- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
mrb tatlım inşallah hepimizin burda söz nişan oldugu haberini en yakın zamanda okuruz..Zaman hiç geçmiyo gbi geliyo ama cogumuz yılları geride bıraktık hiçte anlamadık
o takıntı yok mu ömrümü yedi..Ne güzel bölümde okuyosun evet evlenince okuman cok zor olur önce bitsin okul sonra gerisi zaten gelir.Aynı şehirde misinizBu topiği görünce nasıl sevindim anlatamam yaa sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var mesela takıntılı olduğumu düşünüyorum. Çok ciddi olarak sabredemiyorum, evlenmek istiyorum :) Şimdi müsade verse aileler yine evlenemem ama, üniversite okurken evlilik zor olur üstelik ben hukuk okuyorum bölümüm çok zor.. Ama nasıl geçecek yıllar ya uf bir de evlenemezsek diye korkuyorum
o takıntı yok mu ömrümü yedi..Ne güzel bölümde okuyosun evet evlenince okuman cok zor olur önce bitsin okul sonra gerisi zaten gelir.Aynı şehirde misiniz
ne güzel keşke bizde aynı şehirde olsaydıkk her istediğimde görseydimmEvet canım aynı şehirdeyiz. Lise dönemimizde tanıştık biz tercih yaparken aynı şehiri yazdık ayrı düşmeyelim diye.
Herkesin kendi tercihi tabiki. Allah bağışlasın bebişinizi.
ne güzel keşke bizde aynı şehirde olsaydıkk her istediğimde görseydimm
ben aöf okuyorum ailemin yanındayım yani bursadayım sevgilimde gebzede ailesiyle yaşıyo üni için değil cnmSiz de Üni.de misiniz?
ben aöf okuyorum ailemin yanındayım yani bursadayım sevgilimde gebzede ailesiyle yaşıyo üni için değil cnm
yok tabi çalışma ekonomisi okuyorum daha ilk yılım işte bulamıyorum nedense başvurdugum yerler geri dönmüyo o yüzden moralim bozuluyo baya 21 yaşına geldim hiç bi iş yerinde adam akıllı çalışamadımHangi bölümdesin aöf de canım sormamın sakınca yoktur umarım:)
yok tabi çalışma ekonomisi okuyorum daha ilk yılım işte bulamıyorum nedense başvurdugum yerler geri dönmüyo o yüzden moralim bozuluyo baya 21 yaşına geldim hiç bi iş yerinde adam akıllı çalışamadım
Askerlik kısa dönem olur ya 4 yıllık okuyosa benimkide kısa dönem gitmişti 6 ay göz açıp kapayana kadar geçiyoAnladım canım.. Benim için iş sıkıntı olmayacak hukukta meslek sıkıntı olmuyor da, erkek arkadaşım mezun olunca çabucak iş bulur inşAllah çünkü ben sabırsızımAmaan bir de askerlik var yahu..
Askerlik kısa dönem olur ya 4 yıllık okuyosa benimkide kısa dönem gitmişti 6 ay göz açıp kapayana kadar geçiyo
Erkek arkadasın evlilik konusuna nasıl bakıyo pekiÖzel msj atamıyorum ya atabilseydim sana atacaktım. Doğru diyosun 6 ay kısa bir süre :) Ya erkek arkadaşımın okulu 1 sene uzatma ihtimali var pek derslerine çalışmıyor da öyle olursa aynı anda mezun olmuş olacağız ya.. ben diyorum ki benden önce mezun olsa o arada askere gitse iş bulsa ben mezun olur olmaz da evlensek nasıl olur.. :):) evliyken de avukatlık stajımı yaparım ben de :)
slm cnm maşallahselam kızlar
bende katılıyım aranıza bizimde 5 sene bitti 6ya girdik bu sene
slm cnm maşallahufukta söz nişan yok mu peki sizinde
selam kızlar
bende katılıyım aranıza bizimde 5 sene bitti 6ya girdik bu sene
Masallah canım Allah tamamına erdirsinn
Erkek arkadasın evlilik konusuna nasıl bakıyo pekievet senden önce mezun olursa askere gider gelir inş iş bulur hemen sonra sende mezun olunca evlenirdiniz eğer evlenmeye istekliyse söyle bak çalış derslerine bana kavuşmak istiyosan de
inşallah olur ya sevenlerin kavuşması beni çok mutlu ediyobu sene yapıcaz canım artık ama kesin tarih yok henüz ya ramazan öncesi yada sonrası nişan inşallah