- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.701
Biraz daha dursan?
Sen isi cozecek gibisin
gercekten su hayatta su bunu yapmaz dedigim herkes yapti,cok sarsici durumlar yasadim en ufak seyde bile yalan söyleyen insanlara umutla inanmak istedim,sonu hic umdugum gibi
gitmedi ama bir abla tavsiyesi olsun,normalde de pek güvenmedigimden artik insanlara iste kandirdim inandi bide tavsiye diyor salak diyebilirsin (bu bana agir basiyor)
ama ben yinede söylecegim..
bugünkü yaptiklarin deliyim ayagina yapilmadiysa eger bence tedavini ol,kk da uzak dur..
yeniden isim degistirebilirsin ama yapma..cünkü anla burada güven zedelendi hayir güven olsada sende gördügüm kadariyla iyi bir etki yaratmiyor..
anzerin bu kadar üstüne geri düsmen filan,insanin ruh sagligi bozuldumu hersey bos biliyor musun,ne olursan ol..KK senin merkezin degil o yüzden cikar hayatindan kendine bak biraz
burada anladigi m kadariyla cözülecek birsey yok yani neyi cözeceksin ben sizofreniyim beni affedin mi? bence tedavi olman gerek..
sizofreni oldugunu yine ve yineden düsünmüyoruim ama her neyse tedavi ol,takintinin tedavisi var yani milyonlarca kiside var,depreyon milyonlarca kiside var..
yok bunlarin hicbirinde samimi degilsen gülüp eglenebilirsin,belkide sen en iyisini yapiyorsun kimseyi ciddiye almayip ski skiya baglanmiyorsun..