- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.681
çok fenasın sen kızz çok güldüm buna vallaYa benim sevgilimin bir kızla aynı karede fotosu bile yok
21 yaşındayım dedi bu yaşa kadar bi kızla yanyana çekilmiş fotomu bulamazsın yok çünkü dedi
ben de bugune kadar öyle bir foto görmedim hiçbir yerde
benim sevgilim kızlı erkekli yemeklere, eğlencelere gitmez
kısknın çatlayın da patlayın
özrü kabahatinden büyük
eğlencelere gitmeyi biliyorda iki satır mesaj mı yazamıyor
çok sinir oldum kusura bakma canım
Sende sevgilimizle ilgili ne anlatsak kendi sevgilini övüyosun he
artık o atmadan bir tane bile mesaj atmak yokkkAnlamadım bende yani düşünüyorum düşünüyorum 1 mesaj atmak bu kadar mı zor tmm üzülüyodur ama bilmiyorum yaaaa
Kızlar benım odunla telde konuştuk aradı hayret bişey...Dedim neden hiç msj atmıyosun diye 'hiç aklıma bile gelmiyo valla' dediOnun babası deyince akan sular duruyomuş o yüzden babası bu durumdayken benımle uğraşamazmışş senin annen hasta olsa senın aklına gelir miyim dedi bende evet gelirsin tabiki msj atarım ben dedim....Soğuk soğuk kapattık teli...........Bide bencil olma en sinir oldugum şey dedi..Ben onunla tartışıp hesap soruyomuşum o bu haldeyken.
sorumsuzluğunu örtbas etsin diye canım
malum sorumsuz tembel pasaklı dağınık bi sevgilim var malum
Anlamadım bende yani düşünüyorum düşünüyorum 1 mesaj atmak bu kadar mı zor tmm üzülüyodur ama bilmiyorum yaaaa
Şaka yapıyorum canım yaa :) Ben bu gidişle erkenden yaşlanırım bu çocuk beni yaşlanmadan öldürecek bak haberiniz olsun :)
bugün annesi yanlışlıkla ağzından kaçırdı işte arkadaşı fotoğraf koymuş felan diye. bende ordan huylandım. arkadaşımdan girdim baktım hemen bide ne göriyim
neyse kapattırdım. çin de de yasak zaten giremez
Canım sende deseydin ya bana msj atmak aklına gelmiyor ama eğlenceye gidip eğlenmek aklına geliyor o zaman ne baban aklına geliyor nede ben işine göre davranmayı bırak deseydin..
Bundan sonra bende önceliklerimi değiştiricem de.
Çok kızdım ukalaya bak
artık o atmadan bir tane bile mesaj atmak yokkk
atarsada soğuk davran
önceden çokmu mesajlaşıyodunuz canım. hani her dk bütün gün felan. belki mesajlaşmaktan sıkılmıştır söyliyemiyodur dicem ama ne biliyim.
Burdamı çekilmişler arkadaşlarıyla.
Annesinin ağzından kaçırması iyi olmuş aldın ifadesini kapattırman iyi olmuş valla ah bu faceler aslında tehlikeli:S
Çinde face yasak mı :)
çok fenasın sen kızz çok güldüm buna valla
benimkininde hiç kız arkadaşı yok hayatındaki kadınlar ben annesi kardeşi teyzesi falan filan
zaten okuduğu bölüm mühendislik kz yokmuş başka bi yerede gitmez zaten
şanslı mıyız neyiz
Yooo sadece işe gidiyorum bitanem falan yazıyodu..Sonra her iş çıkışı yarım saat telde konusuyoduk konusa konusa eve geliyodu, sonra uyumadan önce arıyodu seni cok seviyorum demek için.Öyle cok sıkılacak kadar msjlaşmıyoduk...
yok canım oradayken sınıfcak gitmişler yemeğe bide hocaları var başında ama olsun.
ben hiç sevmiyorum zaten yaa çok gereksiz buluyorum.
yasak canım. kendi siteleri var face gbi adını unuttm.
Anladım canım.
Aslında bende face i gereksiz buluyorum artık sadece oyun amaçlı kullanıyorum .. Ama kapatıcam yakında :)
benimde fake hesabım var bazen ordan girip oyun oynuyorm
Selam ahali ben geldim :119:
Artık sürekli sevgilimle vakit geçiriyorum daha bi saat önce eve geldim.
Gezdik tozduk sürekli sohbet ediyoruz illa konuşacak birşey çıkıyor