Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bu berceste mi ?

anlamadım ben konu acmayı mı bılmıyorsunuz?

Ya ben bu bahsi gecen kizi cok merak ettim. Bu konuda resimlerini paylasmis ya, hangi sayfada oldugunu bilenler bir link atabilirler mi? Cünkü gercekten cok merak ettim.

Tamda zamani

Hic bisey anlamadim ki.Nokta yok virgul yok

Canım Berceste'nin numarasını bilmiyorum ama youtube adresini biliyorum. Burda face listesinde ekli olan arkadaşlar varmış(face'im olmadığı için yok bende) onlara bi sor. İstersen de youtube adresini verim sana.

teşekkürler gerek yok ben intihar olayını okuyunca çok korktum ya o açıdan ulaşmak nasıl olduğunu öğrenmek istedim salakmışım demekki

berceste ile görüştük bunu aynen yazmamı istedi

banlıydı nasıl konu açacak:44:

hurrem ablasini bilemem ama kalbinin olmasi olayi inandirici geldi mi sana?

yolda nefesi kesildi sevgilisi yumruk atti,suni tenefüs etti ve iyi oldu sevgilis bunu ilk defa görmüstü öyle dedi
ve ona böyle yap dedigini,

sonra iliski sirasinda nefesim kesildi dedi yine vurdu sevgilim gögüsüme devam ettik filan..

o durumda kac kisi devam edebilir?ben gecen seneden ben beri takiliyorum buraya ilk geldigimde berceste vardi zaten eski konularda bahsi gecmemisti

ama bu kalp olayida cok yeni yani önceden dedigiysede kacirdim ama surada iki hafta oldu diyeli

yazılanları tam okuyamadım ama
yanlış anlamadıysam eğer bercestenin bütün söyledikleri yalan mıymış yani
nasıl kandırdı mı bizi burda boşu boşuna
o kadar üzüldüm onun için gerçekten üzüldüm hemde

biri bana bişi desin hepsi mi yalanmış

Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…