- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
çocukluk aşkı seninde heralde maşallahbende bu yaz olur diye düşünüyodum ama maddi nedenlerden dolayı olamıcak umudum seneye yaza bakalım
ne güzel olurdu yaa para sorunu hiç olmucak minicik yemyeşil bi yerde evi olacak insanın o evin yakınlarında kimse oturmayacak deniz olacak ah ahhah aaaaah bende
bazen diyorum aşkım dağ başına gidelim kimseler olmasın ufacık bi evimiz olsun yeter
ne güzel olurdu yaa para sorunu hiç olmucak minicik yemyeşil bi yerde evi olacak insanın o evin yakınlarında kimse oturmayacak deniz olacak ah ahh
evett benim gözüm hiç yükseklerde olmadı zaten. Aşk çok başka bişey ya insan kendi gözünden kıskanıyovalla
canım maddiyatıda düşünme herşeyin uygun ve kalitelisi var unutma
ben arkadaşlarımın evlilik danışmanlığın yapıcam yakında
he he güldürdün beniKızlar yazdıklarınızı okudukça vizelere çalışmak yerine okulu bırakıp evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorummm
he he güldürdün beniBen bu aksam çok duygusalım ya benimki bana kızgın yattı uyudu.İlişkimizde heyecan kalmadı bence ya artık heyecanlanmıyo gibime geliyo nasıl geri getirebilirim bana olan ilgisini heyecanını
Askerden geleli 2 bucuk ay oldu maddi olanaksızlıklardan görüşemedik hiçcanım ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz? uzaklıktan kaynaklanıyordur eminim. yüz yüzeyken her şey daha farklı oluyor. minik sürprizler yapabilirsin, mesela 1 gün kendi imkanlarınla hazırlandığın bir hediyeyle, çık git izmit'e sürpriz yap, çok sevinir eminim
Kızlar yazdıklarınızı okudukça vizelere çalışmak yerine okulu bırakıp evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorummm
he he güldürdün beniBen bu aksam çok duygusalım ya benimki bana kızgın yattı uyudu.İlişkimizde heyecan kalmadı bence ya artık heyecanlanmıyo gibime geliyo nasıl geri getirebilirim bana olan ilgisini heyecanını
herşeyin hayırlısı olsun canlar herkes sevdiğine kavuştursun tez zamanda inşallaaaaaah
Askerden geleli 2 bucuk ay oldu maddi olanaksızlıklardan görüşemedik hiçben gitmeyi planlıyodum ama annem işten çıkarıldı borcumuz var şuan bankada eksilere girdi annem düşün bu durumda ben 70 tl nasıl isteyipte gideyim ki evet yüzyüzeyken çok iyiyiz :2:
ah ah bende o hayalleri kuruyodum zamanında 2 sene dolmak üzere mezun olalaı daha evimin hanımı olamadım
Erkekler özgüveni olan kadınları beğenirlermiş ama bende özgüven sıfır
süper olurdu ya keşke bizim gibi düşünen bi devlet adamı olsaydıııanladım, zor bir dönemden geçiyorsunuz, her sıkıntının sonunda ferahlık vardır canım. Biraz daha sabredin, yüzyüze görüşememenin zorluklarını çok iyi bilirim. En yakın zamanda halledersiniz maddi sıkıntıları da görüşürsünüz inşallah
o da doğru, ben de aynı durumda olacağım büyük ihtimal zaten. ev hanımı olabilmek için, ev lazım tabi, ondan önce iş. yani kısaca para off ya, keşke devletin özel bir fonu olsa, evlenmek isteyenlere belli miktar para verse hayrına, hayırlı bir iş sonuçta
süper olurdu ya keşke bizim gibi düşünen bi devlet adamı olsaydııı
sağol cnm ama hiç yok birisi beni beğensin mesela ayy neremi begendi ki hiç güzel değilim diyorum kendi kendimeözgüvenin olmasa bile bunu sevgiline belli etme, ki gayet hoş bir kızsın, neden özgüvenin yok ki
Erkekler özgüveni olan kadınları beğenirlermiş ama bende özgüven sıfır
anladım, zor bir dönemden geçiyorsunuz, her sıkıntının sonunda ferahlık vardır canım. Biraz daha sabredin, yüzyüze görüşememenin zorluklarını çok iyi bilirim. En yakın zamanda halledersiniz maddi sıkıntıları da görüşürsünüz inşallah
o da doğru, ben de aynı durumda olacağım büyük ihtimal zaten. ev hanımı olabilmek için, ev lazım tabi, ondan önce iş. yani kısaca para off ya, keşke devletin özel bir fonu olsa, evlenmek isteyenlere belli miktar para verse hayrına, hayırlı bir iş sonuçta
sağol cnm ama hiç yok birisi beni beğensin mesela ayy neremi begendi ki hiç güzel değilim diyorum kendi kendimebelli etmemeye çalışsamda anlıyo ki onu diğer kızlardan kıskanmamda bi özgüven eksikliği değil mi
aynen her evlenmeyi düşünen çifte bir daire, balayı bedava, iş bulunacak eğer bulunan iş asgari ücret olursa aylık 1.000 tl para bağlanacak vayy be nerde bunları sağlayacak kişiböyle birşeyi vadeden bir parti kurarsak tek başımıza iktidar oluruz söyliim