Herkese iyi aksamlar lutfen aciklamami okuyun
Sevgili kk uyeleri, ben kk yi cok seviyorum, bu forum bana cok sey ogretti, bir cok sey borcluyum bu foruma
Ben iui bir universitede hukuk okuyorum, psikolojik tedavi goruyorum ama inanin ki manyak degilim
Su an cok uzuluyorum yasananlar yuzunden
Lutfen cinsellik mevzusunu bir kenara bakalim diger mevzulari aciklayayim
Arkadaslar ablamın öldüğü doğrudur, nolur ben yaralamayın, ablam Ankara'da gatada vefat etti..
Ben psikolojik tedavi görüyorum, hem de özel bir klinikte, iyileşmek istiyorum
İnanın bu hastalık çok zor.. Bu kulüp gerçekten var mı? Hayal ürünüm mü yoksa? Ya beni anlamaya çalışın çok zor
Nüfus müdürlüğünden ablamın vefatını ispatlayabilirim, gittigim psikiyatr a da gidelim istersen kazen..
Hasta-Doktor gizliligi oldugu icin ayrinti veremezler ama hic degilse tedavi gordugumu bilirsiniz
Arkadaslar intihar etmeyi ben istemiyorum, ben blof atmadim, kalp hastasiyim, rahatsizlandim ve ilacimi icmedim
Duygularimi sizimle paylasmak istedim sadece
Cok mantikli davranmiyorum dogru, ee benim psikolojim harbiden bozuk
Dun archery00 adli uye ben degildim, o yazilarin hicbirini ben yazmadim yemin ederim..
Erkek arkadaslarimdan birisi kk ya uyeligi oldugunu ve kiz gibi takildigini soyledi..
Onceden kiz arkadasi almis uyeligi yani ilk konulari kiz acmis, sonra arkadas da sifresini almis kendi girmeye baslamis
Yani o kiz da benim yakin arkadasimdir archery00 ilk acan hatta uyeligi acarken ben yanindaydim kizin.. Benim berceste00 diye onda archery00 aldi kendisi okcudur..
Ayni evden ben de giriyordum kk ya (sevgilimin evi) gece girmisler dalga gecmek icin
Benim 5 uyeligim yoktur yemin ederim
Augustina da yakin bir arkadasimin uyeligi, o uyelik acmayi beceremedi ben de ona uyeli kactim verdim
Sonra gece olaylar karisinca arkadasimi aradim uyeligini bana ver dedim verdi
(Kazen o arkadasimi arayabiliriz ispat istiyorsan)
Ben bercesteyi birakip augustina ile devam etmek istiyordum.. Tepki almamak icin de durumumu evli yaptim..
Ama msj sayisi doldururken uyeligim iptal oldu..
Kimseyi kandirmak gibi bir amacim yok
Bu gece kalp ilacimi almadim, rahatsizlandim.. İnanin isteyerek yapmiyorum!
Allaha dua ediyorum bana mukayet ol diye
Benim yazilarimi okuyun, daha once kimseyle dalga gecmis miyim?
Augustina ile kimseyle dalga gecmis miyim?
Ben yalanci ve doladirici degilim.. Cok uzuluyorum nolur bana destek olun
Kazen yarin okuluma gel, cay icelim, beni tani, beni tanirsan cok seveceksin inanki..
Avukata dilekce vercekmissin, ver, benim babam da avukat, uzlasiriz, ben de avukat olacagim zaten
Kazen gel seni arkadaslarimla tanistirayim, sana anlatsinlar, benim aylarca okula gidemedigimi, psikolojik tedavi gordugumu, antidepresanlar yuzunden ne hale geldigimi anlatsinlar
Arkadaslarim ablamin cenazesine geldiler, onlarla tanistirayim seni
Yarin gel okuluma, hatta sana piyano calayim, gel beni tani..