- 12 Şubat 2012
- 37
- 0
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
Ey maşallah 8 sene nasıl sabrettiniz yahu :)
Askerden geleli 2 bucuk ay oldu maddi olanaksızlıklardan görüşemedik hiçben gitmeyi planlıyodum ama annem işten çıkarıldı borcumuz var şuan bankada eksilere girdi annem düşün bu durumda ben 70 tl nasıl isteyipte gideyim ki evet yüzyüzeyken çok iyiyiz :2:
yaşımız gereği çocukluklar yaptık küstük barıştık tabikendimizden emin olarak bilinçli olarak yaşadığımız ilişkide zaten normal zamana tekamül ediyor ama bizimde canımıza yetti artık 21 filan dinlemiyoruz bu yaz
sevdiceğim bu huyumu çok seviyo
bi de ben beyimin zor kazandığı paraları harvurup harman savuramam dedim dahada bi aşık oldu sevdiceğim
kızlar kk da var öle bi topik ben ordanda yararlanıyorum gördükleörimi burayada eklerim.bu arada kızlar yapıkredi müşterisiyseniz internet bankacılığını kullanıp giriş yapınca trend yoldan 20 tl indirim çeki veriyo 5 nisan sonmuş bilginiz olsun ben öle indirimden aldım
bu da kk daki indirim topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...i-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim-234.html
yaşımız gereği çocukluklar yaptık küstük barıştık tabikendimizden emin olarak bilinçli olarak yaşadığımız ilişkide zaten normal zamana tekamül ediyor ama bizimde canımıza yetti artık 21 filan dinlemiyoruz bu yaz
Allah tamamına erdirsin, darısı başımıza inşallah
teşekkürler cnm inşallaah:)
21yaş iyidir :) bende 22-23 yaşında evlenmek istiyorum :)
sağol ama yok ben kimsenin yardımını istemem şimdilik biraz zor durumdayız annem çalışmaya basladıgı zaman düzelir yineAaa bak üzüldüm ama böyle dediğin için. Evleneceğin zaman haber ver kız sözüm olsun yardım edeceğim çok edemem ama işte öğrenci harçlığıyla olduğu kadar :)
sağol ama yok ben kimsenin yardımını istemem şimdilik biraz zor durumdayız annem çalışmaya basladıgı zaman düzelir yine
Sağol tatlım evet herşey imtihan bu dünyada zaten sabredicez hem evlenince birbirimizin değerini daha iyi anlarız diye düşünüyorumçok üzüldüm canım inşallah ailende sende kısa zamanda refaha kavuşursunuz dönem dönem böyle şeyler borçtur harçtır oluyor hepimiz yaşadık sevdiğinle görüşememe konunda bende de var maddi imkansızlık olmasa bile başka nedenlerden bizde 2 aydır görüşemiyoruz sıkma canını geçiyor günler bugünler de geçecek
bende öle diyodum yaş 25 oldu
bende öle diyodum yaş 25 oldu
sağol ama yok ben kimsenin yardımını istemem şimdilik biraz zor durumdayız annem çalışmaya basladıgı zaman düzelir yine
25 miiay çok uzak bekleyemem 4 sene daha ben
Ya uff bananee ben sabredemiyorum :)
Ben 21 yaşındayım ama sözü var nişanı var derken bi 24 25 yaşında falan anca evlenirim.. Ay kızlar bu evlilik muhabbeti açılınca aklıma sevgilmle bi konusmamız geldibende öle diyodum yaş 25 oldu
Ben 21 yaşındayım ama sözü var nişanı var derken bi 24 25 yaşında falan anca evlenirim.. Ay kızlar bu evlilik muhabbeti açılınca aklıma sevgilmle bi konusmamız geldi
bi gün telde konuşuyoruz ben iş bulamamaktan şikayetçiyim anlatıyorum ona ben bu gidişle hiç iş bulamam diceğime ben bu gidişle hiç evlenemicem dedimbi güldü bi güldü düşünün evlilik nasıl bilinç altıma yerleşmiş
iş başvurusu yaptıgım yerler oldu ama geri dönmüyolar nedense..Bi ara mağazada çalıştım 2 günde adam seninle çalışamıcaz dedi sebebi de adam evli ama yanındaki kızla ilişkisi vardı öğle araları eve gönderiyodu o kızla başbaşa kalıyodu hangi iş yeri bütün çalışanlarını o birlikte oldugu kız hariç yemeğe aynı anda yollar ki ? bende evim cok uzak gitmesemde olur dedim illa git tutturdu ufak bi tatsızlık gibi oldu orda adam o gün çıkışımı verdi..O günden sonra annemler izin vermiyo mağazaya.bakalım bi kaç iş daha var basvurucam en yakın zamandacanım sende destek olabilirsin ailene part işler çok var biraz zor olur ama olur
Ben herkese hukuk bölümünü tavsiye ediyorum imkanınız varsa girin sınava:) hakimlik savcılık stajında bile 2.5milyar masaş alınıyor iş bulma sıkıntısı yok işsizde kalmazsın hakim, savcı, avukat ya da noter olrsun başka meslek seçenekleri de var bankaya müdür olabilirsin filan. İyi yani bence hehh benim babam evlendikten sonra hukuk okumuş yani kızlar bir düşünün derim sevgilileriniz de düşünebilir.