Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bu konuyu takip etmesem de mesajlarından anlamıştım böyle bir şey olabileceğini ki sonunda da çıktı :)

Peki Kazen bu durumda ne yapacaksınız ben onu merak ettim.

Şikayet açısından değil de şu açıdan soruyorum.

Bende biraz psikolojiye meraklıyım özellikle bu tür konularda ve böyle insanların şizofreni değilse bu fantezilerini gerçeğe dökmeye yatkın olduklarını biliyorum.

Şizofreniyse daha iyi en azından ilaçla kontrol altına alınabilir.

Ama sen demin bir yerde okuluna gidersem demiştin yanlış hatırlamıyorsam ?

Kaç yaşında merak ettim ?

Ve bu durumu ailesine bildirecek misin ?

Bence tehdit altında olabilirler :26:

Cevaplarsan sevinirim..

20 li yaşlarda max 21

malesef istediği ilgiyi göremiyor bir tane erkek arkadaşı var ama olsun diye ...

çocukta bundan hoşlanmıyor ama alternatifte bulamıyor, yani tencere kapak olayı....

berceste şu dakikalarda ölmüş olmalıydı amma 2. üyeliklerle ilgili bana mailler yağdırdı beni ne duruma düşürdün diye... Ölüme giden bunları düşünür mü diye düşünmeden kendimi alamadım...

devam edeyim mi ?

kızlar bu ıste bır garıplık oldugu zaten cok bellıydı .ozellıkle su sevgılı meselesınde

hıc bır erkek boyle seylerle muhatap olmaz ıken ,bercestenın fake sevgılısını bu topıgın

uyelerıyle oldukca ıclı dıslı oldu :KK1: haber gondermeler mesaj ıletmeler falan fıstan

omrumde ben ılk defa boyle bırsey gordum .buradakı uyeler realde bırbırını ne zaman tanıdıda

erkek arkadasları buranın uyelerıyle ırtıbat halıne gecıp

haber gonderır oldu. komık gercekten :KK1:

bi'de kızlar bercekte faceden burada olan bır arkadasımıza ıntıharla ılgılı konuyu acmadan once ,

sakın benımle konustugunu topıge soyleme benım ıyı oldugumu fılan soyleme demıs .

ne dıyım allah akıl fıkır saglık versın

canim daha cok degil ki,hani bu iliskisini anlattigi sayfalara bakarsan iki gün anca oldu

oradada erkek arkadasina böyle bir sey yaptigini anlatmisti..

ayridiklari zamanda güya kalbinden hastaligi oldugu icin cok kötü oldugunu, arkadasina söyletmis kendisi söyledi bunu
o yüzden ben intihara hic inanmadim...

bence farklı kimliklerle açtığı annelik duygusuyla dalga geçtiği kilitlenen konusunu okumamışsın.
son açtığı konu zaten akıllara zarar.intihar mektubu bıraktı.keşke intihar etse yeryüzünden bir rahatsız eksik olurdu:KK19:

Aaaa hiç haberim yok :44: öyleyse uzak duruyum insanların iyi niyetlerini kötüye kullanmasalar keşke :KK20:

keşke şu diğer 5 üyeliği de açıklansa..

berceste bak istediğin oldu,herkes senden bahsediyor popüler oldun :)

arkadaşlarından utanmıyor musun peki şu anda?

20 li yaşlarda max 21

malesef istediği ilgiyi göremiyor bir tane erkek arkadaşı var ama olsun diye ...

çocukta bundan hoşlanmıyor ama alternatifte bulamıyor, yani tencere kapak olayı....

berceste şu dakikalarda ölmüş olmalıydı amma 2. üyeliklerle ilgili bana mailler yağdırdı beni ne duruma düşürdün diye... Ölüme giden bunları düşünür mü diye düşünmeden kendimi alamadım...

devam edeyim mi ?

Açıklamaya devam etmelisiniz
Onca sohbetimiz vardı ve ben gerçekleri öğrenmek istiyorum
Madem kandırdı gerçekleri de öğrenmeliyiz

ben profilde kadesanın yorumunu görüp girdim.konunun berceste olduğunu görünce okumaya devam ettim.öncesini ve silinen konusunu da bilmiyorum.dediğim gibi başka konularda da olan durum.daha ilk mesajdan sonra bile konu sahibini tanıyormuşcasına savunmaya başlıyor bazıları:KK34:

doğruluğunu nereden biliyorlarsa:KK50:

Benimde anlamadigim anzer siddetle savundu demedim ki.Siddetle savunanlar dedim.Kim olduklari cidden aklimda kalmadigi icin.Anzer mi limon mu.nerden bileyim.Sadece savunanlar aklima geldi ve sordum.

Son düzenleme:
Bir kez daha üye olmaya kalkar ise okuluna yazı gönderip (okul numarası dahil her bir haltı mevcut) tedavi olması için gerekni yapacağım. Bu kadar insanla dalga geçmenin bedelini ödemeli....

