Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

arkadaşlar,nacizane bir şey söylwmek istiyorum..
bercesteye arkadaşları lütfen kızmasın. çünkü o gerçekten rahatsız. ha,şizofren değil belki ama başka bir rahatsızlığı var onun. ve bu rahatsızlığı yüzünden böyle çelişkili aslında..
sadece onun mesajlarından şunu anladım. sizleri gerçekten seviyor.tabiiki ona çok yüklenildi haklı olarak tabii, ve bu yüzden de ,bazen sert yazdı bazılarına. ama sonra pişman oldu.
sizleri bu kadar sevmese Alahaşkına bana bunu yapmayın,beni bırakmayın demez. o mantıklı değil. mantık aramayın lütfen mesajlarından.
ben üzüldüm ona.. sizden rica ediyorum arkadaşları onu dışlamayın. sadece şunu bilin. bu kız rahatsız ama sizlere çok değer veriyor..

Son düzenleme:
Canım kimsenin bir şey direttiği yok.

Şizofren olsa ne olacak yalancı olsa ne olacak.

Burada kimse psikiyatr havasına girip tedavi edecek değil.

Burada bu insanın 1 yılı aşkın sohbet ettiği insanlar varmış onların duygularını düşün..

Bir de geçen gün sözüm ona intihar edecek diye ne kadar korktum.

Yoksa beni hiç ilgilendirmiyor ne tür bir hastalığı olduğu.

Yalnız şunu söylemeden geçemiyeceğim.

Ben bu insanı hiç tanımıyordum intihar olayını duyunca üzüldüm belli ki psikolojik sorunu var dedim.

Ardından taşıyıcı anne topiği açıldı üst üste okuduğum için ben hemen fark ettim yazı tarzı benziyordu.

Ama belki uyduruyorumdur dedim konu dışına çıkıp kiblenmemek için o konuya sen şu musun demedim..

Bak canım şizofreni gerçekten ciddi bir hastalık, burada kalkıp biri dese ki ben şizofrenim.

Kimse kanıtla falan demez.

Şizofreni de hastalık, kanser hastasından derdini paylaşınca rapor istemediğimize göre bu durumda da istenmez.

Ancak bu olayda yerine oturtulmayan bazı şeyler var.

Düşünsene 1 yılı aşkın muhabbetin olduğu bir insan.

Şizofren olsa fark edilmez mi ?

Onların bir çok kurgusal gerçekliği oluyor hangi birini söylediğini kendi bile unutmuştur.

Bende bu konularda ilgileniyorum o yüzden bilgim var.

Ki kadesa da bu konuda daha profosyenel o da açıkladı böyle böyle diye.

Bir kişinin yalancı olması şizofren olmasından iyidir canım.

Ben de bu arkadaşın şizofren olduğuna inanmıyorum.

Psikolojik bir sorunu var belli ki.

Belki yalan söyleme hastalığı, belki ilgi çekmek için.

Ne olursa olsun buradaki kimse kötülüğünü istemez.

Bence dürüst olsun bu yeterli..

Yazık günah bak dün geceden beri durumunu merak ediyoruz..

çok duygusal yaklaşıyorum belki. üzüntüsü, beni bırakmayıın demesi içimi eritti.. mantık insanıyım derim kendime hep.
ama demekki bazen duygularım ön plana çıkıyor böyle durumlarda...
sadece duygularımı yazayım size dedim. üzüldüm durumuna. beni bırakmayın ,Allah aşkına yapmayın falan deyince.
neyse siz arkadaşlarısınız.. ben dün okuduğum şeye göre yazdım. siz daha iyi tanırsınız..

konu hala olduğu yerde..

Berceste sen kötü biri değilsin bence,sadece grçekten bazı sorunların var..şizofren değilsin bunu sen de biliyorsun.önce basit şizofreni dedin,sonra obsesyon dedin en son şizofreni başlangıcım varmış ama geçti yazmışsın..geçmez...yani bu konuda yalan söydiğini biliyorsun ama geri de döneemdin..

ama ruhsal sıkıntı yaşadığın kesin.bunu da yadırgamıyorum çünü kolay şeyler yaşamamışsın.en yakınını lanet bi hastalıkla kaybetmişsin..bu hiç kolay değil.obsesyon da yaşadığını düşünüyorum zaten.

ama lütfen şu iki konuda dürüst ol ve arkadaşlarının güvenini yeniden kazan.çünkü dün geceki çabanı gördüm,onlara ne kadar değer verdiğin belli..

1-annelerle dalga geçen konuyu sen açtın,arkadaşların değil.bunu hepimiz biliyoruz.ve intihar konusu yalandı..yalan olsun zaten,Allah korusun..

