Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

özgüvenin varki uzaktan bir ilişkiyi yürütüyosun bak sana görmek istemediğin bişey gösterdim :KK19:
kendinden eminsinki ilişkin devam ediyo :KK34:

herşeyin kolayı var inan :nazar:
bi plan gerekli ve doğru düşünmek o kadar :KK34:
evet doğru yazmışsın cnm bu aksam moralim bozuk ya benim bazen böyle zamanlarım oluyo bi de hiç arkadasım yok o da moralimi bozuyo ister istemez :KK53:

aynen her evlenmeyi düşünen çifte bir daire, balayı bedava, iş bulunacak eğer bulunan iş asgari ücret olursa aylık 1.000 tl para bağlanacak vayy be nerde bunları sağlayacak kişi :KK1: Bi ömür rahat olurduk valla :21:

ne kadar para varsa o kadar çok gider olur unutmayın kızlar :KK34:
bi evde karı koca yaşıyosa asgari ücret bile alsa o eve başka gelir olmasada olur.3+1 ev yerine başta 1+1 oturulur nolucak düğün için kredi çekilir bi miktar.düğün salonu olmasın düğün yeri bi limonata pasta için 4000 istiyo düğün salonları yazık günah :KK34:

aslında sana akıl verdiğime bakma canım, ben de senin gibiyim. sevgilim güzelsin dese bile "yoo değilim saçmalama" falan diyorum direk.:KK37: Ama onun başka kızlara bakacak olması endişen olmasın. kıskanırken böyle bir şey ima etme ki hem sevgilin kırılmasın hem de özgüvenli bir duruş olur
hayranımdır kendisine aşık olan insanlara kşke öyle olabilseydim :KK31: evet haklısın sanırım özür dilemeliyim bugünkü saçma kıskançlığım için dmi :26:

evet doğru yazmışsın cnm bu aksam moralim bozuk ya benim bazen böyle zamanlarım oluyo bi de hiç arkadasım yok o da moralimi bozuyo ister istemez :KK53:

aşk olsun, biz ne güne duruyoruz:KK19:. benim vizelerim olduğundan az uğrayabiliyorum buraya 10 gün sonra gör beni sen, çok daha aktif bir üye olacağım, ben dahil kimse kendini yalnız hissetmeyecek. :nazar:

bi evde karı koca yaşıyosa asgari ücret bile alsa o eve başka gelir olmasada olur.3+1 ev yerine başta 1+1 oturulur nolucak düğün için kredi çekilir bi miktar.düğün salonu olmasın düğün yeri bi limonata pasta için 4000 istiyo düğün salonları yazık günah :KK34:
öyle valla hayat şartları çok zor. ama dediğin gibi bütçeye göre hareket edilmeli :KK14:

aşk olsun, biz ne güne duruyoruz:KK19:. benim vizelerim olduğundan az uğrayabiliyorum buraya 10 gün sonra gör beni sen, çok daha aktif bir üye olacağım, ben dahil kimse kendini yalnız hissetmeyecek. :nazar:
evet siz olmasanız burası olmasa patlardım valla :KK19:

evet orası da doğru. gelire göre harcanıyor para, ama sonuçta ömürde bir kere yaşanacağı için nişan düğün vs. çok özeniyorum kır düğünlerine falan.. Ama bi yandan da düşününce onunla bi göz oda da olsa aynı evde yaşayayım yeter diyorum :KK31:

evet orası da doğru. gelire göre harcanıyor para, ama sonuçta ömürde bir kere yaşanacağı için nişan düğün vs. çok özeniyorum kır düğünlerine falan.. Ama bi yandan da düşününce onunla bi göz oda da olsa aynı evde yaşayayım yeter diyorum :KK31:

ilerde çocuklarına bakın düğün resilerimiz dediğinde aaa çok gösterişsiz pastanız bi katlı salonda yapmışınız düğünü demicekler.anne baba mutluluktan gözlerinizin içi gülüyo dicekler bu önemli olan bide böle düşünün kızlar :KK16::KK16:

kızlar msj attım özür dilerim bugun abarttım seni çok seviyorum diye dayanamadım dargın olmaya :KK70:

