Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

onunda yası buyuk baya ondan gecicek nerdeyse sen kac yasındasın

canım 22 yas farkımız var bayagı

farklı modeller cıkıyor insan karar veremiyorki

darısı basımıza canım dua et bızım ıcın

Amin canım evet sonuna kadar sabredicez kısmetse onlarda aynı şekilde tabii mutluluklar dilerim yuvanıza nazar değmesin

Amin canım evet sonuna kadar sabredicez kısmetse onlarda aynı şekilde tabii mutluluklar dilerim yuvanıza nazar değmesin

amin canım..darısı başına..inan uzun sreli ilikiyi dvm ettirmek çok yıpratıcı oluyor .hele bide ayrı şehirlerdeyseniz..

amin canım..darısı başına..inan uzun sreli ilikiyi dvm ettirmek çok yıpratıcı oluyor .hele bide ayrı şehirlerdeyseniz..
öyle valla hep hasret oluyosun bu da bazen hırçınlığa yol acıyo ben bursadayım o gebzede 2 bucuk saatlik falan mesafe çok değilmiş gibi duruyo ama her istediğinde buluşamıyo insan maddi sorunlarda var tabii

öyle valla hep hasret oluyosun bu da bazen hırçınlığa yol acıyo ben bursadayım o gebzede 2 bucuk saatlik falan mesafe çok değilmiş gibi duruyo ama her istediğinde buluşamıyo insan maddi sorunlarda var tabii

bende gebze de oturuyordum... ozamanlar eşimde izmirdeydi 8 saatlik yol.. şuansa batmanda yaşıyoruz..inşallah maddi sıkıntılarınız çözülür.Böylelikle evlilikte daha hızlı gerçekleşir..

bende gebze de oturuyordum... ozamanlar eşimde izmirdeydi 8 saatlik yol.. şuansa batmanda yaşıyoruz..inşallah maddi sıkıntılarınız çözülür.Böylelikle evlilikte daha hızlı gerçekleşir..
İnşallah ya peki onca hasretlikten sonra evlenince nasıl oluyo yani çok daha bağlı mı oluyosun mesela bana bi akrabam onu tanımadığımı söylemişti aramızda mesafe var ya buluşamıyoruz pek tabi tanıyamazsın demişti gerçi ben onu çok iyi tanıdıgımı düşünüyorum ama bence her an birlikte bile olsan aynı evde olmaya benzemez :44:

tabii ki çokk farklı oluyor..farketmediğin okadar çok yönü çıkıyor ki..hatta bazen korkuyorsun...en basiti benim eşim kol çantamı asla taşımaz, ben bunu evlendikten sonra farkettim.önceden taşıyormuydu hatırlamıyorum ama şuan taşımıyor bu sebepten tartıştığımız dahi oldu..

hımmm ama ben yakın olupta hep bulussak bile evlenince değişik yönlerinin cıkacağı düşüncesindeyim.Hani bi söz vardır ya kaşık tıngırdaman belli olmaz diye

Ben çıkıyorum canlarımm görüşmek üzere herkese iyi geceler rüyanızda sevdiklerinizi görünnn

hımmm ama ben yakın olupta hep bulussak bile evlenince değişik yönlerinin cıkacağı düşüncesindeyim.Hani bi söz vardır ya kaşık tıngırdaman belli olmaz diye

orasıda öyle tabii... zaten hiç bir zorunluluğun yokken bi ilişki 6-7 yıl dvm ediyorsa evlenincede hayli hayli ilerliyor..

Merhabalarr kızlarr
bugün çok sessiz burası
Bu arada dün cevap yazamadım ama tüm yazılanları okudum :)

gwencooper sevgilin hakkında yorum yapmadan geçemedim

Ben de ilişkimizde sinirli ve çabuk parlayan tarafım ama kesinlikle hakaret boyutunda olmadı kızıp bağırmalarım. İlk zamanlarda daha çok oluyordu, o zaman birbirimizden uzaktık, onun da etkisi vardı biraz. Ama yüz yüze gelince kesinlikle kızamıyordum, eriyip bitiyordum hatta, yüz yüzeyken de aynı sorunlar var mı sizde? Varsa eğer evliliği tekrar bir gözden geçirin kesinlikle. Çünkü bütün ömrün onunla olacak. Ve böyle bir ilişki evliyken çok daha çekilmez hal alabilir. Özellikle küfürlü konuşmasına çok sinirlendim ben. Hiç bir bayana küfür edilmez. Kaldı ki sen sevdiği kızsın yani.

Canlarımm, bunlar da benim nişan ve kına gecesi için düşündüğüm elbise modellerii, çoğunu kk'dan arakladım gerçi
renk olarak değil ama modeler olarak baktım genelde, hem renk hem modelini beğendiklerim de var tabi. siz de beğenirsiniz umarım.
nişanı bizim buraya yakın bi çamlık parkı var, açık hava olarak orada düşünüyoruz, o yüzden elbisem kabarık olsun istiyorum. Ama belli de olmaz, çok kararsızım çünkü Kınayı da bi cafe tutup orada yapayım ve bindallıdan önce de 1 veya 2 elbise giyeyim istiyorum ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…