Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aynen Canım, çok şükür. Napıosun, nasıl gidiyo? Aylar oldu konuşmayalı =)

evet canım bayadır konuşmuyoruz senin nasıl gidiyor sevgiliyle bir ara sorunların vardı seninde hepimiz gibi halledebildiniz mi bari ,söz nişan bişi taihi belli mi bak hürremi everiyoruz

canm ne bılıyım ılerde evlenınce eskı uyelıgımı gormesın gerek yok:)) onca çekiştirdim=))

uyanıkkkkk
tabi evlenince mkoca yanında olucak konuşurken demiii çekiştiremiceksin
ben evlenince kocamın yanında girmem foruma sende öyle yaparsın alırsın pc yi gidersin başka odaya
çok pis planlarım var şimdi net işleriyle uğraşıp benimle ilgilenmeyen sevgiliyi evlenince de ben umursamıcam elimden laptopu düşürmicem görecek oo

Biz 5 senenin sonunda evlendik, evlenirken de cebinde 5 kuruş parası yoktu. Düğün yapmadık nikahla işi bitirdik. Ne kendi ailem ne onun ailesi karşı çıkmadı. Başkaları ne der diye düşünmeyip kendi mutluluğumuzu düşündük. Evlilik teklifi ettiğinden 10 gün sonra evlenmiştik. 3 yıldır evliyiz. Evlendikten sonra ikimizinde işleri yoluna girdi. Evimiz oldu arabamız oldu. Hala çocuk düşünmüyoruz. Allah yuva kurana yardım ediyor arkadaşlar. Yeter ki isteyelim.

Kızlar nasılsınız napıyosunuz :) teyzemdeyim kuzenimin pc den giriyorum bende Muneye msj attım üyelik iptali için ama dönmedi daha sitede değil heralde..

Bu canım konu - 3.gün bugun iletişim yok. olayın olduğu gün dahil 3 gün olacak

TariElensar uzuldum durumuna benle basladı bu ayrılıklar arkası gelmeye devam ediyor noluyor bize anlamadımki

evet canım bayadır konuşmuyoruz senin nasıl gidiyor sevgiliyle bir ara sorunların vardı seninde hepimiz gibi halledebildiniz mi bari ,söz nişan bişi taihi belli mi bak hürremi everiyoruz

Hallettik canım, çok şükür. Yok kız ne evliliği 19 yaşındayım daha Anammm Hürrem evleniyor ? =) Hiç haberm yok takılmıyodm ya, Allah mesut etsin hürremcimi =) Darısı başımıza Sende barışmışsn sanırm, sevdnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…