İntahar edecekmiş pehhhhh

bu hastalık ilgi odağı olma hastalığı intihar filan numara ....

bu kadar insanla dalga geçti utanmadan hiç belli olmaz okuluna gider bizzat belki yüzüne vururum....

intihar edecek olan tanımadığı kişilere not bırakmaz ... Sadece sevenlerine bırakır

hele hele annelik ile dalga geçti ya söyleyecek söz bulamıyorum....

bu arada unutmayın ben ciddi tehlikeli biriyim dün akıllı ol diye mesaj verdim ama beni kaale almadı yarın okulda karşısında gördüğünde dikkate alacaktır.

Kazen hürmetle ellerinden öpüyorum.:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

keşke şu diğer 5 üyeliği de açıklansa..

berceste bak istediğin oldu,herkes senden bahsediyor popüler oldun :)

arkadaşlarından utanmıyor musun peki şu anda?

5 diyerek hata yaptım 3 tane üyelik var biri ev arkdaşı biri de buraya üye olduğunu anlayıp dalga geçmek isteyen erkekler ama bu erkekler nedense bu ablanın laptoptan bağlanmışlar....

atarlanmak sözünü görmezden gelerek hassas olduğumu tekrar vurguluyorum..
normalde alınmam bugün böyleyim doğal olarak..

ok o zaman atarlanmayı kötü bir niyetle kullanmam ben
aslında bu olayda en cok sana ve diğer kızlara üzüldüm
kötü niyetli birinin saçmalıklarına üzülüp dert etmişsiniz
dediğim gibi insanları tanıdıkca güven duymamayı da öğreniyoruz malesef

Neler olmuş yaa. Aylardır burda sohbet ettiğimiz kız hastamıymış fakemiymiş. Kafam allak bullak oldu. Ama ben bu kızın burdaki fotoğraflarını gördüm. Youtubeda vidyosunu izledim. Hatta sonra merak edip face ine felan baktım sevgilisinide gördüm. Gerçeklerdi yani ya. Hastamıymış kız yaa.
Ama bence ablasının hastalığı doğru. Cunku gecenlerde buraya sacları kazınmış fotoğraflarını koymuştu ben facetede gördüm aynı kişiydi yani.
Hasta değilse bile normal olan insan 5 üyelik açıp bize böyle hikayeler uydurmaz yaa. Bide bahsettiğimiz kişi üniversitede hukuk okuyo. Doğruysa tabi.
Kazen in dediğine göre okuduğu doğru sanırım.

ben profilde kadesanın yorumunu görüp girdim.konunun berceste olduğunu görünce okumaya devam ettim.öncesini ve silinen konusunu da bilmiyorum.dediğim gibi başka konularda da olan durum.daha ilk mesajdan sonra bile konu sahibini tanıyormuşcasına savunmaya başlıyor bazıları:KK34:

doğruluğunu nereden biliyorlarsa:KK50:

tamam anladım..:KK34:
ya bilmiyorum çok karışığım şu an.. keşke gerçeği %100 bilebilseydim..

Benimde anlamadigim anzer siddetle savundu demedim ki.Siddetle savunanlar dedim.Kim olduklari cidden aklimda kalmadigi icin.Anzer mi limon mu.nerden bileyim.Sadece savunanlar aklima geldi.

şiddetini ölçmedim ama çok üzüldüğüm için tepkimi belli ettim. bir kişi o ya da bu şekilde üzülürken destek olmanın merak etmenin nesi kötü ben insani olduğunu düşünüyorum

5 diyerek hata yaptım 3 tane üyelik var biri ev arkdaşı biri de buraya üye olduğunu anlayıp dalga geçmek isteyen erkekler ama bu erkekler nedense bu ablanın laptoptan bağlanmışlar....

berceste de hikaye çok Kazen bey,belki de elini kolunu bağlayıp laptopunu zorla ele geçrmişlerdir,kim bilir?

ok o zaman atarlanmayı kötü bir niyetle kullanmam ben
aslında bu olayda en cok sana ve diğer kızlara üzüldüm
kötü niyetli birinin saçmalıklarına üzülüp dert etmişsiniz
dediğim gibi insanları tanıdıkca güven duymamayı da öğreniyoruz malesef

biliyo musun zaten başıma ne geldiyse hep güvendiğimden geldi..
o değilde hala ben yalan söylemiyorum kazen bana iftira atıyor diyor bana valla modemi camdan aşa atacam şimdi..

Açıklamaya devam etmelisiniz
Onca sohbetimiz vardı ve ben gerçekleri öğrenmek istiyorum
Madem kandırdı gerçekleri de öğrenmeliyiz

yazdıklarımdan sonra erkek arkadaşı bu kıza daha da çok bağlanacak.... Kız güzel ama adam kendi şansını olmadığını görecek

uzun zamandır forumu takip etmiyordum bu topiğin daimi üyelerindendim hatta berceyle çok muhabbetimiz var aklı başında neşe dolu hoş bi kızdı kendisi ne olmuş anlamadım çok değişmiş gerçekten umarım koca bi şakadır bunlar çok üzülürüm yoksa onun adına

Son düzenleme:
X