Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen cok lezzetlı ayıptır soylemesı.
bızdekıde petıbotlu mozaıl gıbı oldu sende oyle mı yaptın canm

evet tatlım, ben de biraz petibör bisküvi koydum bi de bu sefer yaptığımda krem şanti yerine pasta kreması kullandım, ama biraz yağlı oldu, bi daha şantiden vazgeçmem

ben onu henuz cozemedim eminim siz tanısaydınız sizde aynı seyleri dusunurdunuz surekli terketmeler geri donmeler yeterince yıprandım degermi diyorum bu kdr uzulmeye stres yapmaya oda bikere geldi bende birkere geldim dunyaya neden cefa ceken ben oluyorum bu ilişkide bzim ilişkimiz oyle bir haldeki nerden tutsanız elinizde kalır saygı kalmadı fedakarlık yok sabır yok hepsi benim omzumda yuk ama bende tasyamıyorum artık yoruldum onca soz verdi ama tutmuyor korkuyorum suan yaptıgı psikolojik siddet ilerde fiziksel siddete donermi diye ailem durumlarımızı biliyor kararı bana bıraktılar ama akılları yine karısık tabi ya ben duyabilcegim en kotu sozu duydum erkek arkadasımdan kendimi cok gurursuz hissediyorum bazen alıp basımı yurtdısına gidiyim herseye yeniden baslıyım diyorum bunaldım

Son düzenleme:

canım ne gıbı seyler soyluyor gercekten cok merak ettım ama emın mısın bu adam bıraz ne ıstedıgını bılmıyor kişiliği oturmamış gıbı geldı kendını daha fazla yıpratmaman adına ya uzatmadan evlenelım dıye rest cek ya da sil hayatından..

Canım sen cok daha iyi bilirsin yani evlendiğinizde mutlu olamayacağınızı düşünüyorsan uzatma derim..Evlilik kolay bişey değil bi imzaya bakar ama sonradan katlanabilmek sevgiyi ve saygıyı koruyabilmek önemli

hmm ya soyle soyliyim iki erkegin kavga sırasında birbirlerine ettigi kufurleri bilirsin o tarz seyler işte soyleyemiyorum tam.. aileme falan etmedi onu belirtiyimde zaten onu da yapsa silerim onu tamamen
uzatmayalım diyorum zaten ama bu gidisle cok uzıycak gibi daha nisan olaylarını halledemiyoruz

boyle seyler yasadıkca dusunuyorum bu dediklerini hep kafam karısık cok

gelişmeleri soylersın canım.yaaa ınsallah kafasına dank eder ama kacıyo gıbı yap bakalım trıp at ne zaman dıe sıkıstr

zaten babam sorar bana mayısa dogru bende erkek arkadasıma derim hala bahane uretirse bittibu iş madem deyip kapatıcam bu defteri baksanıza simdiden nisanın ilk gunleri gecti tarih belli olsunki ona gore hazırlanalım amaaaann varya ben vazgecicem he en sonunda

Son düzenleme:
Ay ama ne güzel olur sevdiklerimizin yüzüğünü takmak dmi kızlar ya hep hayallerim bunlar valla hayal etmek bedava ne de olsa :109:

yaa evet cok guzel hayalı bıle...
gecen gun esyaları felan konustuk ev kac odalı olur hangı esya nereye konur ay cok cokk mutlu oldum cok sevıyom ben mustakbel kocişimi tabı Allah ın ıznıyle inşşşşallahhh

yaa evet cok guzel hayalı bıle...
gecen gun esyaları felan konustuk ev kac odalı olur hangı esya nereye konur ay cok cokk mutlu oldum cok sevıyom ben mustakbel kocişimi tabı Allah ın ıznıyle inşşşşallahhh
Benim hayalimde hep onunla sarmaş dolaş tv izliyoruz çok masum ama ya bi kere buluştuğumuzda yanaklarını sevmek için elimi tam kaldırdım korktu birden alışkın değilmiş o yüzden vurucam sanmış

gelinlik modelleride bellidir herkesin
Valla ben anlaşmamı yaptım straplez olacak dedim hatta annesine söylemiş semiramis straplez istiyo gelinliğini demiş bişe dememiş annesi ama kısmet tabi straplez derim askılı boyundan bağlamalı alırım

onunda yası buyuk baya ondan gecicek nerdeyse sen kac yasındasın

Valla ben anlaşmamı yaptım straplez olacak dedim hatta annesine söylemiş semiramis straplez istiyo gelinliğini demiş bişe dememiş annesi ama kısmet tabi straplez derim askılı boyundan bağlamalı alırım

farklı modeller cıkıyor insan karar veremiyorki

14.07.2005 tanışma tarihimiz
04.06.2011 ailesiyhle tanışmam
11.11.11 nikah tarihimiz
04.02.2012 düğün tarihimiz...

demekki neymiş... sabır ve azim şuan 2 aylık evliyim..

Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…