Son düzenleme:
ilerde çocuklarına bakın düğün resilerimiz dediğinde aaa çok gösterişsiz pastanız bi katlı salonda yapmışınız düğünü demicekler.anne baba mutluluktan gözlerinizin içi gülüyo dicekler bu önemli olan bide böle düşünün kızlar :KK16::KK16:

ayy ne güzel konuşmuşsun teldeydm yeni okudum ama gözlerim doldu inan çok haklısın para önemli ama aşkı mutluluğu huzuru güveni satın alamıyor

kızlar msj attım özür dilerim bugun abarttım seni çok seviyorum diye dayanamadım dargın olmaya :KK70:

en iyisini yapmışsın ayrı geçirdiğiniz 1 dakkanın bile hesabını yaparken araya küslük girmesi niye :KK34:

ayy ne güzel konuşmuşsun teldeydm yeni okudum ama gözlerim doldu inan çok haklısın para önemli ama aşkı mutluluğu huzuru güveni satın alamıyor

boşuna demiyolar azıcık aşım kaygısız başım :KK16:
hem uygun hem kaliteli herşey var.elinizden geliyosa kendinizde yaparsınız bişeyler.ben öle yapıcam valla mesela daha yeni 100 tllik nevresimi kampanyada 33 tlye aldım :KK6:
kızlar beyler ya çalışıyo ya da bizim kadar bu şeylerin kurdu değiller koları sıvayın bi liste çıkarın bakın ne kadar uyguna mal olucak herşey o zman daha az stres yapıcaksınız :KK16:

en iyisini yapmışsın ayrı geçirdiğiniz 1 dakkanın bile hesabını yaparken araya küslük girmesi niye :KK34:

boşuna demiyolar azıcık aşım kaygısız başım :KK16:
hem uygun hem kaliteli herşey var.elinizden geliyosa kendinizde yaparsınız bişeyler.ben öle yapıcam valla mesela daha yeni 100 tllik nevresimi kampanyada 33 tlye aldım :KK6:
kızlar beyler ya çalışıyo ya da bizim kadar bu şeylerin kurdu değiller koları sıvayın bi liste çıkarın bakın ne kadar uyguna mal olucak herşey o zman daha az stres yapıcaksınız :KK16:
evet bende araştırıyorum yeni tencere seti aldık 100 tl ye uygun geldi bana..Çeyiz kampanyaları oluyo 12 kişilik yemek takımı,6 kişilik kahvaltı takımı, çatal bıçak seti elektrikli süpürge vs vs 900 tl onlardanda alıcam bi ara :21: evime pahalı şeyler almayı düşünmüyorum pek ben fazla eşyayıda sevmiyorum bence sade gerekli şeyler olmalı bi evde onun dısındakiler fazlalık :KK14:

Rahat ol tatlım burdaki herkes evlenmeyi çok istiyo neden evlilik meraklısı olarak görelim seni bizde öyleyiz :KK1: bende beklemek istemiyorum gerçi şuan çok rahatım ailemle ama işte sevdiğimle olayım istiyorummm :KK14: okuyosa askerlik kısa dönem olur büyük ihtimal :KK31:

bende onunla olmak istiyorum.. hemde cookk:)
ama işte ben normalde arkadaslarımla konusurken bana hep bu muameleyi yapıolar:KK70:

evet bende araştırıyorum yeni tencere seti aldık 100 tl ye uygun geldi bana..Çeyiz kampanyaları oluyo 12 kişilik yemek takımı,6 kişilik kahvaltı takımı, çatal bıçak seti elektrikli süpürge vs vs 900 tl onlardanda alıcam bi ara :21: evime pahalı şeyler almayı düşünmüyorum pek ben fazla eşyayıda sevmiyorum bence sade gerekli şeyler olmalı bi evde onun dısındakiler fazlalık :KK14:

ya çok klışe olacak ama zaten tam anlamıyla dizili eve gelin gidilmiyo malesef eksiklikler özelrlikle aileden destek almayan çiftler için fazlaca oluyor ama herşey zamanla tamamlanıyor allahın izniyle yeterki gönüller bir olsun:KK16:

Ben de internetteki indirimlere bitiyorum. çeyizimi oradan düzeceğim bu gidişle. sitede böyle bişey yasak mı serbest mi bilmiyorum ama internet sitelerinde beğendiklerimizi indirime girenleri birbirimizle paylaşabiliriz. fikir olur hem

X