Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Berceste bu sitede 5 tane üyeliği olan ilgi çekmeye çalışan biridir....

Dün taşıyıcı anne aranıyor konusunu(http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...nler-akkatten-derdim-var-14.html#post28565124) açan kişide bizzat kendisidir. Dün açıklamadım ama bugün intihar saçmalığını yazınca açıklama gereği duydum....

Çok uzadı bu konu !

İnanamıyorummmmm.:KK53:Biz de o kadar meraklandık:KK47:
Kazen FBI ajanısını gibisin:KK53:
Ne sorunlu insanlar var:KK19:

Dün taşıyıcı anne aranıyor konusunu(http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...nler-akkatten-derdim-var-14.html#post28565124) açan kişide bizzat kendisidir. Dün açıklamadım ama bugün intihar saçmalığını yazınca açıklama gereği duydum....

Çok uzadı bu konu !

dünkü konuda ona söyledığım tek şey , '' haline üzüldüm '' idi.
demekki bir bildiğim varmış ki, yazmışım.

kazen sana çok tesekkür ederim bizi ergenlerin numaralarına düşürmediğin için

okuyorsan burayı berceste yazıklar olsun sana, en kısa zamanda git de tedavi ol

bir daha ki konunda görüşmemek üzere

Bir kez daha üye olmaya kalkar ise okuluna yazı gönderip (okul numarası dahil her bir haltı mevcut) tedavi olması için gerekni yapacağım. Bu kadar insanla dalga geçmenin bedelini ödemeli....

İntahar edecekmiş pehhhhh

Çok uzadı bu konu !

İnanılmaz şaşırdım. Kazen cidden ajan gibisin ama.
Bercestenin yaptıklarını hastalığına verin bence şimdi arkasından eleştirmeyelim.

Bir kez daha üye olmaya kalkar ise okuluna yazı gönderip (okul numarası dahil her bir haltı mevcut) tedavi olması için gerekni yapacağım. Bu kadar insanla dalga geçmenin bedelini ödemeli....

amacı gözdağı vermek olmasa
zaten bunu belirtmezdi.

bilenler cevap verebilir mi lütfen;

bu arkadışın ablasının hikayesi de mi gerçek değil,şizofren tanısı konuluşu da mı sahte?

benim ailemden biri de lösemi ve okuduğumdan beri kendimi toparlayamamıştım..hele intihar edecğim yazınca hep aklımdaydı.

şimdi gerçek değil mi bunlar?

Bize bu açıklamayı yaptığın için teşekkür ederim.
Bunca zaman sohbet ettik ve yardımcı olmaya çalıştık kendisine dertlerini dinledik vs.
Bizi değil kendini kandırmış oldu bunca zamandır.

İnanılmaz şaşırdım. Kazen cidden ajan gibisin ama.
Bercestenin yaptıklarını hastalığına verin bence şimdi arkasından eleştirmeyelim.

bu hastalık ilgi odağı olma hastalığı intihar filan numara ....

bu kadar insanla dalga geçti utanmadan hiç belli olmaz okuluna gider bizzat belki yüzüne vururum....

bu arkadışın ablasının hikayesi de mi gerçek değil,şizofren tanısı konuluşu da mı sahte?

benim ailemden biri de lösemi ve okuduğumdan beri kendimi toparlayamamıştım..hele intihar edecğim yazınca hep aklımdaydı.

intihar edecek olan tanımadığı kişilere not bırakmaz ... Sadece sevenlerine bırakır

ben gecen sene duymustum bu konuyu yani ablasini olabilir böyle o konuda yapmaz diye düsünüyorum

eger tek cocuk degilse,insan ablasi icin o kötü seyi yakistirmaz

Bize anlattığına göre gerçekti ve hakikaten çok üzüldük sürekli konusu geçmişti.
Ya gerçekten böyle bişi var ya da şizofreni tanısı doğru.
Şu an neye inanacağımı şaşırdım.

ben bugün berceste ile dünki kişinin aynı kişi olduğunu çözmüştüm.kazen ikisini birden banladıktan sonra.buraları takip etseydim açıklardım sizlere.:KK34:

şizofren tanısı varsa bu yaptıklaı kendisine göre mantıklıdır ne doğru ne yanlış hiç bilmiyorum ama ben bu akşam çok üzüldüm :KK43: keşke olmasaydı. rahatsızsan geçmiş olsun berceste inş tedavi oluyorsundur ya da olursun

hele hele annelik ile dalga geçti ya söyleyecek söz bulamıyorum....

bu arada unutmayın ben ciddi tehlikeli biriyim dün akıllı ol diye mesaj verdim ama beni kaale almadı yarın okulda karşısında gördüğünde dikkate alacaktır.

ben gecen sene duymustum bu konuyu yani ablasini olabilir böyle o konuda yapmaz diye düsünüyorum

eger tek cocuk degilse,insan ablasi icin o kötü seyi yakistirmaz

ablasından nefret eden biri onu ölü kabul eder, esas hasta olan kişi kendisi açtığı konuları incelerseniz bunu göreceksiniz.

ek olarak okulu dışında emniyete de yarın bu konuda dilekçe verecek avukatımız az önce görüştüm.

X