Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

topiği görünce tam benim ilgi alanım dedim
bizde yaklasık 3,5 yıldır birlikteyiz.. suan için mezun olmayı bekliyoruz ciddi bişeyler için ama anladıgım kadarıyla mezun olduktan sonrada uzunca bir sure beklemem gerekicek. daha askerlik vaarr.. erkek arkadasım suan hem calısıo hemde okuyo.. askerden donunce nolucak cok merak ediyorum.. hesaplarımıza gore bi 3-4 yıl sonra anca evlenebiliriz dioruz ama ben o kadar beklemek istemiyorum..
beni evlilik meraklısı olarak gormeyin sakın:) sadece artık bi yuva kurmak istiyorum benimde miniş miniş cocuklarım olsuuuunn:)

Evli değilim, nişanlı ya da sözlü de.. Yalnızca mutlu bir beraberliğim var ve 3 aylık hamileyim..
Toplumun tabulaştırdığı çoğu şeyi rahatça yaşadım ve bazı kalıpları aştığımı düşünüyorum
Bir gün bu rutini ilgi çekici bulursam eğer, ancak o zaman evlenmek isteyebilirim ancak sanıyorum bana çok uzak şimdilik

Hoşgeldin aramıza
Merak etme canım burdakilerin hepsi seninle aynı görüşte
zaten en büyük engel okul. Sonra askerlil, Ve sonrasında da iş tabiki. Birikim yapmak için en az 2 sene kadar çalışmak gerekiyor. Benim erkek arkadaşım da bu süreyi kısaltabilmek adına hem okuyup hem kpss çalışıyor, atanırsa okula 2. öğretim gidecek, hem okuyup hem çalışacak inşallah.
Allah hepimizi sevdiceklerimizle mutlu etsin.

Herkesin kendi tercihi tabiki. Allah bağışlasın bebişinizi.

hepsi çok güzel ama 4. sıradaki hepsinden daha çok hosuma gitti prensesler gibi olucaz ne güzel

Rahat ol tatlım burdaki herkes evlenmeyi çok istiyo neden evlilik meraklısı olarak görelim seni bizde öyleyiz bende beklemek istemiyorum gerçi şuan çok rahatım ailemle ama işte sevdiğimle olayım istiyorummm okuyosa askerlik kısa dönem olur büyük ihtimal

hayırdır canım :26:
ya saçma bi kıskançlık mı bilmiyorum..Benimki çalışıyo ya tim de oraya sarısın yeşil gözlü mini etekli bi kız gelmiş bi işlem yaptırmış orda iki erkek çalışıyolar diğerine yaptırmış işlemi utanmış almamış kızdan işlem parasını.Benimkide anlatıyo bana ne güldüm arkadasa utandı alamadı kızdan parayı falan bende okadar güzeldi demek dedim evet güzeldi diyo :2: bende kızdım tabi sen sarışınları begenmiyodun nolduda begendın dedim beğenmek ayrıymış tarzı değilmiş benim kadar güzelde değilmiş ama güzelmiş yalan mı söylesinmiş kızdım bende çapkın falan değildir yolda önüne bakarak yürür ama neden güzel diyo insan ne önemi var banane dikkat bile etmedim der dmi ama yanlış mı düşünüyorum

ay cnm alemsin dikkat etmedim dese kesin etmemissindir deriz cok fazla takılma boyle seylere kıskandıkca onunda hosuna gidiyordur

Ay canım kıyamam, sevdiğini de kıskanırmış.
Bence abartmışsın tatlım ya, bu sebepten aranızı bozmayın. Yalan mı söylesin şimdi çocuk
Senden güzel değil demiş hem, ki arkadaşı da parayı alamadığına göre ben bile merak ettim şu kızı

ay cnm alemsin dikkat etmedim dese kesin etmemissindir deriz cok fazla takılma boyle seylere kıskandıkca onunda hosuna gidiyordur
kızdı bana rihanna güzel dese ona da mı kızacakmışım sanki ünlüyle bu sarı çiyan bir bi dönem bende sarışın olmuştum begenmiyodu koyu renk daha güzelmiş sarısınları hiç begenmiyomuş şimdi esmer oldum sarışın bi kıza güzel diyo ya ben alışkın değilim onun böyle demesine 4 yıldır ağzından bi kızla ilgili güzel lafı duymadım diyodu bana ben herkesi begenmem tek begendıgm kız sensın her anlamda diyodu.. artık eskisi gibi güzel bulmuyo beni heralde

valla cnm senide begenmiyen erkegin ciddi problemleri vardır gayet guzel kızsın

artık beni begenmiyo ben anlıyorum ya da alıştı bana artık değişik gelmiyorum gözüne msj atmış deniz yıldızını izleseydinde kıskanç bi kız sevgilisine nasıl yaklaşır görseydin diye bende anlat ben izlemedim dedim tatlı dille anlayışla neyden şikayetçiyse onu anlatıyomuş sevgilisine sanki ben hakaret ettim bugun :2:

Herkese meraba. Ben 19 yaşındayım üniversite 1.sınıf erkek arkadaşım 20 yaşında üniversite 2.sınıf. 3 yılı geride bıraktık nişan söz hiçbir şey yok :) inşAllah o günleri de görürüz. Zaman nasıl geçecek yaa ben çok sabırsızım :)

mrb tatlım inşallah hepimizin burda söz nişan oldugu haberini en yakın zamanda okuruz..Zaman hiç geçmiyo gbi geliyo ama cogumuz yılları geride bıraktık hiçte anlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…