Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bu arada çok şeker bir kız sesi filan merak etmeyin intihar etmez bu : )
uzun zamandır üyeyim ne ban yemişliğim ne kimseyle bir tartışmam olmuştur ..hepimizin sıkıntılarımız var insanları böyle korkutmak kimin haddine ? bu üyenin yaptığı resmen terbiyesizlik sayın kazen bu kadar çatlak kadın milletiyle uğraşmak zor olsa gerek

canım ınan bılmıyorum kalp olayı dogru mu:/ ama dewam etmelrıne bende sasırmıstım

2709 . sayfayı oku tatlım berceste yazmıs bır mail

berceste senin dünkü yani ev arkadaşlarının(!) dünkü konunu benim açtığımı bile sananlar var....

Berceste burdasın.
Bunca zamandır sohbetimizin hatırına açıklamanı bir de sen yapabilir misin ?
Artık neye inanacağımı şaşırdım.

ya siz böyle bişeyin gerçek olabileceğine inanıyo musunuz???

canım bence sonuna kadar oku öyle yorum yap konular baya değişken bir hal aldı..

berceste senin dünkü yani ev arkadaşlarının(!) dünkü konunu benim açtığımı bile sananlar var....

Abi kusura bakma, erkek milleti iste o evde 4 tane erkek var, ben bilmiyordum hepsinin burada dalga gectigini surekli yaw

Beni dinledigin icin tesekkr ederim

Berceste burdasın.
Bunca zamandır sohbetimizin hatırına açıklamanı bir de sen yapabilir misin ?
Artık neye inanacağımı şaşırdım.

Kendimi aklamaya geldim

Sorularinz varsa buyurun

kalp ilacını almayınca insanlar dengesizleşip,yalan yanlış senaryolar mı kuruyor muş:26:

daha öncede olmuştu.nedense hep bu 2.üyelikler arkadaşları oluyor,ya da erkek arkadaşlar bu kişiye komplo kuruyor

aynı şekilde antidepresanlar için de geçerli. antidepresan alıyorsa büyük ihtimal gerçeklikle bağını koparmamış, şizofreni veya psikoz hastalığı olmayan biridir. yani bu işin içinde bir iş var...

Abi kusura bakma, erkek milleti iste o evde 4 tane erkek var, ben bilmiyordum hepsinin burada dalga gectigini surekli yaw

Beni dinledigin icin tesekkr ederim

Kendimi aklamaya geldim

Sorularinz varsa buyurun

Şizofreni misin ?
Erkek arkadaşın gerçekten var mı ?
Kalp hastalığın doğru mu ?
Gerçekten hukuk okuyor musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…