- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #26.241
Selam canım nasılsın :)
Kötüyüm canım , sen nasılsın ?
Aynen Canım, çok şükür. Napıosun, nasıl gidiyo? Aylar oldu konuşmayalı =)
canm ne bılıyım ılerde evlenınce eskı uyelıgımı gormesın gerek yok:)) onca çekiştirdim=))
Kötüyüm canım , sen nasılsın ?
Biz 5 senenin sonunda evlendik, evlenirken de cebinde 5 kuruş parası yoktu. Düğün yapmadık nikahla işi bitirdik. Ne kendi ailem ne onun ailesi karşı çıkmadı. Başkaları ne der diye düşünmeyip kendi mutluluğumuzu düşündük. Evlilik teklifi ettiğinden 10 gün sonra evlenmiştik. 3 yıldır evliyiz. Evlendikten sonra ikimizinde işleri yoluna girdi. Evimiz oldu arabamız oldu. Hala çocuk düşünmüyoruz. Allah yuva kurana yardım ediyor arkadaşlar. Yeter ki isteyelim.[/QUOTE
Ne güzel yeterki gerçek sevgi olsun arada herşey oluyor işte örneklerinden birisi :) Allah daim etsin maşallah
Kesin sanırım.
Ya 2-3 gündür zaten konuşmuyorduk bitti demiştik ama facede ilişkiler duruyordu.
Bugun sabah mesaj attı ilişki durumunu yokken var senmi yaptın dedi.Anlamadım kimin dedim benim dedi bende dedim ki senin yok yaptığını görsem bende yapardım bende yapayım . Dedi ki ya hayır vardı yok yapılmış görünmüyor .
Face açtım ordaydı ben bişey yapmadım bende var görünüyor dedim tamam düzeldi şimdi dedi.
Sen napıyosun nezaman gideceksin falan başladık muhabbete. Aramız düzeliyordu.Sonra ben dün ablamın ölüm gnüydü bugun tam 5 yıl oldu dedim. Bana başınsağolsun falan bişeyler dedi. Bende ondan daha insanı bişeyler bekledim. Hımmm haklısın sağol dedim.
Benim tepkimi anlamış olacak ki kızdı işte ne yapmamı bekliyormuş o içinde yaşıyormuş benim gibi olamazmış allah ona sabır versinmiş falan.Dedim ki iyisin hoşsun ama kabasın , duygusuzsun. Bana dedi ki ben seni nasıl uyuzluklarınla kabul ettiysem sende duygusuz kabul edeceksin.Dedim ki yok öyle birşey ben karşımda duyguları olan birini istiyorum. Öldüğümde arkamdan gözyaşı dökecek birini istiyorum.
aa vay efendim nasıl başkası dermişim vs. Beni siliyormuş. Gerçektende sildi ilişki durumunu resimleri herşeyi kaldırdı. Beni engellemiş birde. Telefondan bir ton hakaret yedim. Birdaha arar mesaj atarsa anamı ... dedi hatta.
Başkasını ağzıma almışım.
Nasılsın canım ? Dönersee affeder misin pekiBu canım konu - 3.gün bugun iletişim yok. olayın olduğu gün dahil 3 gün olacak
Kızlar nasılsınız napıyosunuz :) teyzemdeyim kuzenimin pc den giriyorum bende Muneye msj attım üyelik iptali için ama dönmedi daha sitede değil heralde..
Nasılsın canım ? Dönersee affeder misin peki
Baksın :) Binlerce üye arasından beni nerden bulacak, bu konuyada yazmıcam bidaha zaten imkansız :)) İyi sayılırım işte nolsun..Canım bu keşke yeni nicck falan buradan demeseydin , hep bakar şimdi.
İdare ediyoruz sen nasılsın ?
Baksın :) Binlerce üye arasından beni nerden bulacak, bu konuyada yazmıcam bidaha zaten imkansız :)) İyi sayılırım işte nolsun..
Yok canım konuşacak bişey yok ki, gitmeyi tercih etti gitti her zamanki gibi :)) Bu yaptığı beni çokta şaşırtmadı..Konuştunuz mu hiç ondan sonra ?
TariElensar uzuldum durumunabenle basladı bu ayrılıklar arkası gelmeye devam ediyor noluyor bize anlamadımki
Sen nasılsın canım ? Belkide hayırlısı bu ama biz anlayamıyoruz..TariElensar uzuldum durumunabenle basladı bu ayrılıklar arkası gelmeye devam ediyor noluyor bize anlamadımki
Yok canım konuşacak bişey yok ki, gitmeyi tercih etti gitti her zamanki gibi :)) Bu yaptığı beni çokta şaşırtmadı..
evet canım bayadır konuşmuyoruz senin nasıl gidiyor sevgiliyle bir ara sorunların vardı seninde hepimiz gibi halledebildiniz mi bari ,söz nişan bişi taihi belli mi bak hürremi everiyoruz