Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

çok fenasın sen kızz çok güldüm buna valla
benimkininde hiç kız arkadaşı yok hayatındaki kadınlar ben annesi kardeşi teyzesi falan filan
zaten okuduğu bölüm mühendislik kz yokmuş başka bi yerede gitmez zaten
şanslı mıyız neyiz

Canım sende deseydin ya bana msj atmak aklına gelmiyor ama eğlenceye gidip eğlenmek aklına geliyor o zaman ne baban aklına geliyor nede ben işine göre davranmayı bırak deseydin..
Bundan sonra bende önceliklerimi değiştiricem de.
Çok kızdım ukalaya bak

Anlamadım bende yani düşünüyorum düşünüyorum 1 mesaj atmak bu kadar mı zor tmm üzülüyodur ama bilmiyorum yaaaa

önceden çokmu mesajlaşıyodunuz canım. hani her dk bütün gün felan. belki mesajlaşmaktan sıkılmıştır söyliyemiyodur dicem ama ne biliyim.

Burdamı çekilmişler arkadaşlarıyla.
Annesinin ağzından kaçırması iyi olmuş aldın ifadesini kapattırman iyi olmuş valla ah bu faceler aslında tehlikeli:S
Çinde face yasak mı :)

Eğlencede bi köşede oturmuş öyle dedi bide öyle dersem bende gitmek istemiyordum ama babam falan ısrar etti der öyle olmuş o yüzden...Aslında söyleyecek cok şeyim var ama sonu kötü olacak kavga edicez zaten sinirli bende sinirliyim

önceden çokmu mesajlaşıyodunuz canım. hani her dk bütün gün felan. belki mesajlaşmaktan sıkılmıştır söyliyemiyodur dicem ama ne biliyim.

Yooo sadece işe gidiyorum bitanem falan yazıyodu..Sonra her iş çıkışı yarım saat telde konusuyoduk konusa konusa eve geliyodu, sonra uyumadan önce arıyodu seni cok seviyorum demek için.Öyle cok sıkılacak kadar msjlaşmıyoduk...

Burdamı çekilmişler arkadaşlarıyla.
Annesinin ağzından kaçırması iyi olmuş aldın ifadesini kapattırman iyi olmuş valla ah bu faceler aslında tehlikeli:S
Çinde face yasak mı :)

yok canım oradayken sınıfcak gitmişler yemeğe bide hocaları var başında ama olsun.

ben hiç sevmiyorum zaten yaa çok gereksiz buluyorum.

yasak canım. kendi siteleri var face gbi adını unuttm.

evett benimki okuyor ama okula gitmiyor sadece sınavlarda gider

o nedenle okuldan da arkadaşı yok

ilerde de beraber çalışacağız zaten

hadi ben kaçtım evet sunumum var gitmem lazım artık

ama eğlenmeye gidebildiğine göre babasının hastalığı mesaj atmasına engel olmamalı.
sakın taviz verme canım.

yok canım oradayken sınıfcak gitmişler yemeğe bide hocaları var başında ama olsun.

ben hiç sevmiyorum zaten yaa çok gereksiz buluyorum.

yasak canım. kendi siteleri var face gbi adını unuttm.

Anladım canım.
Aslında bende face i gereksiz buluyorum artık sadece oyun amaçlı kullanıyorum .. Ama kapatıcam yakında :)

Selam ahali ben geldim :119:
Artık sürekli sevgilimle vakit geçiriyorum daha bi saat önce eve geldim.
Gezdik tozduk sürekli sohbet ediyoruz illa konuşacak birşey çıkıyor

Selam ahali ben geldim :119:
Artık sürekli sevgilimle vakit geçiriyorum daha bi saat önce eve geldim.
Gezdik tozduk sürekli sohbet ediyoruz illa konuşacak birşey çıkıyor

Hoş geldin:)
Ne güzel şeydir insanın sevdiğinle zaman geçirmesi
Bizde her gün görüşürüz ve illaki konuşucak bir şeyler buluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…