- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
onunda yası buyuk baya ondan gecicek nerdeysesen kac yasındasın
canım 22 yas farkımız var bayagı
farklı modeller cıkıyor insan karar veremiyorki
darısı basımıza canım dua et bızım ıcın14.07.2005 tanışma tarihimiz
04.06.2011 ailesiyhle tanışmam
11.11.11 nikah tarihimiz
04.02.2012 düğün tarihimiz...
demekki neymiş... sabır ve azimşuan 2 aylık evliyim..
Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Amin canım evet sonuna kadar sabredicez kısmetse onlarda aynı şekilde tabii14.07.2005 tanışma tarihimiz
04.06.2011 ailesiyhle tanışmam
11.11.11 nikah tarihimiz
04.02.2012 düğün tarihimiz...
demekki neymiş... sabır ve azimşuan 2 aylık evliyim..
Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Amin canım evet sonuna kadar sabredicez kısmetse onlarda aynı şekilde tabiimutluluklar dilerim yuvanıza nazar değmesin
öyle valla hep hasret oluyosun bu da bazen hırçınlığa yol acıyo ben bursadayım o gebzede 2 bucuk saatlik falan mesafe çok değilmiş gibi duruyo ama her istediğinde buluşamıyo insan maddi sorunlarda var tabiiamin canım..darısı başına..inan uzun sreli ilikiyi dvm ettirmek çok yıpratıcı oluyor .hele bide ayrı şehirlerdeyseniz..
öyle valla hep hasret oluyosun bu da bazen hırçınlığa yol acıyo ben bursadayım o gebzede 2 bucuk saatlik falan mesafe çok değilmiş gibi duruyo ama her istediğinde buluşamıyo insan maddi sorunlarda var tabii
öyle valla hep hasret oluyosun bu da bazen hırçınlığa yol acıyo ben bursadayım o gebzede 2 bucuk saatlik falan mesafe çok değilmiş gibi duruyo ama her istediğinde buluşamıyo insan maddi sorunlarda var tabii
İnşallah ya peki onca hasretlikten sonra evlenince nasıl oluyo yani çok daha bağlı mı oluyosun mesela bana bi akrabam onu tanımadığımı söylemişti aramızda mesafe var ya buluşamıyoruz pek tabi tanıyamazsın demişti gerçi ben onu çok iyi tanıdıgımı düşünüyorum ama bence her an birlikte bile olsan aynı evde olmaya benzemez :44:bende gebze de oturuyordum... ozamanlar eşimde izmirdeydi 8 saatlik yol.. şuansa batmanda yaşıyoruz..inşallah maddi sıkıntılarınız çözülür.Böylelikle evlilikte daha hızlı gerçekleşir..
sende mi bursadansınkız aynı memleketlıymısız
İnşallah ya peki onca hasretlikten sonra evlenince nasıl oluyo yani çok daha bağlı mı oluyosun mesela bana bi akrabam onu tanımadığımı söylemişti aramızda mesafe var ya buluşamıyoruz pek tabi tanıyamazsın demişti gerçi ben onu çok iyi tanıdıgımı düşünüyorum ama bence her an birlikte bile olsan aynı evde olmaya benzemez :44:
hımmm ama ben yakın olupta hep bulussak bile evlenince değişik yönlerinin cıkacağı düşüncesindeyim.Hani bi söz vardır ya kaşık tıngırdaman belli olmaz diyetabii ki çokk farklı oluyor..farketmediğin okadar çok yönü çıkıyor ki..hatta bazen korkuyorsun...en basiti benim eşim kol çantamı asla taşımaz, ben bunu evlendikten sonra farkettim.önceden taşıyormuydu hatırlamıyorum ama şuan taşımıyor bu sebepten tartıştığımız dahi oldu..
hımmm ama ben yakın olupta hep bulussak bile evlenince değişik yönlerinin cıkacağı düşüncesindeyim.Hani bi söz vardır ya kaşık tıngırdaman belli olmaz diye
zaten babam sorar bana mayısa dogru bende erkek arkadasıma derim hala bahane uretirse bittibu iş madem deyip kapatıcam bu defteri baksanıza simdiden nisanın ilk gunleri gecti tarih belli olsunki ona gore hazırlanalım amaaaann varya ben vazgecicem he en sonunda
kızlar ben geldım rumuzumu değiştirdim