Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar sohbetinize doyum olmaz ama

Benim arın sunum yapmam gerek AİHM ile alakalı

Çıkmak zorundayım iyi akşamlar hepinize

:KK16::KK16::KK16:

Beni özleyin anacım baaaaaaay

:KK52::KK52::KK52:

Anladım canım siz evliliğe yakınsınız

Biz tanıştıktan çok kısa bir süre sonra sevgili olduk o yüzden ben tanışma tarihimizi söyledim :)

Ben onunla tanıştığım ilk gün ona aşık oldum zaten :KK69:

yok bizimmde bi tarihimiz var o bana bi hikaye anlattı sonunda da soru sordu işte o zamn kabul ettim:) ondan öncesi öyle arkadaştık sadece :)

Bende yakın bizamanda işe başlıcam inşallah :)

Canım önceden böyle konularda nasıldı yani kız arkadaşlarıyla görüşme konusunda...

haşin hatun :)

Kızlarla çok alakalı bi tip değil normal yan yana oturuyolar ortada bişey yok zaten olsa foto olarak koymaz yani saklar benden ama kıskandım işte ben olmalıydım o salağın yerinde :KK43:((

Kızlar benım odunla telde konuştuk aradı hayret bişey...Dedim neden hiç msj atmıyosun diye 'hiç aklıma bile gelmiyo valla' dedi :KK53: Onun babası deyince akan sular duruyomuş o yüzden babası bu durumdayken benımle uğraşamazmışş senin annen hasta olsa senın aklına gelir miyim dedi bende evet gelirsin tabiki msj atarım ben dedim....Soğuk soğuk kapattık teli...........Bide bencil olma en sinir oldugum şey dedi..Ben onunla tartışıp hesap soruyomuşum o bu haldeyken.

Son düzenleme:
şşuan aynısı benim başıma geldi canım.

kıyameti kopardım.

şu zamana kadar hiç karışmadım feysine fuysuna ama kapattırıyorum şimdi.

Demekki haklıymışım :) Bi an gereksiz kıskanclık yaptığımı düşünmüştüm ama..Sizin foto nasıldı cok mu samimi ?

Kızlar benım odunla telde konuştuk aradı hayret bişey...Dedim neden hiç msj atmıyosun diye 'hiç aklıma bile gelmiyo valla' dedi :KK53: Onun babası deyince akan sular duruyomuş o yüzden babası bu durumdayken benımle uğraşamazmışş senin annen hasta olsa senın aklına gelir miyim dedi bende evet gelirsin tabiki msj atarım ben dedim....Soğuk soğuk kapattık teli...........Bide bencil olma en sinir oldugum şey dedi..Ben onunla tartışıp hesap soruyomuşum o bu haldeyken.

:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Kızlar benım odunla telde konuştuk aradı hayret bişey...Dedim neden hiç msj atmıyosun diye 'hiç aklıma bile gelmiyo valla' dedi :KK53: Onun babası deyince akan sular duruyomuş o yüzden babası bu durumdayken benımle uğraşamazmışş senin annen hasta olsa senın aklına gelir miyim dedi bende evet gelirsin tabiki msj atarım ben dedim....Soğuk soğuk kapattık teli...........

yangına körükle gitmek gibi olmasında babası hastayken dansözlü eğlenceye gitmiş ama bi sana mesaj atmak mı aklına gelmemiş.

bende benimkinin bi kızla fotorafını gördm az önce. arkadaş grubuyla gitmişler. 10 kız üç erkek :KK53:

bende saydım ağzıma geleni. ben seni 6 ay evde bekledim dedim. hangi gün bi arkadaşımla dışarı çıktım falan filan. tabi benmki tamam bebeğim haklısın bebeğim kapatıyımmı bebeğim :KK52:

yangına körükle gitmek gibi olmasında babası hastayken dansözlü eğlenceye gitmiş ama bi sana mesaj atmak mı aklına gelmemiş.

bende benimkinin bi kızla fotorafını gördm az önce. arkadaş grubuyla gitmişler. 10 kız üç erkek :KK53:

bende saydım ağzıma geleni. ben seni 6 ay evde bekledim dedim. hangi gün bi arkadaşımla dışarı çıktım falan filan. tabi benmki tamam bebeğim haklısın bebeğim kapatıyımmı bebeğim :KK52:

Evet canım msj atmak aklına bile gelmiyormuş..Benımkide öyle biyere gitti işte işyerınden kızlar ve erkeklerle..Sevgilin ne güzel kapatayım diyo daha ne :)

Kızlarla çok alakalı bi tip değil normal yan yana oturuyolar ortada bişey yok zaten olsa foto olarak koymaz yani saklar benden ama kıskandım işte ben olmalıydım o salağın yerinde :KK43:((

şşuan aynısı benim başıma geldi canım.

kıyameti kopardım.

şu zamana kadar hiç karışmadım feysine fuysuna ama kapattırıyorum şimdi.

Kim olsa kıskanır canım.. Ve üzülürde sakin olun siz ..

özrü kabahatinden büyük
eğlencelere gitmeyi biliyorda iki satır mesaj mı yazamıyor
:KK47::KK47::KK47::KK47:
çok sinir oldum kusura bakma canım

Evet canım msj atmak aklına bile gelmiyormuş..Benımkide öyle biyere gitti işte işyerınden kızlar ve erkeklerle..Sevgilin ne güzel kapatayım diyo daha ne :)

hiç taviz verme tatlım. koy tavrını kararlı ol bak nasıl geri vites yapcak akıllı olcak.

kapatıcak tabi valla açarım bende bi tane yapıştırırım boy boy fotoraflarımı onuda eklemem görür gününü :KK1::KK1:

Ya benim sevgilimin bir kızla aynı karede fotosu bile yok

21 yaşındayım dedi bu yaşa kadar bi kızla yanyana çekilmiş fotomu bulamazsın yok çünkü dedi

ben de bugune kadar öyle bir foto görmedim hiçbir yerde :KK69:

benim sevgilim kızlı erkekli yemeklere, eğlencelere gitmez

kısknın çatlayın da patlayın :KK53:

Kim olsa kıskanır canım.. Ve üzülürde sakin olun siz ..

bugün annesi yanlışlıkla ağzından kaçırdı işte arkadaşı fotoğraf koymuş felan diye. bende ordan huylandım. arkadaşımdan girdim baktım hemen bide ne göriyim :KK53::KK53:

neyse kapattırdım. çin de de yasak zaten giremez :KK52::KK52:

21 yaşındayım dedi bu yaşa kadar bi kızla yanyana çekilmiş fotomu bulamazsın yok çünkü dedi

Sende sevgilimizle ilgili ne anlatsak kendi sevgilini övüyosun he :KK70:

bugün annesi yanlışlıkla ağzından kaçırdı işte arkadaşı fotoğraf koymuş felan diye. bende ordan huylandım. arkadaşımdan girdim baktım hemen bide ne göriyim :KK53::KK53:

neyse kapattırdım. çin de de yasak zaten giremez :KK52::KK52:

çin mi çinde ne yapıyoki ??

kız kıymetini bil hee. bide öyle ballandıra ballandıra anlatma nazarımız felan değer 5 dk sonra görürsün bi yerde mazallah :KK1::KK1:

hem sen sunum hazırlamıyomuydun ne dinliyon bizi :KK52::KK52:

X