Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

çocukluk aşkı seninde heralde maşallah bende bu yaz olur diye düşünüyodum ama maddi nedenlerden dolayı olamıcak umudum seneye yaza bakalım

hayırlısı olsun canım olsun
bizde 2011 kasım diyoduk ama maddiyat bizede engel oldu ama artık yetti canımıza
bu sene bide memur olarak atanırsam kasımda düğün bizim

ah aaaaah bende
bazen diyorum aşkım dağ başına gidelim kimseler olmasın ufacık bi evimiz olsun yeter
ne güzel olurdu yaa para sorunu hiç olmucak minicik yemyeşil bi yerde evi olacak insanın o evin yakınlarında kimse oturmayacak deniz olacak ah ahh

ne güzel olurdu yaa para sorunu hiç olmucak minicik yemyeşil bi yerde evi olacak insanın o evin yakınlarında kimse oturmayacak deniz olacak ah ahh

valla
canım maddiyatıda düşünme herşeyin uygun ve kalitelisi var unutma
ben arkadaşlarımın evlilik danışmanlığın yapıcam yakında

valla
canım maddiyatıda düşünme herşeyin uygun ve kalitelisi var unutma
ben arkadaşlarımın evlilik danışmanlığın yapıcam yakında
evett benim gözüm hiç yükseklerde olmadı zaten. Aşk çok başka bişey ya insan kendi gözünden kıskanıyo

Kızlar yazdıklarınızı okudukça vizelere çalışmak yerine okulu bırakıp evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorummm

Kızlar yazdıklarınızı okudukça vizelere çalışmak yerine okulu bırakıp evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorummm
he he güldürdün beni Ben bu aksam çok duygusalım ya benimki bana kızgın yattı uyudu.İlişkimizde heyecan kalmadı bence ya artık heyecanlanmıyo gibime geliyo nasıl geri getirebilirim bana olan ilgisini heyecanını

canım ne kadar zamanda bir görüşüyorsunuz? uzaklıktan kaynaklanıyordur eminim. yüz yüzeyken her şey daha farklı oluyor. minik sürprizler yapabilirsin, mesela 1 gün kendi imkanlarınla hazırlandığın bir hediyeyle, çık git izmit'e sürpriz yap, çok sevinir eminim

Askerden geleli 2 bucuk ay oldu maddi olanaksızlıklardan görüşemedik hiç ben gitmeyi planlıyodum ama annem işten çıkarıldı borcumuz var şuan bankada eksilere girdi annem düşün bu durumda ben 70 tl nasıl isteyipte gideyim ki evet yüzyüzeyken çok iyiyiz :2:

ah ah bende o hayalleri kuruyodum zamanında 2 sene dolmak üzere mezun olalaı daha evimin hanımı olamadım

canım heyecan bitmiyo bi anları oluyo anlamıyosun.yeni işe girdim ben sonra buluştuk canımla sen bi güzelleşmişsin ya başka bişey olmuşsun dedi ben bulutların üstündeyim tabi
kendini hissettirmen lazım evde otırıyım evimin hanımı olıyımla olmuyo her erkek zeki bayan ve kendini gösteren bayan sever

herşeyin hayırlısı olsun canlar herkes sevdiğine kavuştursun tez zamanda inşallaaaaaah

amin amin amin tez zaamnda inşallah

ay bu arada avatarıma kendi resmimi koydum ama sonra vazgeçtim ya, tanıdık biri görürse yazdıklarımı okumasını istemem :26:

Son düzenleme:
Erkekler özgüveni olan kadınları beğenirlermiş ama bende özgüven sıfır

anladım, zor bir dönemden geçiyorsunuz, her sıkıntının sonunda ferahlık vardır canım. Biraz daha sabredin, yüzyüze görüşememenin zorluklarını çok iyi bilirim. En yakın zamanda halledersiniz maddi sıkıntıları da görüşürsünüz inşallah

ah ah bende o hayalleri kuruyodum zamanında 2 sene dolmak üzere mezun olalaı daha evimin hanımı olamadım

o da doğru, ben de aynı durumda olacağım büyük ihtimal zaten. ev hanımı olabilmek için, ev lazım tabi, ondan önce iş. yani kısaca para off ya, keşke devletin özel bir fonu olsa, evlenmek isteyenlere belli miktar para verse hayrına, hayırlı bir iş sonuçta

süper olurdu ya keşke bizim gibi düşünen bi devlet adamı olsaydııı

özgüvenin olmasa bile bunu sevgiline belli etme, ki gayet hoş bir kızsın, neden özgüvenin yok ki
sağol cnm ama hiç yok birisi beni beğensin mesela ayy neremi begendi ki hiç güzel değilim diyorum kendi kendime belli etmemeye çalışsamda anlıyo ki onu diğer kızlardan kıskanmamda bi özgüven eksikliği değil mi

Erkekler özgüveni olan kadınları beğenirlermiş ama bende özgüven sıfır

özgüvenin varki uzaktan bir ilişkiyi yürütüyosun bak sana görmek istemediğin bişey gösterdim
kendinden eminsinki ilişkin devam ediyo

herşeyin kolayı var inan
bi plan gerekli ve doğru düşünmek o kadar

aslında sana akıl verdiğime bakma canım, ben de senin gibiyim. sevgilim güzelsin dese bile "yoo değilim saçmalama" falan diyorum direk. Ama onun başka kızlara bakacak olması endişen olmasın. kıskanırken böyle bir şey ima etme ki hem sevgilin kırılmasın hem de özgüvenli bir duruş olur

Son düzenleme:
böyle birşeyi vadeden bir parti kurarsak tek başımıza iktidar oluruz söyliim
aynen her evlenmeyi düşünen çifte bir daire, balayı bedava, iş bulunacak eğer bulunan iş asgari ücret olursa aylık 1.000 tl para bağlanacak vayy be nerde bunları sağlayacak kişi Bi ömür rahat olurduk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…