- 12 Mayıs 2012
- 5.126
- 13
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #27.121
berceste ile görüştük bunu aynen yazmamı istedi
bizden de selam söyle lütfen..ben çok samimi gördüm bercesteyi ve inandım bence inanın yarın bana tost ısmarlayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berceste ile görüştük bunu aynen yazmamı istedi
bizden de selam söyle lütfen..ben çok samimi gördüm bercesteyi ve inandım bence inanın yarın bana tost ısmarlayacak
uzun zamandır üyeyim ne ban yemişliğim ne kimseyle bir tartışmam olmuştur ..hepimizin sıkıntılarımız var insanları böyle korkutmak kimin haddine ? bu üyenin yaptığı resmen terbiyesizlik sayın kazen bu kadar çatlak kadın milletiyle uğraşmak zor olsa gerekbu arada çok şeker bir kız sesi filan merak etmeyin intihar etmez bu : )
canım ınan bılmıyorum kalp olayı dogru mu:/ ama dewam etmelrıne bende sasırmıstımhurrem ablasini bilemem ama kalbinin olmasi olayi inandirici geldi mi sana?
yolda nefesi kesildi sevgilisi yumruk atti,suni tenefüs etti ve iyi oldu sevgilis bunu ilk defa görmüstü öyle dedi
ve ona böyle yap dedigini,
sonra iliski sirasinda nefesim kesildi dedi yine vurdu sevgilim gögüsüme devam ettik filan..
o durumda kac kisi devam edebilir?ben gecen seneden ben beri takiliyorum buraya ilk geldigimde berceste vardi zaten eski konularda bahsi gecmemisti
ama bu kalp olayida cok yeni yani önceden dedigiysede kacirdim ama surada iki hafta oldu diyeli
yazılanları tam okuyamadım ama
yanlış anlamadıysam eğer bercestenin bütün söyledikleri yalan mıymış yani
nasıl kandırdı mı bizi burda boşu boşuna
o kadar üzüldüm onun için gerçekten üzüldüm hemde
biri bana bişi desin hepsi mi yalanmış
ben çok samimi gördüm bercesteyi ve inandım bence inanın yarın bana tost ısmarlayacak
Arkadaslar sorulariniza cevap vereyim
Kizlar bir de bugun ölümden döndüm neredeyse
Sevgilimle beraberdik ya iste hani ben kalp hastasiyim ya
Birden kalbime bir sey oldu cok kisa sure kalbim durdu ve nefes alamadim 20-30 saniye kadar
Birden yere dustum tabi ama inanilmaz bi sekilde nefes alamiyordum cok acayipti
Sevgilim mudahele ettti bana hemen
İlk basta sakin davranmaya calisti ama sonra nefes alamamaya devam ettigimde gogsume vurmaya basladi
Gogsume vura vura nefes almam icin ugrasti ayni filmlerdeki gibi
Suni solunum yapti ve geri nefes almaya basladim
Zor nefes aliyordum bir sure suni solunuma devam etti
Cok korktum cok korktuk
sagol tatlim daha once 2-3 defa da kriz gecirmistim sevgilimin yaninda
(Kalp krizi dgl, bu da kalple ilgili farkli bi kriz)
Boyle once sol kolum uyusmaya baslar sonra oksurmeye baslarim
Hani ask tesadufleri sever dizisindeki oglanin hastaligi "aritmi"
Bu sefer direk kalbim durdu hic sinyal vermedi
Bu arada sen msj atma biraz daha dayan derim
Msj atacaksan da ben senden baskasini istemedim ki beni yanlis anladin bosnyere kirdin beni diyebilirsin
Ama ben sevgilime gogsume vurmasi gerektigini isaret ettim
O da anladi Allaha sukur
Kalp krizi neyim olsa gogse vurulmaz yani
Bu kalp krizi degil hem bu yasta da daha kalp krizi gecirmem heralde
Aman diyim burada yazdigimi okuyup da sonra kalp krizi geciren biri gorurseniz gogsune vurmayin sakın
telefonumu verdim beni arasın...
Tel : 05453657552 / 054kdnlrklb
Ya ne kadar da alçalmış bu insanlar! Biri ben 4 yıl sevgili kaldım bişey yaşamadım falan filan demiş. Konuş konuş, Ye büyük lokmanı! Tatlı dil varken ne bu topa tutma? Tatmin mi oluyosunuz ? Sanki Bercesteyi ayıplayanlar hiçbişey yaşamıyo değil mi? Kız açık sözlü olunca kötü oluyosun. Koskoca Peygamberimize(Sav.) derdini açmış herkes, kimbilir hatalarını anlatmış. Bi sürü hikayeler duyuyoruz. Peygamberimiz(Sav.) İnsanları birbirine sevdirecek, birbirlerine kaynaştıracak şeyleri konuşurdu. Onları ürkütmez, kaçırmazdı (Alıntıdır) Siz ne yaptınız, çok güzel nasihatlar edip(!) kızı kaçırmadınız(!) Allah hepinizin gönlüne göre versin. Bu olayı bu kadar abartmanın hiiiç anlamı yoktu. Kız 4 sene boyunca hiçbişey yaşamamış sevgilisiyle, bunu becerenler var mı acaba? Berceste canım sende bu yazdıklarımı okuyosan sakın üzülme, inançlı bi kızsın.Sadece Allah'a havale et. Bizi de habersiz bırakma,aklımdasın..
bazen olaylar göründüğü gibi olmuyor yoksa ben mi çok safım ?
berceste senin dünkü yani ev arkadaşlarının(!) dünkü konunu benim açtığımı bile sananlar var....
Berceste burdasın.
Bunca zamandır sohbetimizin hatırına açıklamanı bir de sen yapabilir misin ?
Artık neye inanacağımı şaşırdım.
kalp ilacını almayınca insanlar dengesizleşip,yalan yanlış senaryolar mı kuruyor muş:26:
daha öncede olmuştu.nedense hep bu 2.üyelikler arkadaşları oluyor,ya da erkek arkadaşlar bu kişiye komplo kuruyor
Abi kusura bakma, erkek milleti iste o evde 4 tane erkek var, ben bilmiyordum hepsinin burada dalga gectigini surekli yaw
Beni dinledigin icin tesekkr ederim
Kendimi aklamaya geldim
Sorularinz varsa buyurun
berceste senin dünkü yani ev arkadaşlarının(!) dünkü konunu benim açtığımı bile sananlar var....