2-şizofren değilsin,hiç olmadın..

kendine dikkat et ve artık yalan söyleme kimseye.tedavini de aksatma.

Neyse baya kovuldum gideyim madem artık ben

Hakkınızı helal edin

Benim varsa hakkım helal olsun (intihar vari bisi yok bunda merak etmeyin)

Bir gun buraya gelip kizlaaaaaar ben evlendim

Kizlaaaar ben hamileyim demek isterdim

Neyse baya duygu somurusu oldu su an

Haydi siz de kafaya cok takmayin artikً, unutun gitsin..

:KK60::KK60:Yok artık yaaa.

Valla iyi ki yatmışım konu hala aynı yerde.:KK14:

Konu çözüme ulaşmamış anlaşılan...

Ama unutmayın ki kkda daha bilmediğimiz kimbilir nice böyle olaylar vardır..

Dün gece anlatmıştım, 2,5 yıl önce biz de böyle bir olayla şok olmuştuk...

100 ü aşkın kişi konuya yorum yapmıştır.

Ben de dahil..

Şizofren de olsa yalancı da olsa bazı şeyler yerine asla oturmuyor.

Burada kimse ön yargılı değil, yardımcı olmak istiyoruz.

Temiz kalpli arkadaşları da var bercenin konu bu hale gelene kadar savundular onu.

Artık berce de gerçekleri kabul etsin çünkü bu kadarını buradakilere borçlu.

Anneleri aşağılayan yazıları için de özür dilemeli kendi de yarın bir gün anne olacak..

Burayı ailenin, sevgilinin okuduğunu söyledin seni denetim altında tutmak istiyorlarmış

sonra da ailenin haberi yokken imam nikahı kıydığını yazdın, yaşadığın cinsel birlikteliği hoş olmayan gereksiz ayrıntılarla anlattın.

Ne yaman çelişki anlamadım ben.

Ailen ve ya sevgilin bu forumu görüyorsa müdahale etmeleri lazım artık.

Olan olmuş, güvenler arkadaşlıklar yıkılmış.

Bu sana büyük bir ders olsun bence.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar misali oldu bu konu.

Kendin de üzülmüşsündür, buradakileri de üzdün..

Konunun çoğu mesajını okudum ve berceste çok da olmasa arada sırada gelirdim bende bu topiğe konuşmuşluğumuz vardı inan bu olanlara çok şaşırdım ve senin yazdıklarından sonra dönüp bilgilerimi tazeledim ben mi yanlış biliyorum şizofreni böyle bir şey değil diyerek.

Birincisi şizofreni hastaları başlangıç ya da ilerlemiş şizofreni olduklarını kabul etmezler.

Hadi diyelim öylesin basit tip vs demişsin ya madem şizofreni oldugunu da biliyorsun hangi alt tip şizofreni senin ki ?
Bana paranoid gibi geldi nedenini soracak olursan da önceki yazdıklarında ailende ateistlerin oldugunu ama sen iyi ki öyle değilim dinime şöyle düşkünüm böyle bağlıyım vs gibi şeyler yazmıştın ve araştıracak olursan sanki başka şeyler de uyuyor gibi neyse ben oradan yola çıktım bunu söyledim.

İkincisi şizofrenide tanı koymak için sadece kişinin halüsinasyonlar görmesi yeterli değildir. İlk belirtini halüsinasyon olarak kabul edecek olursak ikinci belirtin neydi ?

Üçüncüsü şizofreni iyileşmeyen bir durum olduğu için sadece kontrol altına alınabiliyor ve ömür boyu ilaç kullanıyor bu bireyler.Senin sadece bir süre klinikte tedavi görüp de şu an sadece Lustral kullanman mantıklı bir durum değil.

Her şeye rağmen inanmak istiyorum sana bende berceste ama o kadar çelişiyor ki her şey bende bilmiyorum neye inanacağımı ha dersen ki kimsenin inanmasına gerek yok umrumda da değil o da senin bileceğin konudur eyvallah.

