- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.061
yazdıklarımdan sonra erkek arkadaşı bu kıza daha da çok bağlanacak.... Kız güzel ama adam kendi şansını olmadığını görecek
Açıklamaya devam etmelisiniz
Onca sohbetimiz vardı ve ben gerçekleri öğrenmek istiyorum
Madem kandırdı gerçekleri de öğrenmeliyiz
Benimde anlamadigim anzer siddetle savundu demedim ki.Siddetle savunanlar dedim.Kim olduklari cidden aklimda kalmadigi icin.Anzer mi limon mu.nerden bileyim.Sadece savunanlar aklima geldi ve sordum.
şiddetini ölçmedim ama çok üzüldüğüm için tepkimi belli ettim. bir kişi o ya da bu şekilde üzülürken destek olmanın merak etmenin nesi kötü ben insani olduğunu düşünüyorum
kızlar konu hakkında bilgisi olan var mı ben çok tedirginim!!!!!!!!!
kızlar müsait olduğunuz da birisi özet geçer mi,olanları.berceste nasıl konu açtı,banlıydı bugün:26:
yemin ediyorum Dallas bizim senaryolar karşısında cin ali gibi kalır....
bu arada kadınları(genelleme yapmadım) daha iyi tanımama sebep olan bu siteye bir kez daha teşekkür ediyorum.....
canım tamam sorun yok ben yanlış anladım gerildim baya ..
Sasha gerçekten bizim kızlardan biriyle iletişime geçip böyle mi demiş :44:
Yahu yine iyilikten maraz doguyor.Tum iyi niyetimle hepimizin magdur oldugunu soyluyorum.Seni anladigimia dair msj da yazdim.
merak edip sordugum bir soru insani boyutlara tasindi.Savunan arkadaslari sadece ben mi merak ettim.Hayir.Yani faceden falan muhabbet edilince ister istemez yakinlik derecelerini ogrenmek istiyorsunuz.Insani olmadigini savunmadim ki.Bende ayni magduriyeti yasadim diyorum hala insanliktan falan bahsediyorsunuz.Aksini soylemedim ki.Yapmayin lutfen.
telefonumu verdim beni arasın...
Tel : 05453657552 / 054kdnlrklb
meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn
kızlar müsait olduğunuz da birisi özet geçer mi,olanları.berceste nasıl konu açtı,banlıydı bugün:26:
meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn
Neler olmuş yaa. Aylardır burda sohbet ettiğimiz kız hastamıymış fakemiymiş. Kafam allak bullak oldu. Ama ben bu kızın burdaki fotoğraflarını gördüm. Youtubeda vidyosunu izledim. Hatta sonra merak edip face ine felan baktım sevgilisinide gördüm. Gerçeklerdi yani ya. Hastamıymış kız yaa.
Ama bence ablasının hastalığı doğru. Cunku gecenlerde buraya sacları kazınmış fotoğraflarını koymuştu ben facetede gördüm aynı kişiydi yani.
Hasta değilse bile normal olan insan 5 üyelik açıp bize böyle hikayeler uydurmaz yaa. Bide bahsettiğimiz kişi üniversitede hukuk okuyo. Doğruysa tabi.
Kazen in dediğine göre okuduğu doğru sanırım.