- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
canım inşallah sizinde yakın zamanda olurKonuştuk baya okul konusu hakkında bu sene ikinci dönem çalışmaya başladı umarım telafi eder bu sene kalmamak için uğraşıyor.. O da evlenmeyi çok çok istiyor. Bizim bu planımız tutarsa nişan ne zaman olmalı sizce :) benim 1. sınıf bitti sayılır
inşallah olur ya sevenlerin kavuşması beni çok mutlu ediyo
bu sene yapıcaz canım artık ama kesin tarih yok henüz ya ramazan öncesi yada sonrası nişan inşallah
askere gitmeden önce söz olabilir mesela geldikten sonra nişan yaparsınız bi iş bulunca evlenirsiniz bence en uygunu bu olur ikiniz içinde.Askerdeyken nişanlı olursanız senin için zor olur sorumluluğun artar ailesiyle de ilgilenmek zorunda kalırsın aileler girince araya sorunlar oluyo ister istemez askerdeykende stresli olucak yeterince yanında olamayacak.Ama erkek arkadasın yanındayken farklı olur destek olursunuz birbirinizeKonuştuk baya okul konusu hakkında bu sene ikinci dönem çalışmaya başladı umarım telafi eder bu sene kalmamak için uğraşıyor.. O da evlenmeyi çok çok istiyor. Bizim bu planımız tutarsa nişan ne zaman olmalı sizce :) benim 1. sınıf bitti sayılır
evet cnm iki tarafta özverili saygılı olunca herşey iyi oluyo ama benim gibi aşırı kıskançlık varsa zorlaşabiliyocanım inşallah sizinde yakın zamanda olur
benide ama kavuşamıyoruz bi türlü
ama kızlar saygı ve özveri herşeyin daha iyi olmasını sağlıyo
İnşallah düğün haberini de alırız
askere gitmeden önce söz olabilir mesela geldikten sonra nişan yaparsınız bi iş bulunca evlenirsiniz bence en uygunu bu olur ikiniz içinde.Askerdeyken nişanlı olursanız senin için zor olur sorumluluğun artar ailesiyle de ilgilenmek zorunda kalırsın aileler girince araya sorunlar oluyo ister istemez askerdeykende stresli olucak yeterince yanında olamayacak.Ama erkek arkadasın yanındayken farklı olur destek olursunuz birbirinize
askere gitmeden önce söz olabilir mesela geldikten sonra nişan yaparsınız bi iş bulunca evlenirsiniz bence en uygunu bu olur ikiniz içinde.Askerdeyken nişanlı olursanız senin için zor olur sorumluluğun artar ailesiyle de ilgilenmek zorunda kalırsın aileler girince araya sorunlar oluyo ister istemez askerdeykende stresli olucak yeterince yanında olamayacak.Ama erkek arkadasın yanındayken farklı olur destek olursunuz birbirinize
evet cnm iki tarafta özverili saygılı olunca herşey iyi oluyo ama benim gibi aşırı kıskançlık varsa zorlaşabiliyo
Söz iki türlü de oluyo aileyle de olan var kendi arasında yüzük takanlarda var ama benim nacizane tavsiyem kendi aranızda takın bi yüzük seninde kafan rahat olsun askerdeyken. Aslında çok fark yok arada ama bence askerden gelmeden aileleri araya sokmayın derim ben.Askerdeyken ona herşeyi belli etmemen gerekicek mesela annesiyle bi konuda sorun yaşadınız telefonda bunu ne kadar doğru anlatabileceksin veya o anda sinirliyse sana kızacak.Askerlik psikolojisi zordurSöz ve nişan arasındaki fark nedir? Cidden bilmiyorum ben aynı şey sanıyordum ikisini. Bu arada fikrin güzel canım teşekkür ederim
Ben frenleyemıyorum ya içim içimi yiyiyoben 5 sene sonunda frenledim kendimi
Söz ve nişan arasındaki fark nedir? Cidden bilmiyorum ben aynı şey sanıyordum ikisini. Bu arada fikrin güzel canım teşekkür ederim
aynen öyle.İki farklı ailenin birbirlerini anlamaları zaman alıyo hatta hiç anlamayıp kavga cıkaranlar bile oluyAnladım canım. Nişanlanınca ailelerle muhattap olunmaya başlanıyor yani
Ben frenleyemıyorum ya içim içimi yiyiyokızların onun yanından geçtiğini düşününce hepsini boğasım geliyo o derece nasıl başardın bunu
Bizde öyleyiz benimkinin arkadas çevresi falan yok pek gece hiç çıkmaz yemek yiyosa yemek yiyorum bile yazar hergün.Bikere buluşmuştuk onun oturdugu yer yola dogru bakıyodu birden baska tarafa dogru baktı yanlış anlarsın birilerine bakıyorum sanarsın bakmayayım dedi.Ben bi de ilk sevgilisiyim bi kere daha olmus ama bi kere buluşmuşlar onu saymıyo. Ama ben genede kıskanıyorum yakışıklı bide deliricem yani güveniyorum ona ama çevresindeki kızların ona bakmasını bile istemiyorum biliyorum buna engel olamam ama rahat olmak istiyorumarada yokladım şöleki mesela dışardayız bi kız geçiyo dikkat çekici ay kıza bak diyorum çok dikkatsiz bi şekilde ne kızı nolmuşki diye soruyo.yani hani nerde demiyo
biz farklı şehirlerdeyiz bide her anımızı haber veririz bişey olsa söleriz birbirimize ağzımızda bakla ıslanmaz öle söliyim
o yüzden rahatım artık
Bizde öyleyiz benimkinin arkadas çevresi falan yok pek gece hiç çıkmaz yemek yiyosa yemek yiyorum bile yazar hergün.Bikere buluşmuştuk onun oturdugu yer yola dogru bakıyodu birden baska tarafa dogru baktı yanlış anlarsın birilerine bakıyorum sanarsın bakmayayım dedi.Ben bi de ilk sevgilisiyim bi kere daha olmus ama bi kere buluşmuşlar onu saymıyo. Ama ben genede kıskanıyorum yakışıklı bide deliricem yani güveniyorum ona ama çevresindeki kızların ona bakmasını bile istemiyorum biliyorum buna engel olamam ama rahat olmak istiyorum
keşke ona çaktırmasam kızıyorum ona da ne yazık kipeki sana şunu söliyim.aynı şeyleri o düşünüyo olsun.sana güveniyo ama etrafındakilere güvenmiyo.sadece kendi içini rahat ettirmek için evlendiğinizde aşkım çalışma evde otur diyo.evlendiğiniz yerdede senin çevren yok sürekli evdesin sen ne hissedersin
senin şu an düşündüklerin ve ona çaktırmamaya çalışsanda hissettiklerin bunlar elinde olsa sen böle yapıcaksın
keşke ona çaktırmasam kızıyorum ona da ne yazık kiaynen elimde olsa kalbimin içine sokucam kimseye göstermicem
ben de varııımmm 8 sene oldu bu yaz nişan olacak inşallah :) 8 sene dediğime bakmayın 21 yaşımdayım ama 8 sene işte :)))
çocukluk aşkı seninde heralde maşallahben de varııımmm 8 sene oldu bu yaz nişan olacak inşallah :) 8 sene dediğime bakmayın 21 yaşımdayım ama 8 sene işte :)))