- 14 Mayıs 2011
- 13.032
- 42
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.101
berceste ile görüştük bunu aynen yazmamı istedi
artık hiçbirşeye şaşırmam diyorum yine şaşırıyorum yine şaşırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hurrem ablasini bilemem ama kalbinin olmasi olayi inandirici geldi mi sana?
yolda nefesi kesildi sevgilisi yumruk atti,suni tenefüs etti ve iyi oldu sevgilis bunu ilk defa görmüstü öyle dedi
ve ona böyle yap dedigini,
sonra iliski sirasinda nefesim kesildi dedi yine vurdu sevgilim gögüsüme devam ettik filan..
o durumda kac kisi devam edebilir?ben gecen seneden ben beri takiliyorum buraya ilk geldigimde berceste vardi zaten eski konularda bahsi gecmemisti
ama bu kalp olayida cok yeni yani önceden dedigiysede kacirdim ama surada iki hafta oldu diyeli
Ya ne kadar da alçalmış bu insanlar! Biri ben 4 yıl sevgili kaldım bişey yaşamadım falan filan demiş. Konuş konuş, Ye büyük lokmanı! Tatlı dil varken ne bu topa tutma? Tatmin mi oluyosunuz ? Sanki Bercesteyi ayıplayanlar hiçbişey yaşamıyo değil mi? Kız açık sözlü olunca kötü oluyosun. Koskoca Peygamberimize(Sav.) derdini açmış herkes, kimbilir hatalarını anlatmış. Bi sürü hikayeler duyuyoruz. Peygamberimiz(Sav.) İnsanları birbirine sevdirecek, birbirlerine kaynaştıracak şeyleri konuşurdu. Onları ürkütmez, kaçırmazdı (Alıntıdır) Siz ne yaptınız, çok güzel nasihatlar edip(!) kızı kaçırmadınız(!) Allah hepinizin gönlüne göre versin. Bu olayı bu kadar abartmanın hiiiç anlamı yoktu. Kız 4 sene boyunca hiçbişey yaşamamış sevgilisiyle, bunu becerenler var mı acaba? Berceste canım sende bu yazdıklarımı okuyosan sakın üzülme, inançlı bi kızsın.Sadece Allah'a havale et. Bizi de habersiz bırakma,aklımdasın..
Ya ne kadar da alçalmış bu insanlar! Biri ben 4 yıl sevgili kaldım bişey yaşamadım falan filan demiş. Konuş konuş, Ye büyük lokmanı! Tatlı dil varken ne bu topa tutma? Tatmin mi oluyosunuz ? Sanki Bercesteyi ayıplayanlar hiçbişey yaşamıyo değil mi? Kız açık sözlü olunca kötü oluyosun. Koskoca Peygamberimize(Sav.) derdini açmış herkes, kimbilir hatalarını anlatmış. Bi sürü hikayeler duyuyoruz. Peygamberimiz(Sav.) İnsanları birbirine sevdirecek, birbirlerine kaynaştıracak şeyleri konuşurdu. Onları ürkütmez, kaçırmazdı (Alıntıdır) Siz ne yaptınız, çok güzel nasihatlar edip(!) kızı kaçırmadınız(!) Allah hepinizin gönlüne göre versin. Bu olayı bu kadar abartmanın hiiiç anlamı yoktu. Kız 4 sene boyunca hiçbişey yaşamamış sevgilisiyle, bunu becerenler var mı acaba? Berceste canım sende bu yazdıklarımı okuyosan sakın üzülme, inançlı bi kızsın.Sadece Allah'a havale et. Bizi de habersiz bırakma,aklımdasın..
inanmak istemiyorum desem
yalan söylemiş olurum.
ben çok samimi gördüm bercesteyi ve inandım bence inanın yarın bana tost ısmarlayacak
Peki Kazen tüm bunlara rağmen bir daha bercesteyi forumda görecek miyiz ?
Geçici bi ban mı yaşayacak ?
yok eskiden de demişti ben hatırlıyorum aritmi hastasıyım diye
herşeye tamam da hala kalp ilacımı almadım diyor duygu sömürüsü yapıyor..
yazık..
ben çok samimi gördüm bercesteyi ve inandım bence inanın yarın bana tost ısmarlayacak