- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #25.701
Hoş geldin:)
Ne güzel şeydir insanın sevdiğinle zaman geçirmesi
Bizde her gün görüşürüz ve illaki konuşucak bir şeyler buluruz :)
He ya eski formuma kavuştum
Çok hoş bi duygu bizim neredeyse 3 sene olacak görüşmediğimiz en fazla 2 haftaydı askerlik dışında.
O 2 haftada yazlıktaydı sevgilim o yüzden
Her gün görüşmek kadar güzel bi duygu yoktur diye düşünüyorum böylece ondan sıkılmayacağımı çok rahat anlıyorum
fıstıklarrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk yawrular ıyıce sarısın bı gacı oldum saclarıma paket attırdım bugun
sizler napıyosunuz bakem ne var ne yok
hoşbulduk yawrular ıyıce sarısın bı gacı oldum saclarıma paket attırdım bugun
sizler napıyosunuz bakem ne var ne yok
Bildiğin gibiyim kuzum işte :) Bende siyahımı yenilemem lazım ama zor geliyo :) Buarada kızlar annem gebzeye sınavlarından sonra git dediiii :))))
neler kaynatıyonuz ::)
sana kızıl yakısır yawrucumBende kızıl hatun olmayı planlıyorum ama ne zaman onu bilmiyorum
Bildiğin gibiyim kuzum işte :) Bende siyahımı yenilemem lazım ama zor geliyo :) Buarada kızlar annem gebzeye sınavlarından sonra git dediiii :))))
neler kaynatıyonuz ::)
sana kızıl yakısır yawrucum
aaa oyle bı planın vardı yanı.ıyı hadı bakalım gıt canım ıyı olur tabı..kalıcanmı pekı
sana kızıl yakısır yawrucum
aaa oyle bı planın vardı yanı.ıyı hadı bakalım gıt canım ıyı olur tabı..kalıcanmı pekı
kız yetcek miYok kız günü birlik 11 bucukta ordayım gündüz aksam 6 arabasıyla dönerim :)
koy koy fıkır werırız bız.bnde koyardım resım ama pcye telden foto atamıom yaaa cok sınır bozuucuBi aralar taş gibi kızıl hatundum o günlerime geri döneyim
Boyamaya karar verince buraya foto koyarım zaten de bi renk ayarı çekeriz
Yine ben geldim :)
Hürremland sende hoş geldin canım :)
kız yetcek mi
koy koy fıkır werırız bız.bnde koyardım resım ama pcye telden foto atamıom yaaa cok sınır bozuucu
hoşbulduk tatlım sende ne war ne yok sahı konusamadık senle hıc