Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aaa bak üzüldüm ama böyle dediğin için. Evleneceğin zaman haber ver kız sözüm olsun yardım edeceğim çok edemem ama işte öğrenci harçlığıyla olduğu kadar :)

sevdiceğim bu huyumu çok seviyo
bi de ben beyimin zor kazandığı paraları harvurup harman savuramam dedim dahada bi aşık oldu sevdiceğim

kızlar kk da var öle bi topik ben ordanda yararlanıyorum gördükleörimi burayada eklerim.bu arada kızlar yapıkredi müşterisiyseniz internet bankacılığını kullanıp giriş yapınca trend yoldan 20 tl indirim çeki veriyo 5 nisan sonmuş bilginiz olsun ben öle indirimden aldım
bu da kk daki indirim topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...i-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim-234.html

çok üzüldüm canım inşallah ailende sende kısa zamanda refaha kavuşursunuz dönem dönem böyle şeyler borçtur harçtır oluyor hepimiz yaşadık sevdiğinle görüşememe konunda bende de var maddi imkansızlık olmasa bile başka nedenlerden bizde 2 aydır görüşemiyoruz sıkma canını geçiyor günler bugünler de geçecek

Allah tamamına erdirsin, darısı başımıza inşallah

aa süpermiş o zaman ben de takip edeyim artık. gerçi evliliğe daha çok var ama bi yerden başlamak lazım

Aaa bak üzüldüm ama böyle dediğin için. Evleneceğin zaman haber ver kız sözüm olsun yardım edeceğim çok edemem ama işte öğrenci harçlığıyla olduğu kadar :)
sağol ama yok ben kimsenin yardımını istemem şimdilik biraz zor durumdayız annem çalışmaya basladıgı zaman düzelir yine

Sağol tatlım evet herşey imtihan bu dünyada zaten sabredicez hem evlenince birbirimizin değerini daha iyi anlarız diye düşünüyorum

bende öle diyodum yaş 25 oldu
Ben 21 yaşındayım ama sözü var nişanı var derken bi 24 25 yaşında falan anca evlenirim.. Ay kızlar bu evlilik muhabbeti açılınca aklıma sevgilmle bi konusmamız geldi
bi gün telde konuşuyoruz ben iş bulamamaktan şikayetçiyim anlatıyorum ona ben bu gidişle hiç iş bulamam diceğime ben bu gidişle hiç evlenemicem dedim bi güldü bi güldü düşünün evlilik nasıl bilinç altıma yerleşmiş

Ben herkese hukuk bölümünü tavsiye ediyorum imkanınız varsa girin sınava:) hakimlik savcılık stajında bile 2.5milyar masaş alınıyor iş bulma sıkıntısı yok işsizde kalmazsın hakim, savcı, avukat ya da noter olrsun başka meslek seçenekleri de var bankaya müdür olabilirsin filan. İyi yani bence hehh benim babam evlendikten sonra hukuk okumuş yani kızlar bir düşünün derim sevgilileriniz de düşünebilir.

bak buda güzelmiş
canım çok iş var bazı şeyler için fedakarlık yapmak lazım ama

canım sende destek olabilirsin ailene part işler çok var biraz zor olur ama olur
iş başvurusu yaptıgım yerler oldu ama geri dönmüyolar nedense..Bi ara mağazada çalıştım 2 günde adam seninle çalışamıcaz dedi sebebi de adam evli ama yanındaki kızla ilişkisi vardı öğle araları eve gönderiyodu o kızla başbaşa kalıyodu hangi iş yeri bütün çalışanlarını o birlikte oldugu kız hariç yemeğe aynı anda yollar ki ? bende evim cok uzak gitmesemde olur dedim illa git tutturdu ufak bi tatsızlık gibi oldu orda adam o gün çıkışımı verdi..O günden sonra annemler izin vermiyo mağazaya.bakalım bi kaç iş daha var basvurucam en yakın zamanda

aynı şey iktisat içinde geçerli canım bende iktisat çıkışlıyım hakim yada savcı olma hakkımız var.şimdide bankadayım hedefim müdür olmak tabi devlete atanamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…