Son düzenleme:
Açıkçası konunun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum, çok fazla da ileti okumadım. Yazılanlardan anladığım kadarıyla biri bir kaç üyelik kullanarak başka üyeleri kandırmış. Benim editör olduğum memurlar.nette sürekli karşıma çıkan bir durum bu. Öğretmen atamalarının ve sonuç açıklamaların olduğu zamanlarda havada uçuşan (bana edilenler dahil) küfürler dolayısıyla verdiğim cezalar akabinde yeni üyelikler alınır, kimisiyle küfürlere devam edilir kimisiyle de bana yanaşmaya çalışılır, diğer üyeliğinin terbiyesiz, arsız, ahlaksız olduğu söylenip iyi çocuk oynanırdı. Ben pek prim vermezdim, araştırırdım ve tüm üyelikler anında uçardı. Dakikada sadece benim kategorimde 100 e yakın başlık açıldığı da vakidir. Şimdilik atamalar yok, üyeler sakin, biz rahatız :)

Velhasılı diyeceğim şudur ki:

İnsanın olduğu yerde sahtekarlıklar her zaman olur..

1357. sayfada okumayı bıraktım,daha fazla dayanamadım......yazıklar olsun bizlerle böyle dalga geçen insanlara...bu da bir haktır.sen nasıl ödeyeceksin burda senin için üzülen,endişelenen insanların hakkını....burda nasıl endişelendim ne yapacağımı bilemedim.....mune ye elif e mesaj atacagım onları bulacagım diye çabaladım...şahsı hiç tanımam ii ki de tanımamışım...
bilmiyorum ya çok üzüldüm.....bu gibi insanlar yüzünden gercekten yardıma ihtiyacı olan insanlara da inanmamaya başlıyacagız....
bu siteyi ne olarak görüyorlar anlamıyorum....
kalbi durmuş bir de bu kadar büyük yalan olabilir mi ya kalbi durmuş erkek ark ı geri getirmiş....senin o dediğin panik atak olmasın sakın....
Allahım sen akıl fikir ver bu insanlara ya....
film senaryolarını resmen kafasında yaşamış ya......
ve bize de o senaryo da yardımcı oyuncu rolü vermiş...
şaka gibi...........
[/B]

benim anlamadığım şey kız hastayım demesine rağmen birilerinin bercestenin yazılarında sürekli çelişki bulmaya çalışma amaçları.
şizofrenim diyen bir insana hala neyin inadıdır bu? 'aa ama şöyle yazmıştın' diye diretmenin amacı ne? grip oldum demiyor yani şizofrenim diyor.

eğer yalansa ve dedektifliğe soyunan arkadaşlar bütün bunların yalan olduğunu ispatlasa bile bu kadar yalanı söyleyen bir insanın normal olduğunu mu iddia edecekler?

berceste seni tanımıyorum ama yalansa veya değilse iki türlü de zor bir durum olmalı. umarım tedavini olup olabildiğince kavuşursun sağlığına.
bence kendin için bir süre girme foruma; senin için daha yıpratıcı olur.

haklısın bir sürelliğine girmesin foruma
anne adalarıyla annelerle,erkek cocuk sahipleriyle dalga geçtiği yazısını görmediğiniz için bu kadar savunuyorsunuz
ama dün bercesteyi savunanlar bile pes etti, şoke oldu
bence sizde konuyu iyice okuduktan sonra daha iyi anlayacaksınız kızılması gereken kişinin bercestenin ta kendisi olduğunun

Arkadaslar

Beni psikologum takip ddiyordu bi de sevgilim; ailem degil

İnanin ailem bana kizacak halde degil; bana duskunler beni cok seviyorlar

O yuzden bana kizmazlar; bu nikahtan ve beraberlikten haberleri var mi bilmiyorum

Haberleeri varsa da caktirmiyorlar

Arkadaslar cok ozur dilerim ben de

MİTOMANİ varmis

Ogrenir ogrenmez size gelmek istedim.. Doktorum sadece sende "sizofreni baslanici olabilir" demis bana

Olabilir demis ama simdi ciddi ciddi ondan supheleniyorlar

Kazen beni hic aramadi arasa gel derdim

Arkadaslarim, faceme girdiniz gordunuz

Sevgilim dogru, 4 yildir beraber oldugumuz dogru

Mitomani olan hastalara kizmak degil; derstek vrrmek gerekiyormus

Hepinizden ozur dilerim

BEN KOTU BİR İNSAN DEGİLİM

BENİ TERKETMEYİN

Mitomani + okb + kaygi bozuklugu + kisilik bozuklugu

Kisilik bozukluguum varmis bi de :KK14::KK14::KK14:

ben merak edıyorum ,kazen ve egem bercestenin yanına gittiler mı acaba ?

Gitseler de doktorun bir şey diyeceğini sanmam.

Zaten bu kadar uğraşmaya gerek de yok bence.

O kadar hastaneye yatmış bir sağlık raporu yeter canım :)

Eminim ki vardır reçete sonuçta şizofrense ilaçlar yeşil reçetelidir, en azından kesinlikle reçete ile verilir.

Son düzenleme:
X