Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yazdıklarımdan sonra erkek arkadaşı bu kıza daha da çok bağlanacak.... Kız güzel ama adam kendi şansını olmadığını görecek

Her ne olursa olsun gerçekleri açıklamaya devam etmelisiniz.
Bunca zamandır bizi kandırmanın bi bedeli olmalı

Açıklamaya devam etmelisiniz
Onca sohbetimiz vardı ve ben gerçekleri öğrenmek istiyorum
Madem kandırdı gerçekleri de öğrenmeliyiz

evet bende istiyorum..
ayrıca berceste bu siteden birkaç kişiyle reelde görüştüğünüde iddia etmişti o kişiler eğer gerçekten varsa çıksalar ortaya..

Bu topikten bir haksızlığa uğrayıp çekilmiştim. Ve gün gelecek,bunun bedeli ödenecek demiştim.

O gün bugünmüş.

Berceste ve savunucularının gerçek yüzünü gösterdiğin için sana minnettarım Kazen.

Benimde anlamadigim anzer siddetle savundu demedim ki.Siddetle savunanlar dedim.Kim olduklari cidden aklimda kalmadigi icin.Anzer mi limon mu.nerden bileyim.Sadece savunanlar aklima geldi ve sordum.

canım tamam sorun yok ben yanlış anladım gerildim baya ..

şiddetini ölçmedim ama çok üzüldüğüm için tepkimi belli ettim. bir kişi o ya da bu şekilde üzülürken destek olmanın merak etmenin nesi kötü ben insani olduğunu düşünüyorum

Yahu yine iyilikten maraz doguyor.Tum iyi niyetimle hepimizin magdur oldugunu soyluyorum.Seni anladigimia dair msj da yazdim.

merak edip sordugum bir soru insani boyutlara tasindi.Savunan arkadaslari sadece ben mi merak ettim.Hayir.Yani faceden falan muhabbet edilince ister istemez yakinlik derecelerini ogrenmek istiyorsunuz.Insani olmadigini savunmadim ki.Bende ayni magduriyeti yasadim diyorum hala insanliktan falan bahsediyorsunuz.Aksini soylemedim ki.Yapmayin lutfen.

kızlar müsait olduğunuz da birisi özet geçer mi,olanları.berceste nasıl konu açtı,banlıydı bugün:26:

kızlar konu hakkında bilgisi olan var mı ben çok tedirginim!!!!!!!!!

Canım Berceste'nin numarasını bilmiyorum ama youtube adresini biliyorum. Burda face listesinde ekli olan arkadaşlar varmış(face'im olmadığı için yok bende) onlara bi sor. İstersen de youtube adresini verim sana.

yemin ediyorum Dallas bizim senaryolar karşısında cin ali gibi kalır....
cin ali hea
bu arada kadınları(genelleme yapmadım) daha iyi tanımama sebep olan bu siteye bir kez daha teşekkür ediyorum.....

canim Lutfen ask hayatini burdaki gorduklerine gore planlama sonra bekar kalirsin

bu arada bugun ne giydin cek gorelimdede boyle sorunlu bi tip vardi sarisin tas bi alaman kizin resmini koydu bu benim diye. Ama sonrada birisi cikti bu resim internetten calma dedi. Oda evet dogru ben aslinda bodur sisman cirkin birseyim sizi kekledim dedi :60 garip ya hahahhahaahhaahhahahaha 60:

Sasha gerçekten bizim kızlardan biriyle iletişime geçip böyle mi demiş :44:

evet cnm .bu topıkten bır arkadasımızla bu sekılde konusmus .

bız bır kac arkadas bu konusmayı sabah ogrenmıstık ama ,olayın acıga cıkmasını

bekledık :)

zaten dun de bugu_su nıcklı arkadasımız bercestenın ablasının olumu ıle ılgılı yaptıgı yorum

vardı yaa ; "sen bunu hep yapıyorsun berceste ,ablanın olumunu sureklı anlatıyorsun "

tarzında bır yorumu vardı hatırlarsın :) bugu_su aslında guzel tespıtde bulunmus

kısacası berceste duygu somurusune alısmıs:)

demek kı ıntıharla ılgılı konuda duygu somurusu ıcın acılmıs bır konu .

ne dıyelım yaa gercekten kolay degıl Allah yardımcısı olsun .

neyse hepimiz gerildik kusura bakma şu an yanlış anlamaya çok müsaitim . kırmak istemiyorum kimseyi

meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn

Berceste bılıyorumkı burayı okuyorsun.
Ablanın hikayesi ve senın kalbinin olması eger bir hayal ürünüyse gercekten bunu ne amaçla yaptın merak edıyorum.hepımız cok uzulduk hatta ne şans her sey kızı buluyor dedım kendı kendıme..
Olanlara çok şaşkınım, bütün bunlar senin bır şımarıklıgın mı? yoksa psıkolojık sorunların mı var bılmıyorum?
eger bilinçli yaptıysan da yapmadıysan da senın adına üzgünüm...

Kazen bu da mı Berceste ? :44:

kızlar müsait olduğunuz da birisi özet geçer mi,olanları.berceste nasıl konu açtı,banlıydı bugün:26:

ablacım akşam konu açtı,işte uzunca hikayesini anlatıp intihar edeceğini yazdı ve çıktı.bir kaç kişi panik olduk.ben kazene msj atamadığım için arkadaşlara dedim hemen msj attılar..sonrası bu işte..

Son düzenleme:

Berceste sen misin :44::44:

ablası yalan demedik ki !

gelip buraya ben intihar edeceğim derse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…