valla, belki ilerde düşünebilirim, ama şimdilik kalsınzaten düşünsen bile yüksek için ort dikkate alınmıcak diye biliyorum artık
çalışıyorum valla birazda bana bağlı erken evlenmemiz eğer atanırsam kasımda dğün var
benim sınavlarım da haftaya salı bitiyo, şafak 6Günaydın kızlar. Benim de sınavım vardı bugun 10gun devam edecek. Bebek isimleri konuşulmuş biz de kız ismi olarak Melike ve Eylül, erkek isimleri olarak Umut Bulut ve Barış düşünüyoruz :)
benim sınavlarım da haftaya salı bitiyo, şafak 6
ne güzel isimler öyle, inş sağlıcakla kucaklarımıza aldığımız günleri de görücez
ne kadar güzel işte.bak sana şöle bi tavsiye okuyodun yanlış hatırlamıyosam.lise kpss sine gir bu sene ve tercih yapıp atan okula öle devam et hem mezun olunca maaşında artıyo.ailende nişanlılık dönemini kısa kesmeni ister bölelikle
ben mimarlık okuduğum için gecem gündüzüm belli değil işle okulu devam ettirmem çok zor olur :26: keşke öyle bi imkan olsaydı ama:2:
ne kadar güzel işte.bak sana şöle bi tavsiye okuyodun yanlış hatırlamıyosam.lise kpss sine gir bu sene ve tercih yapıp atan okula öle devam et hem mezun olunca maaşında artıyo.ailende nişanlılık dönemini kısa kesmeni ister bölelikle
ben mimarlık okuduğum için gecem gündüzüm belli değil işle okulu devam ettirmem çok zor olur :26: keşke öyle bi imkan olsaydı ama:2:
olsun canım inşallah kavuşursun bi an önce of of yaz çabuk gelsin
olsun canım inşallah kavuşursun bi an önce of of yaz çabuk gelsin
çook çabuk gelsin bi de hiç gitmesin nişan filan iyi hoş ama tatilde yapalım di mii
çook çabuk gelsin bi de hiç gitmesin nişan filan iyi hoş ama tatilde yapalım di mii
valla ben tatilden geçtim
bu sene bakalım napıcam ramazan öncesimi sonrasımı bi tamam desek 2 haftada bile yaparız nişanıda bakalım
valla ben tatilden geçtim
bu sene bakalım napıcam ramazan öncesimi sonrasımı bi tamam desek 2 haftada bile yaparız nişanıda bakalım
ya 2 hafta çok az bi zaman değil mi benim sevgiliminde izni o kadar ama beni çok düşündürüyor nasıl hallolacak onca iş 2 haftada:44: